• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik temizliği (ağdası)

genital bölge için hiç ağdacıya gitmedim ama bacaklarıma hep gidiyorum çünkü kadına ay dur acıdı bi dk bekle aman daha bitmedimi yeter ben gidiom diyemiyorum =) gıkım çıkmıyor paşa paşa oturuyorum önünde.bu ara bende gidicem genital bölgem için.gazetede erkek bi kadın doğum uzmanına sormuşlar bişey(cinsel anlamda) hissediyor musunuz muayene sırasında die oda aynen şu cevabı vermiş siz birinin elini gördüğünüzde bişey hissediyor musunuz ? benim içinde cinsel organ normal bi organdan farksız demiş çok hoşuma gitmişti ağdadan utandıkça aklıma bunu getiriyorum içim rahatlıyor ;)

ayy agda çok rahat bencede,ilk alışlarda acıyor ama zamanla vücut alışıyor artık ustası olduk ve gerçekten zamanla azalıyor hiçte açamam oramı buramı utanırım :utangac: 15 - 20 dk tertemiz oluyor işte :emir_bebek:

kızlar agda kıl donmesı yapıyormmu ben makına kullanıyorum kıl donmesı yapıyor bu yusden ara ara jılet kullanıyorum..

yaa ben hep jilet kullandım ve cogadlı haliyle ve cok sert cıkmaya basladı.. ama artık cok rahatsız edio beni.. bende agdayla almak istiorum ama kendim beceremiorum. kuaföre gtmei istiorum ama cok utanıyorum :(((

valla ağda en rahatı 7 hafta olduyaptıralı daha yeni yeni çıkıyo

valla bende çok utanıyordum ama kırdım şeytanın bacağını şimdi gelin ağdasına gidicem artık

şaşırdım okuyunca,kuaföre nasıl gidiyorsunuz yakafamçokkarıştı en mahrem yer,annem küçükken 1 kere göstermişti nasıl yapılacağını,sonra hep kendim yaptım.20 dk ya bitiyor,böyle birşey için gidip başkasına açamam valla,

şaşırdım okuyunca,kuaföre nasıl gidiyorsunuz yakafamçokkarıştı en mahrem yer,annem küçükken 1 kere göstermişti nasıl yapılacağını,sonra hep kendim yaptım.20 dk ya bitiyor,böyle birşey için gidip başkasına açamam valla,

herkes o kadar becerikli olamıyor canım yerimseniben örneğin ben hiç beceremem ağda falan.bende düğünümden önce gittim komple çok güzel ve çabuk oldu.öyle abartı bir acıda yok yapamayan herkese de tavsiye ederim.utanmayın arkadaşlar sonuçta onlar işini yapıyor vede çok alışıklar..:teytey:

ben belli markaların ürettiği sir ağda bantlarını kullanıyorum çok kolay ve pratik oluyor tavsiye ederim hem ağdayla uğraşmıyosun ve kuaförde yapılan işlemi yapıyosn yapıştır ve çek bukadar jiletten dönenler için ilk seferde biraz acı olabilir ama sonrakiler daha zayıf geldiği için fazla canın acımıyor ve sir oldugu için tüyleri azaltıyor bende 1 ay gidiyo cnm benden söylemesi

Canım neymiş o markalar söyler misin? Ben bir kere oramı veetin soğuk ağda bantlarıyla almayı denedim ve ufacık bir parça kesip onunla yapmama rağmen morardı resmen. Ben de ondan sonra korkup jiletle aldım ama sonuçlar maluum. sen söyle de bir de senin dediğin bantları deniyeyim

Ağda mağda kuaför filan zor iş En sağlamı epilasyon 6-7 seans en fazla daha da uğraşmazsın :) Bunun yaşlılığı var hamileliği var ıvırı zıvırı var her dk. ağdacıyı kim bulcak :)

evleneceksınız yahuuuuuuuuu..... bı kere yapacak degılsınız ya bu ısı delikafaduldenacacaksınız elbet adamda gorecek sız en ıyısı yol yakınken adamdan once bırıne acın lazer yaptırın kurtulundelikafadulden benım gıbı sımdıden o gunlere hazırlık yapın :içelim:tertemız..........

evlenmeden önce de ağdacıya gıderdım evlenırken de gıttım evlendım hala gıdıyorum..

hatta evlendıkten sonra sehır degıstırdıgım ıcın kısılerde degıstı ama acıyorum bitiyor valla..

tertemız oluyor evde yapılmıyor,boynum tutuluyor..yok orada kaldı mı yok burada kaldı mı derdı de yok ..
20 dk da heryer alınmıs oluyor

nedir bu kadınların çektiği canım. evlenınce bende utansamda sıkılsamda gitmeyi düşünüyorum kuaföre çok zor bırşey temizlemek.napalım bıraz sabır lazım...:1rolleyes:

ben simdiden lazerle aldirmaya basladim bikini bölgmi :kedi:

bacaklarimi ve koltuk altimi hala agdayla aldiriyorum cünkü kendim yapamiyorum.. :kedi:

bence en iyisi lazer yaptirmak.. bakalim param olursa diger bölgeleride yaptrmak istiyorum..seneye insallah evlenecem oyzden simdiden lazere basladi.. daha önceleri hep agdayla aliyordm ve gitgide azaldigini fark ettim..jiletle yapmayin sakin!

hiç bir farkı yok ne farkı olacak...alt tarafı tüylerin alınması... kaç çeşidi olabilir ki..

arkadaşlar ben evlenmede önce ağdayla kendim alıyordum evlendim ağdayla almaya devam ettim ama doğumdan sonra korkar oldum,ağdayla alamıyorum almaya kaltım tahriş ettim evde 2 gün penguen gibi dolaştım şimdi kuaföre gitmeyi düşünüyorum, lazer yaptıranlar acaba kaç seans gidiyorsunuz ücreti ne kadar acaba onuda düşünüyorum da memnunmusunuz

valla siz bilrisiniz ama bana kalırsa gözünüzü karartın gidin en fazla 1 saate tertemizsiniz.
uğraşmıyorsunuz bile..
bikini bölgesi için çekiniyorsanız konuşun çamaşırınızı çıkarmadan alsınlar oranızı..
inanın büyük rahatlık..
bana kalırsa evlenmeden profesyonel bi elden geçmek lazım kıl tuy konusnda.
çamaşırı çıkarmadan nasıl alıyolar ya??

Ağda hiç denemedim ya korkuyorum epilatörle flan hallediyorum ama batık oluyo ağdayla yapınca oluyo mu tüyler çıkarken tekrar zayıf mı çıkıyo yani mesela jiletle aldığımızda elimizi değince kıllar sert olur ya ağdayla yapıncada öyle mi laelaelaelaelae

Back