arkadaşlar bneim bir sorum olacaktı,bnm kötü giden bir ilşkim var çok aklımda onunla ilgili sorunlar.Ama en büyük sorun ailesi..Daha önceki kız arkadaşı da ailen bize uygun değil diye ayrılmış ve şuan benimm de en büyük problemlerimden biri de bu..Biraz farklı bir aile yapısı var.Mesela herkes kayınvalideden korkar bende tam tersine kayınpederin sözü geçiyor.Ve benim kayınpederim nasip olursa tabi sözünü bnm sevgilime çok geçiriyor ve arada duygu sömürüsü yapıyor.Ve sevgilimin babasına karşı büyük zaafı var.Bana dedi ki babam benden çok şey bekliyor.Şuanda da borçları var 80 milyar ev aldılar,anne baba emekli onunla ödeyecekler.Erkek arkadaşm zaten kazandığı tüm parasını babasına verdi üç sene.Evlenincede öyle mi olur o borcu bize mi ödetirler acaba diye düşünüyorum..Biz ikimizde çalışıyor olacağız o zaman.Zaten ailesi bizim için bişey yapamayacak,o sorun değil de ya evlenince bizim kazancımıza çok karışırlarsa diye korkuyorum.Bugüne kadar öyle oldu çünkü.Tam erkek arkadaşım biriktirecek babası ister sonra erkek arkadaşım veremem diyince sen karı ağzımı bakıyorsun demiş.Bu arada babası engelli yürüyemiyor,o yüzden kıyamıyoruz ona.Ama kendi emeklilikleri var,dükkanları da var.şimdi erkek arkadaşım yeni işe girdi ve birikitircem diyor..Ona da karışırlar mı acaba bilemedim ki.Bir de kayınvalide de biraz sert,kendine bakmıyor falan.Duyduğuma göre evleride çok pismiş.Benim annem çok titizdir.Şimdi nişan fln olunca tüm bunlar sorun olacak,annem laf edecek.Zaten aramız başka şeylerden erkek arkadaşımla ailesi de çok korkutuyor.Bir abisi var o da kendi havasında hiç bir şeye karışmaz sevgilisyle gezer tozar.Olan bize oluyor yani kızlar
Bir de abisi beni görünce konuşmuyor,selam vermiyor.Ben az konuşurum onun sevgilisi baya bi konuşkan demişti ki ben sessiz kızlardan korkarım.O kadar ağladım ki o gün.Sevgilimde bişey demeişti abisine .Off offf.Ne yapsam ben bilemedim kızlar