Birde eskiden haydar dümen hiç acımıyor sinek ısırığı gibi derdi.Yaa hakkaten kim acımıyo dese yalan söylüyo aha aynısı bende yaşadımtabi ben doktora gitmedim eşim aslında yarın da olsa olur dinlenelim derken ben eşimin üsüne yürüdüm neyse düğünden sonra kahve sigara dedikodu derken 1 gibi denedik olmadı, kalktık kahve içtik neyse ben tekrar yanaştım ( tabi yanaştım dediğime bakma istiyorum ama kendimi kasıyorum ve inanılmaz ağrı hissediyorum eşim ağladı düşün ama ben hemen olsun bitsin istediğimden yanaşıp yanaşıp durdum ) neyse saat 3 uyku yok tekrar denedik olmadı tabi yandım yandım saat 4 de tekrar denedik olmadı tabi gerçi ben olmadı diyorum ama baktık yatak kan olmuş Neyse zorlamadan uyuyalım ddik uyuduk sabah 7 gibi kalktık tekrar deneme ve başarılı sonuç Tabi inanılmaz ağrıdı ne kadar tahriş ettiysem düşün o kanamam çok az miktarda bile olsa 1-2 hafta devam etti. 1 haftadan sonra aklımıza kaygaanlaştırıcı geldi ve gerçekten ağrıyı azalttı denemeni tavsiye ederim, tabi gene ağrın oluyr ama bir tık az bak çok az demiyorum bir tık :)
Şuan evlilikte 3.ayımız yeni ağrısız ilişki yaşıyorum diyebilirim hatta hamileyim
Valla o gün gelip çatınca acısa da kanasa da nolsa da yapacam dedim ahsjjdkfkg. Acıdı valla ama kasmamaya çalıştım kendimi, ne bileyim öyle anlattıkları kadar zor değilmiş aşırı bir ağrı yoktu, tabi ilk olduğu için zor oldu ama aman aman bi ağrı yoktuYaa hakkaten kim acımıyo dese yalan söylüyo aha aynısı bende yaşadımtabi ben doktora gitmedim eşim aslında yarın da olsa olur dinlenelim derken ben eşimin üsüne yürüdüm neyse düğünden sonra kahve sigara dedikodu derken 1 gibi denedik olmadı, kalktık kahve içtik neyse ben tekrar yanaştım ( tabi yanaştım dediğime bakma istiyorum ama kendimi kasıyorum ve inanılmaz ağrı hissediyorum eşim ağladı düşün ama ben hemen olsun bitsin istediğimden yanaşıp yanaşıp durdum ) neyse saat 3 uyku yok tekrar denedik olmadı tabi yandım yandım saat 4 de tekrar denedik olmadı tabi gerçi ben olmadı diyorum ama baktık yatak kan olmuş Neyse zorlamadan uyuyalım ddik uyuduk sabah 7 gibi kalktık tekrar deneme ve başarılı sonuç Tabi inanılmaz ağrıdı ne kadar tahriş ettiysem düşün o kanamam çok az miktarda bile olsa 1-2 hafta devam etti. 1 haftadan sonra aklımıza kaygaanlaştırıcı geldi ve gerçekten ağrıyı azalttı denemeni tavsiye ederim, tabi gene ağrın oluyr ama bir tık az bak çok az demiyorum bir tık :)
Şuan evlilikte 3.ayımız yeni ağrısız ilişki yaşıyorum diyebilirim hatta hamileyim
Bende öyle dedim yapacam dedim kasmamaya çalıştım ama yok böyle acı yok böyle yanmaValla o gün gelip çatınca acısa da kanasa da nolsa da yapacam dedim ahsjjdkfkg. Acıdı valla ama kasmamaya çalıştım kendimi, ne bileyim öyle anlattıkları kadar zor değilmiş aşırı bir ağrı yoktu, tabi ilk olduğu için zor oldu ama aman aman bi ağrı yoktu
Eşimin de işine geldi tabi
Sadece kanamam çok fazla oldu, neden bilmiyorum herkes az az diyo benim baya oldu hatta ikincisinde de oldu ve çok fazlaydı
Fotoğraf mıBende öyle dedim yapacam dedim kasmamaya çalıştım ama yok böyle acı yok böyle yanmaBirde ben şey de yaptım şimdi ilk ilişkiden sonra 2-3 gün ara verin derler ya yok vermedim balayına gittik hemen sonrasında sabah öğle akşam Bir zorlamışım bir zorlamışım en son noluyo dedim gittim lavaboya fotografını çektim utanmadan bayaa kızarıktı Ben bu olaydan sonra ağrımıyo diyenlere hadi ordan demek istedim
Acı yoksa devamFotoğraf mı
Bizde öbür gün devam ettik hiç sanki 10 yıllık evliyiz agshhdhfnf
