- 29 Ağustos 2014
- 1.367
- 2.488
- 133
- 31
Teşekkür ederim. Bende 31 yaşındayım.Böyle eşler var mı ya?
Ben bekarım benim şu ana kadar tanıştığım adaylar aşırı bencildi demek ki..
Umarım doğru erkek lafı efsane değildir çünkü giderek bu lafın efsane olduğunu düşünmeye başladım, ben 31 yaşındayım şu ana kadar karşıma çıkan adaylar çok bencildi.
Değil onlarla evliliği düşünmek konuşmak bile sinirimi zıplamıştı.
Iyi biri karşınıza cıkmış.Birbirini bulmuşsunuz.
Allah bozmasın.
Size eşinizle musmutlu yıllar dilerim..
Teşekkür ederim. Bende 31 yaşındayım.
Hani bir söz vardır "Herkes birini bulur önemli olan birbirini bulmak". Bence doğru kişi gerçek. Birgün sizde bulacaksınız o zamana kadar bir kaç kurbağa öpmek gerekecek :) Allah doğru kişilerle karşılaştırsın
Bence önemli olan çocuğu iyi yetiştirmek.mal varlığı neye yarar onu hiç edecek kadar aptal karaktersiz bir insan olursa mesela.ama öyle insanlar varki yoktan var eder mücadeleci savaşçı ve akıllıdır.çocuğunuza gerekli erdemleri kazandırdıktan sonra kendine güvenen ,şahsiyetli, psikolojisi sağlam bir çocuk yetiştirdikten sonra çokta dert etmemek lazım.ha bu kolay birşeymi tabiki hayır.çocuk yetiştirmek dünyanın en zor şeyi.ama doğru soru şu bu kötü dünyaya çocuk getirmelimiyim değil.ben bu dünyada yaşamayı becerecek bir çocuk yetiştirebilir miyim.Arkadaşlar birden aklıma geldi bunuda sormak istedim görüşlerinizi merak ediyorum. Benim ideallerim arasında evlenmek aile kurmak veya çocuk yapmak gibi şeyler hiç yok. Şuan hedefim olan kariyerime odaklanmak istiyorum. Arkadaşlarım bu konuda garipsiyor beni. Ben böyle bir dünyaya çocuk getirmek istemiyorum ona bu kötülüğü yapamam. Evliliğide düşünmüyorum tamamen maddi kaynaklı imzalı sözleşmeye dayalı bir olay gibi geliyor. Öyle söz nişan gibi adetlerde gözüm yok ama davet tarzı düğünleri seviyorum atıyorum yazın büyük bir tekne kiralayıp parti vermek gibi. Bunada düğün denmez pek daha çok birlikteliğim olduğu bireyle ve sevenlerimizle bir kutlama gibi. Bu fikirlerimin değişmesi çok zor. Bana ve hayatımda zararı olur mu. Henüz 20 yaşındayım. Çocuk konusunda fikrimin değişmesi için o çocuğun bu dünyadaki kötülüklerle kolayca baş edebileceği kadar çok büyük mal varlığına sahip olmam lazım. Hayatta tek başına bile kalsa kimseye muhtaç olmamalı. Ama bu da imkansız. Bakamayacağım çocuğu ne diye getireyim dünyaya diye düşünüyorum. Garipsenecek kadar anormal mi sizce?
Olsun delilik iyidirEvet genetik delilik var. :)
valla canım erkekler beyaz eşya gibi. şans işi. en iyi marka bile bozuk çıkabiliyor. ben dini sebeplerden ötürü evlendim yoksa evlenmezdim beraberlik yaşar yaşar ayrılırdım. baktım adam mala bağladı hiç çekmezdim kahrını defederdim.Arkadaşlar birden aklıma geldi bunuda sormak istedim görüşlerinizi merak ediyorum. Benim ideallerim arasında evlenmek aile kurmak veya çocuk yapmak gibi şeyler hiç yok. Şuan hedefim olan kariyerime odaklanmak istiyorum. Arkadaşlarım bu konuda garipsiyor beni. Ben böyle bir dünyaya çocuk getirmek istemiyorum ona bu kötülüğü yapamam. Evliliğide düşünmüyorum tamamen maddi kaynaklı imzalı sözleşmeye dayalı bir olay gibi geliyor. Öyle söz nişan gibi adetlerde gözüm yok ama davet tarzı düğünleri seviyorum atıyorum yazın büyük bir tekne kiralayıp parti vermek gibi. Bunada düğün denmez pek daha çok birlikteliğim olduğu bireyle ve sevenlerimizle bir kutlama gibi. Bu fikirlerimin değişmesi çok zor. Bana ve hayatımda zararı olur mu. Henüz 20 yaşındayım. Çocuk konusunda fikrimin değişmesi için o çocuğun bu dünyadaki kötülüklerle kolayca baş edebileceği kadar çok büyük mal varlığına sahip olmam lazım. Hayatta tek başına bile kalsa kimseye muhtaç olmamalı. Ama bu da imkansız. Bakamayacağım çocuğu ne diye getireyim dünyaya diye düşünüyorum. Garipsenecek kadar anormal mi sizce?
