• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik temizliği (ağdası)

jiletle alınsa ne farkeder ki. bence kimse bişi farketmez. farkedilcek bişi yok çünkü. ben de jiletten gidiyorum orası için maalesef, bundan sora da böle gider.. 2 günde bi her banyoda temizledikten sora kim ne bilcek senin kılını, ışığı tutup mu bakcaklar allaseniz?

evlenınce durumlar degısıyor yalnız,:jeyyar:

jıletle kıllların cıkıs anı nasıldır ,ağdayla nasıldır..

daha da acık yazamam sanırım..

pazar günü evlılık yıldönümüz ,özel bırseyler yaptırmam lazım ,harf olayı guzelmiş :))
inşallah yapabılır kız :)

evlenınce durumlar degısıyor yalnız,:jeyyar:

jıletle kıllların cıkıs anı nasıldır ,ağdayla nasıldır..

daha da acık yazamam sanırım..

pazar günü evlılık yıldönümüz ,özel bırseyler yaptırmam lazım ,harf olayı guzelmiş :))
inşallah yapabılır kız :)

ona dikkat edene kadaaarr diye düşünmekteyim, bilemem..

en iyisi kuaför dediğiniz gibi.. ilk gitmek mesele.. utanıyorum bende ama ilk gecemizi düşnüp gitmek lazım.:jeyyar: eşine ilk günden rezil olmaktan iyidirhihoyyyt

bende daha gitmeden soğuk terler döküyorum ama yapacağım kafama koydum.ya herro ya merro yoksa.önümüzdeki ay bu günlerde ilk deneyimimi yaşayacağım.hadi bakalımyerimseniben

ben de bu yaza evleneceğim normaldede ağda kullanıyorum fakat bı sorum var....
ağdada biliyosunuz bıraz uzamansı lazım evlenince nasıl uzatıp agdaya gidiyosunuz????

ağda ağda ağda
bunu bilir bunu söylerimzemuszemus
ne çekmişiz o jiletten ya
vur jilete 2 günde pırtlasın hemen bi de siyah siyah ıyyyyyy delikafadulden
ağdada 3 hafta rahatsın
mis gibi mis kaydirigubbakcemile2

valla bacak değil ama ben annemin karşısına bile kilotla çıkmış değilim, o nedenle genital bölgeyi aldıramam heralde...
Eldivenle 5 dk'da süper oluyo tavsiye ederim bende yeni bşladım sonuç mükemmel :))

ağdada biliyosunuz bıraz uzamansı lazım evlenince nasıl uzatıp agdaya gidiyosunuz????

cnm tabiki biraz uzatıp gideceksin
kısayken tamamen temizenmiyor ne yazıkki
zaten adet dönemine yakın uzamaya başlıyor ben de öyle oluyor en azından
adet bitiminde de alınacak kıvama geliyor
adetime bir kaç gün kala çok rahat oluyorum tertemiz
bitince de alınıyor zemuszemus

ben genelde reglim bittikten hemen sonra aldırırım ya da alırım, bi daha regl olana kadar tek tük çıkar zaten onlar da zayıf ve seyrek olur, sonra tekrar regl olunca (ki benim 1 hafta boyunca devam ediyor) iyice alınacak uzunluğa gelmiş oluyorlar ve tekrar bitince yapıyorum. ama bazı arkadaşlar jiletle farkı anlaşılmaz diyor, saçmalamayın allaaşkına kirli sakalla sinekkaydının farkını bilen herkes onu da ayırt eder :roflol: sakın korkmayın çekinmeyin kendinizin her tarafa bulaştıra bulaştıra 3 saatte bitirdiği bikini bölgesini 10 dakikada kaymak gibi yapıyorlar değmez hihoyyyt

haa eğer illa da kendim yaparım başkasına açmam diyorsanız ben ağda makinesi aldım acaip kullanışlı rahat ve ekonomik. hani bu kuaförde kullandıkları roll-on ısıtıcılarından. fişe takıyorsun içine roll-on ağdayı yerleştiriyorsun 30 dk sonra hazır! bulaşma derdi yok damlama derdi yok çok ısındığı için yakma derdi yok ve en önemlisi soğuma derdi yok her daim ılık kalıyor! zira ocakta ağda kaynatıp banyoya yapmaya gidiyorsun 10 dk sonra haydaa yine havlularla mutfağa koş.. makine, 2 tane roll-on, ve ağda bezi 30 lira! koşun alın valla

en özel yerinizin temizliğini başkasına yaptıracağınıza (düşüncede bile çok kötü bence) evde bir kaç kere deneyin,göreceksiniz ki zor değil ve acımıyor.Çok rahat biçimde hiçbiryere bulaştırmadan 20 dk da bitiriyorum.1 kere denemekle vazgeçip kuaföre açmayı tercih edecekseniz bilemem.

slm kızlar bişi sorcam bundan tamamen kurtulabilmek için lazer istiorum ama malum zararlarıyla ilgili çok söylentiler var ne dersiniz . insan her an tertemiz tüptüysüz olamıyor bu evlendikten sonra özellikle de çok sıkıntı verici bişey olur heralde :17:

kısmet olursa 23 aralık düğünüm var .benim de problemim kıllar :2: karnımda ve belçukurumda var ve bir ara hormon tedavisi görmüştüm onun için baya da kalınlar :5: kendim göremiyorum ki alayım popomda bile var,üstünde çıkıyor. kuaför tanıdıklarım var.ama ordada kıl mı olur derler ayıplarlar diye utanıyorum :26: göbeğimdekileri sir ağdayla kendim alırım.bacaklarım da kolay ama sırtımı mümkün değil alamam .ne yapcam ben ya hadi şimdi aldım evlenince ne olcak :26:

kısmet olursa 23 aralık düğünüm var .benim de problemim kıllar :2: karnımda ve belçukurumda var ve bir ara hormon tedavisi görmüştüm onun için baya da kalınlar :5: kendim göremiyorum ki alayım popomda bile var,üstünde çıkıyor. kuaför tanıdıklarım var.ama ordada kıl mı olur derler ayıplarlar diye utanıyorum :26: göbeğimdekileri sir ağdayla kendim alırım.bacaklarım da kolay ama sırtımı mümkün değil alamam .ne yapcam ben ya hadi şimdi aldım evlenince ne olcak :26:

evlenincede simdi aldigin gibi al? :)

Back