Kayganlaştırıcı 2 çeşit var doktor bebe yağı iyi dedi peşine zeytinyağı bile kullandık ama nafile asla girmiyo canımdan can gidiyor açık yara gibiİşte ben o dayanan gillerdenimEşin biraz anlayşlı olsun. Hödük mü nedir. Vajinusmus olsan napcaktı acaba kendini sıktığın için oluyor o acı aslnda.. biraz kendini rahat bıraksan ve gücünü toplasan 1 kerelk bir durum sonra daha yaşanmayacak o acı falan ki o acıyısda kendimizi kastığımız için yaşıyoruz. Kuruluk varsa kayganlaştırıcı da allın öyle de deneyin
Bizim 15 gün oldu evleneli yok yani girmiyo yara bere kanıyo sürekliYaa hakkaten kim acımıyo dese yalan söylüyo aha aynısı bende yaşadımtabi ben doktora gitmedim eşim aslında yarın da olsa olur dinlenelim derken ben eşimin üsüne yürüdüm neyse düğünden sonra kahve sigara dedikodu derken 1 gibi denedik olmadı, kalktık kahve içtik neyse ben tekrar yanaştım ( tabi yanaştım dediğime bakma istiyorum ama kendimi kasıyorum ve inanılmaz ağrı hissediyorum eşim ağladı düşün ama ben hemen olsun bitsin istediğimden yanaşıp yanaşıp durdum ) neyse saat 3 uyku yok tekrar denedik olmadı tabi yandım yandım saat 4 de tekrar denedik olmadı tabi gerçi ben olmadı diyorum ama baktık yatak kan olmuş Neyse zorlamadan uyuyalım ddik uyuduk sabah 7 gibi kalktık tekrar deneme ve başarılı sonuç Tabi inanılmaz ağrıdı ne kadar tahriş ettiysem düşün o kanamam çok az miktarda bile olsa 1-2 hafta devam etti. 1 haftadan sonra aklımıza kaygaanlaştırıcı geldi ve gerçekten ağrıyı azalttı denemeni tavsiye ederim, tabi gene ağrın oluyr ama bir tık az bak çok az demiyorum bir tık :)
Girer girer sadece sabırlı ol dur deme itme eşiniBizim 15 gün oldu evleneli yok yani girmiyo yara bere kanıyo sürekli
Ama o da artık girsin 1 kere de olsa diye bakıyor o zaman da zorluyor haliyle bayağı psikolojim bozuldu uyuşturucu krem kullandım ama nafileGirer girer sadece sabırlı ol dur deme itme eşini
Canm acı normal ne diyimKayganlaştırıcı 2 çeşit var doktor bebe yağı iyi dedi peşine zeytinyağı bile kullandık ama nafile asla girmiyo canımdan can gidiyor açık yara gibi
Doktor çok dar canın çok yanar diyerek uyuşturucu verdi olmadı gel açarız müdahale ederiz dedi ama müdahale istemiyorum genişletmek için ne yapabilirim acaba ?Canm acı normal ne diyimkendini sıkman lazım ki ayrıca kan olması da normal... benim 1 hafta sürmüştü kanamam cesaretlendir kendini ya çoğu olmuy zaten
Parmakla yavaş yavaş açabilirsin. Cok zorlama ama kanama olurDoktor çok dar canın çok yanar diyerek uyuşturucu verdi olmadı gel açarız müdahale ederiz dedi ama müdahale istemiyorum genişletmek için ne yapabilirim acaba ?
Herkesin yapısı farklı,korkmanı gerektirecek bir şey yok,ilk geceyi kafaya takma,sonrasına odaklan,hala bir acı ağrı oluyorsa doktora git ama bence psikolojiktir ve şuan çok iyisindir.Herkese merhaba. Kızlar 2 haftadır bir evliyim fakat hala ilişkiye giremedik . Neden ? Çünkü ilk gece çok zorlandık ve canım çok yandığı için kendimi de kasınca eşim de yüklenince tahriş ve yara oluştu , sızıntı şeklinde kan geldi. Doktor krem verdi fakat iyileşme süreci biraz yavaş ilerleyince eşim artık olsun diye tutturdu. Dün gece denedik doktor uyuşturucu krem vermişti onunla denedik ama nafile canım o kadar acıdı ki bir yere kadar gelince sanki canım çıkacak gibi oluyor dayanamıyorum eşim de sinirlendi az dayan olacak illaki diye ve doğum kontrol hapından ötürü kuruluk var ne yapacağım nasıl olacak fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?