Bu herkese göre değişir. Bana göre eşimin kokusuyla uyumak kadar huzur veren bisey yok, sabah onunla uyanmak kadar, onun bana gülümsemesi kadar, onun evladını taşımak kadar. Hem çalışıyorum evladım daha rahat bir dünyada yaşasın diye. Dünyayı bu kadar kötü görmeniz sizin baktığınız yerle ilgili. Ben ailemle acayip mutluydum iyiki beni dünyaya getirmişler diyorum. Ama siz öyle bir dünya görüşünüz yoksa o da sizin bileceğiniz iş.
zaten artık erkekler gençliğinde gezip tozmuş, her şeyi yaşamış, bir çok erkekle beraber olmuş kızlarla daha çok evleniyorlar. eminim şimdi vur patlasın çatlasın modunda takılıp 30 lu yaşlara gelince beyefendi işinde gücünde biriyle evlenirsiniz. doğru yoldasınız yani.Aşık olduğum adamla hayatımı birleştirmek isterim ama çocuk ııı benlik değil. Özgürlüğüme çok düşkünüm gezeyim edeyim alkol alayım oh yaşasın hayat modunda oldugum için cocuk fikri bana cok uzak. Gerçi şuan 23 yaşında oldugum için böyle düşünüyorda olabilirim 30a geldiğimde belki değişir düşüncem. Sizde çok gençsiniz tabikide suan evlilik ve çocuğa çok uzak olmanız normal.
savaş her zaman kötü değildir bak amerika savaş var diye taa dibimize kadar geldi.Ben size bir şey sormak istiyorum.
Biz aynı coğrafya'da mı yaşıyoruz?
Yoksa siz Norveç'te misiniz?
Eğer öyleyse samimiyetle sizin için çok sevinirim.
Benim yaşadığım coğrafyada en fazla sınırımız olan ülkede savaş var da..
Bunun dünya görüşü veya kötü görme ile alakasını çözemedim.Savaşı ben uydurmuyorum ki.
Ben dünyayı çok iyi görmek isterim ama gerçekler bunun tam tersi.
Inanın bende savaş istemiyorum ama dünya görüşümü iyimser yapsam da savaş kaybolmuyor.
Konu sahibi çocuk sahibi olmak için stabil bir çevrenin şu an olmadığını demek istedi.Yani ben öyle algıladım.
Dünya kötü derken sanırım bizim şu an bulunduğumuz çevreyi kast etti gibi geldi.
Yoksa Norveç'te olsak bu konuşmayı yapmazdık.
Bu arada ben keşke bu ülkede doğmasaydım diyorum her haber izlediğimde.
Bunun dünya görüşümle alakası yok ki.
Ne kadar pozitifte olsam savaşı yok edecek gücüm yok.Stabil olmayan ortamımı da maalesef değiştiremiyorum.
Not: Sadece dünya kötü bir yer diyenlere sanki biz çok kötümseriz gibi yaklaşılıyor.Bunu anlayamıyorum ondan yazdım.
haklısın bacım. çocuk bakmakla yaşlı bakmayı aynı sanıyorlar da çocuk en fazla on kilodur kucaktayken. yaşlı öyle mi?Buna güldümcocuk yapmaya karar versem aklimdaki son şey kendime baktirtma fikri olur. Dogruya dogru sen hayatini bir kenara itip yillarca yaşlı bakimi yapmak ister misin? Allah düşürmesin annemi babami bakarim ama cok zor olur. Yasliya bakmak cocuk bakmaya da benzemez.
Bir nine vardi 97 yasinda öldü. 4 cocugu ve torunlari vardi. Ne cocuklari ne torunlari bakmadi kadina son zamanlarda elden ayaktan düşunce herkes birbirine atti ve en sonunda kadin baska bir akrabasinin evinde öldü.
savaş her zaman kötü değildir bak amerika savaş var diye taa dibimize kadar geldi.
oo savaş mı alırım bi dal:))
aynen aynen
Amerikalılar her yerde..
İyi bi şey mi dediniz kötü bi şey mi anlamadım vallazaten artık erkekler gençliğinde gezip tozmuş, her şeyi yaşamış, bir çok erkekle beraber olmuş kızlarla daha çok evleniyorlar. eminim şimdi vur patlasın çatlasın modunda takılıp 30 lu yaşlara gelince beyefendi işinde gücünde biriyle evlenirsiniz. doğru yoldasınız yani.
aşk da gelip geçici bu arada
yani her türlü evlenirsiniz gezin tozun diyorumİyi bi şey mi dediniz kötü bi şey mi anlamadım vallaaşkın gelip geçici bi şey olduğunu biliyorum.
valla canım erkekler beyaz eşya gibi. şans işi. en iyi marka bile bozuk çıkabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?