Evlilik ve aile sorunları ve cinsel sorunlar

Cinselligin “sorun” olmadigi evliliklerde cinsellik cok kucuk bir ayrinti. Buyuk seyler, maddiyat, sadakat, hosgoru, muhabbet, kafaca anlasabilmek falan oluyor. Cinsellik oyle birsey ki eger ikili cinsellikte iyiyse veya sorun yoksa, hicbirsey, ama eger cinsellik sorunsa, hersey haline geliyor. Sizin icin cinsellik belli ki sorun. Kimi cift var artik cinsellik yasamiyorlar. Ama bu durumu iki tarafta sorun etmedigi icin gayet anlasip devam edebiliyorlar. Ama belli ki sizin icin bu durum bir sorun. Ve sizin evliliginizi cok etkiliyor. O yuzden, hayir cinsellik hersey degil, diger seyler de onemli diyorum. Ama cinsellikte olmali diyorum. Eksikliginde sinir stres sahibi olmussunuz.

Ben kardes gozuyle baktigim kisilerle de anlasabilirim. Ama kocamla kardes kardes yasamak istemem. Benim icin onemli olurdu bu durum

Tabii ki evlilik = cinsellik.
Arada cinsellik yoksa o ev arkadaşlığı kankalık fln olur.
Daha gençsiniz. Kendinizi gerçek aşktan cinsellikten mahrum etmeyin.
Ayrılın.
Cinsellik de yok neyini neden çekeceksiniz

Gelmemesi daha hayırlı.dört senedir çocuk sahibi olmamışsınız. Yazmamışsınız ama hala bakire olduğunuzu düşündüm açıkçası. Eşiniz doktora gitseydi ve çözüm bulamasaydı karar sizin derdim ama çözüme yaklaşmayan denemeyen adamla nereye kadar…

Esin bes para etmez hala evliligi surdurmeye calismaniz anlamsiz. Esinde ailesi de tam bir pislik. Arada yorumlarda esini ovmussun galiba okumadim bile seninde psikolojin gitmis belliki esinin seyi altindan mi dicem ama altindan olsa sonmezdi hala ne ugrasiyorsunuz bu evlilik icin? Ben olsam bir sene bile gecmeden bosanirdim hem cinsellik yok hem sizi sucluyor hem ailesi eziyor oo.

Çok benzer bir evlilik yaşadım. O evlilikten kurtulduğum gün miladım oldu. Size de bu gereksiz adamdan ayrılmanızı tavsiye ederim. Sizi suçlayacağına dönsün de kıçını toplasın. Ayrıca “eşin başkasıyla evlenirse cinselliğe ısınır sen ısınamazsın” diyen doktordan da şikayetçi olun. Online eğitimle doktor olmuş herhalde.

Ben bu durumda olsam cinsel problemi hiç takmazdım diğer olayları düşünmekten.Saçma sapan şeyler yaşamışsınız.Nasıl soğumadınız bu adamdan ailesinin onca yaptığından sonra?Çünkü eşiniz de hepsine çanak tutmuş.

ya gelirsin ya ayrılırız diyin anne olmak istiyorum diyin. allah yardımcınız olsun

Ayy dizi gibi ayol neden bu kadar taviz verdiniz

Boşanırdım ben çocukta yok

Eğer istemiyorsanız boşanmayı

Uzaklaşın o aileden

4 senedir hiç olmadı mı ben onu anlamadım

Net ama çok net bosanin...bir muvekkilimiz vardı eşi sertleşme problemi yaşayan...önce ayda bire düşen cinsellik...sonra Dr yoluyla çocukları oldu ve cinsellikleri bitti. Kız daha 35 inde bile değil..yapmayın bunu kendinize ..çocuk olursa hiç kopamazsiniz...en güzel yaslarinizda cinsellikten uzak bir hayatınız olur .. bu adam düzelmez. Hiçbir zaman düzenli bir cinsel hayatınız olmayacak. Çocuk olursa kendinizi sadece anne olarak göreceksiniz ..çok yipranacaksiniz...zaten elle tutulur hiçbir şeyi olmayan bir adamla niye ısrarla evli kalıyorsunuz anlamadım. Yapmayın. Yazık etmeyin kendinize

Boşanın, yurt dışında doktoraya başvurun bunları arkanızda bırakıp yeni bir hayat kurun. Aileniz de sizi desteklemiş siz gereğinden fazla bile sabır göstermişsiniz, alttan almışsınız, hayatını bu şekilde harcamayın.

