Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen convaynen selimcimben kendim yapıyorum utanırım ben açmaya![]()
valla siz bilrisiniz ama bana kalırsa gözünüzü karartın gidin en fazla 1 saate tertemizsiniz.
uğraşmıyorsunuz bile..
bikini bölgesi için çekiniyorsanız konuşun çamaşırınızı çıkarmadan alsınlar oranızı..
inanın büyük rahatlık..
bana kalırsa evlenmeden profesyonel bi elden geçmek lazım kıl tuy konusnda.
ya bende yaptırcam üst baacaklarıma şimdiye kadar hep jiletle aldım ama düğün için kuaföre gitmeyi düşünüyorumm ama utanıyorum arkamdan kötü şeyler söylerlerse
eğer ilk kez gideceksen fazla uzatmadan git,biraz açık oldu ama
ilk aldırmada biraz acıyor.ama sonuçta 15 dakikada tertemiz oluyor.kendimde aldım ama sanki kuaförün aldığı daha uzun gidiyor.
bende utanıyordum ama kendin yapamıyorsan mecbur kalıyorsun sonuçta,jilet çok kötü çünkü
valla siz bilrisiniz ama bana kalırsa gözünüzü karartın gidin en fazla 1 saate tertemizsiniz.
uğraşmıyorsunuz bile..
bikini bölgesi için çekiniyorsanız konuşun çamaşırınızı çıkarmadan alsınlar oranızı..
inanın büyük rahatlık..
bana kalırsa evlenmeden profesyonel bi elden geçmek lazım kıl tuy konusnda.
kızlar evlenirken malum genital bölge ve bikini bölge ağdası çok önemli...bunu nasıl nerde yaptırıyorsunuz...ya da normal zaman temizliğinden ağdasından ne farkı var....
jılet kullanma cnm asla kılları sert cıkmaısna ve yayılmasınaa sebep oluyo
ben bugun gıttım omrumde ılk defa bı cesart ıle yaptrdım ılk defa cok cnm yandı ama ılk olduğu ıcın
ve bende sadece 1 kez jılet kullandım bana ddı bıdaha asla kullanma zaten bılıyordum zararlı olduğu
krem kullanmıstım hep
sımdık tek tercıh ağda olcak
bı farkta yok