Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmadim ama hadi bana sen yap beni tanimiyorsunda evlilik yasima bak bakalim :)
benim merak ettiğim bi insanın hiç çocuğu olmayacak yada evlenemeyecek o zaman ne oluyorCnm benim eleştirmeye sataşmaya nekadar hazırsınız anlıyorum sizi..
Bi ark. İlerleyin demiş ilk defa duyduğum ve şaşırdığım bi konuyu paylaştım sadece. Bence siz yol alın..
Konu yanlş yerde evet tasınır dert etmeyin lütfen acıklamasını yapmştım...
Neden :)Duymak istemezsin![]()
Neden :)
Haha evde mi kaldim dicektim bende :)) ben ciddi ciddi soyledim bi yapsin merak ettim diye :)105 kere döndü yüzük. Çocuk sayisi da 17 hahaha şaka yapıyorum![]()
Arkadasım var ya..."..İler geri giderse erkek.."
Türkçeyi nereye çekersen..![]()
Canim bana yapar misin :)Valla koca kadınlar denedi. Biraz eğlendik ama int. Den baktım eski yunanda yapılırmış eskiden beri yapılagelen bi seymiş
Hala köylerde kelleyle cinsiyet tahlili yaparlar bi kaçına sahit olmuştum çockkn. Komik ve saçma gelirdi..
Haha evde mi kaldim dicektim bende :)) ben ciddi ciddi soyledim bi yapsin merak ettim diye :)
:)Senin yapman gerekiyormus. Yoksa çıkmaz![]()
Böyle batil seylere inanmiyorum aslinda ama ne zaman onu yapsam 24 cikiyo.. cocuklugumdan beri vardi yapardk dalgasina 24 cikiyordum hepBu gün öğrendiğim bi şeyi anlatmak istiyorum kızlar...komsularla otururken duyduk birinden her ikisini de farkli kisilerden.. hemde denedik cidden şoklandm... anlatayım:
Evlilik yaşı:
Yarım bardak suya 3ihlas 1 fatiha okuyup kime olduğunu söyleyip niyet ediyoruz..
Düz bi alyanstan ip gecirip sallıyoruz iki ucu birleştirip.
Suya değmeden sallayıp sabit tutuyoruz. Alyans zamanla sallanıyor ve bardağa vurmaya başlıyor... sonra duruyor vurma sayısı evlilik yaşını gösteriyor.evliler de deneyip teyit edebilir...
Çocuk sayısı ve cinsiyeti:
Evli bekar fark etmez...
Alyansı ipten geçirip iki ucu birleştirip sallandırıyoruz. Karsıdaki kisi sol avucunu açıyor tam alyansın altına ..
Alyans sallanıyor ileri geri giderse erkek, daire çizerse kız. Aynı kiside bi kaç kezdeneyin en son ya sabit dönüyo ya duruyor bu çocuk sayın bu kadar demek oluyor..
Düsükler ve ölümler dahil.
Bende ilk kız ikinci erkek çıktı 3.denemede durdu. Bi kizim var ikinci ins. Erkek olur..
Çocuğu olanlarda denedi doğru çıktı ...
Ben inandım farklı bi enerji var sanırım...
konuyla alakasizbende tutmadı yani doktorun söylediği kız ama alyansla çıkan erkek...
Sen yap cnm merak ediosan ben laf yetiştiriom:)Haha evde mi kaldim dicektim bende :)) ben ciddi ciddi soyledim bi yapsin merak ettim diye :)
3 buçk 4aylkken söylüyorlar drkonuyla alakasizben 13.haftamdayim kizinizin cinsiyeti ne zaman belli oldu ya..benim 16 da belli olurmu cok merak ediyorum yavrumu isim bulcam :)
"..İler geri giderse erkek.."
Türkçeyi nereye çekersen..![]()