Canım okurken fenalık geldi senin böyle bir ailede ne işin var boşan kaç kurtul. Ailen de arkanda zaten. 4 sene iyi dayanmissin. 4 ay dayanamadım ben. O evlilikten hayır gelmez. Kaç kurtul o aileden bence

Baba olan bir eş mi? Bu adama şehvet duymanız zaten mümkün değil. Tecrübeleriniz ve yönlendirmelerinizi çok hatalı buluyorum.

Şimdi burada bir kadın 4 yıldır vajinismusdan dolayı eşimle birlikte olamıyoruz deseydi herkes kadını suçlardı.
Hiç burada cinsellik önemsiz diyemeyeceğim.Çünkü önemli.Sevişmenin neresi kötü?4 senedir tık yokmuş.Öncesi de yokmuş.Eşiniz iktidarsız.Üstelik kendi kusurunu bastırmak için laf taşıyıp,sizi ezmiş.Birbirinden çirkefte aile bireyleri var.Sizden ayrılmak istemiyor.Sizden sonra kimseyi de bulamaz.Kandırsa da 2 gun kandırır.3.gün foyası ortaya çıkar.Çünkü istediği kadar parası olsun,hangi kadın ister allahaşkına iktidarsız adamı?Bu bir tek bizim toplum da var.Avrupa’da,Amerika’da hiç bir kadın böyle iktidarsız bir erkeği çekmezdi.Boşuna 4 yılınızı heba etmişsiniz.Yazık değil mi?Gençlik geçip gidiyor.
Hayır çok adım attı buna emin olabilirsiniz çözümün olmayışı onu da beni de yıprattı.
Hayır ben üzülüyorum size.Aileniz o kadar özenle yetiştirsin gidip bulduğunuz adama bakınız.Hala da derdiniz elti,görümce,kayınbaba…

Eşiniz tedaviye yanaşmıyorsa gerçekten ailenizi dinleyin. Yaşadığınızı çok iyi anlıyorum yaşamayan bilemez. Ben bu kadar olmasa da benzer şeyler yaşadım aile ile anlaşmazlık konusunda. Çoğu evlilikte maalesef oluyor bunlar. Alttan almak düzelmesini beklemek çoğu zaman bir süre sonra depresif bi hal alıyor. Bende zona geçirmiştim evlendikten 1 sene sonra sıkıntıdan. Depresyon ilaçları kullanmışlığım var ilk sene içinde. Aradan geçen onca zamandan sonra şunu söyleyebilirim yaşanılan sorunlar benzer surette benzer döngülerle tekrarlanıyor. Hani derler ya ders sen öğrenene kadar devam ediyor. Tam diyorsun düzeldi başka birşey çıkıyor. Biz şu an şehir değiştirmeye karar verdik umarım doğrudur aldığımız karar

Bende tedavi gördüm doktora delirdim falan dedim hayır dedi aile sorunlu günlerce ağladım. Artık yolumu çizeceğim

Ailen arkanda düşünme bile 4 senede aynı yerdesin bu 24 sene olacak
Haklısın
umurumda değil ailesi inanın sadece yaşadıklarımı yazdım. Bende ailemde söyledik akraba o bu ne sana eşin kaldır diye ailesine de ona da. Yazdım ona boşanmak istiyorum diye.

Canım okurken fenalık geldi senin böyle bir ailede ne işin var boşan kaç kurtul. Ailen de arkanda zaten. 4 sene iyi dayanmissin. 4 ay dayanamadım ben. O evlilikten hayır gelmez. Kaç kurtul o aileden bence
Bana artık karışmıyorlar çünkü susmuyorum ağlamıyorum umurumda değiller inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…