• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik temizliği (ağdası)

kızlar valla ağdacıdan rahatı yoktur eminim ama benim gibi utanıcaklar nasıl yapıcak bunu :( pazar günü düğünüm var nerdeyse afedersiniz 1,5 aydır almıyorum çok kısada değiller ayy çok utanırımm :utangac:

canim bugun gunlerden ne sali
senin 3 gun onceden yaptirman iyi olur cunku kizariklik felan olursa o gune kadar iyilesir
yani o da persembeye denk geliyor. uzun olmasini da dert etme agdayla tek seferde geliyolar boylelikle.
gozunu karart git canim o gecenin utangacligi zaten varken bir de kafanda kildan tuyden meseleler dert olmasin derim.
emin ol hicbisey olmuyor cikinca kendini biraz utanmaz hissediyorsun o kadar.:lepi:

kızlar valla ağdacıdan rahatı yoktur eminim ama benim gibi utanıcaklar nasıl yapıcak bunu :( pazar günü düğünüm var nerdeyse afedersiniz 1,5 aydır almıyorum çok kısada değiller ayy çok utanırımm :utangac:
canım biraz boyunu kısalt ozaman,yoksa canın çok yanar
Ben kollarımı aldırıyorum bi tanıdığımıza, gayet hijyenik, evde yapıyo. Yalnız ben bi tek kollarımı aldırıyorum. Açamam bi yerlerimi utanırım çok :kedi:

Kadının fazla kilosu vardı, bu işe başladıktan sonra zayıflamaya başlamış. Nedeni için aynen şöyle dedi, öyleleri geliyorki onları göre göre midem yemek almıyo yemek yerken gözümün önüne geliyo :bbo:
aynı şeyleri bende duydum,bu ağdacılara da dedikodu için iyi malzeme çıkıyor
hayret bişey:oklava:

aynı şeyleri bende duydum,bu ağdacılara da dedikodu için iyi malzeme çıkıyor
hayret bişey:oklava:

ben sinir oluyorum bunu diyenlere ya ne kadar ayip bunlar yuzunden cogu kisi gitmeye korkuyo..beni de bi kiz oyle korkutmustu.yilarrca arkamdan ne derler diye gitmedim.. ne kadar yanlis bi tavir ya..:kızgın:
laf ediceksin yapma bu isi arkadasim.. insanlar sana temiz gelecekse niye gelsinler zaten..

ewet adlayda arkadaşımız doğru sölüyo teiz gideceksek onlarda işimiz ne demi amaa

gerçekten çok rahat bende jiletle alanlardanım geçenlerde gözümü karartıp gittim hem utanıyodum hem korkuyodum beklediğim kadar acımadı 15 dk komple tertemiz oldum

cnm öncelikle allah mutlu mesut etsin opuyorumnanaktan arkadasında dediği gibi en gec perşembe günü falan git ...başka seyler düşün o anda gözünü de kapat ...yerimseniben tertemiz olunca çoook rahatlayacaksın hem gercekten ben 2 defadır gidiyorum hemen farkediyor...:lepi:

uzun olması sorun değil bi de özellikle belirt yinede evleniyorum diye .. daha fazla özen götersin şakkıdı

tertemiz ol inşallah :teytey:

benimde bi kuaför arkadaşım kıllı gelicekler ki, yaptığın işi anlayasın kıllı eglip tertemiz çıkınca ben mutlu oluyorum derdi.

kızlar gözünü kapatın yatın bende açmadım hiç ama ben acıdan korkuyorum. bi kere gittim şimdiye kadar gerisinde bi kaç sefer emlayla annem halletti sonrası da geri jhilete döndüm ama tatile gitmeden bende kuaföre gidicem valla yani...

ben hic ada yaptirmadim. seneler önce veet ada bantlari almistim saatlerce sürdü bacagim yara oldu yeryer bulasti :-) dügünden önce bende yaptirmak istiyorum bacaklarima ve bikini bölgesine. acicaktir hele üst bacak ve bikini bölgesi utanmasi da cabasi ama allah izin verirse yaptirmak istiyorum

Naqcam Bn yhamafoldumben offf haytta qidemem çk uTanıRIm aiLemden biRınede yaqtıRamam cidden çk uTanırım bni bayıLtıq yaqsaLar:lepi: oLmasmıııı kısLar:utangac:

Naqcam Bn yhamafoldumben offf haytta qidemem çk uTanıRIm aiLemden biRİnede yaqtıRamam cidden çk uTanırım bni bayıLtıq yaqsaLar:lepi: oLmasmıııı kısLar:utangac:
aileden birine bende utanırdım ama ağdacıyı ağdaya gitmeden gitmeye görüyorsun
hayatındaki bir insan değil,canım mecbur kalıca öyle bir açıyorsun ki :utangac:

ben normalde sir ağdamı epilasyonumu evde yaparım ama nikah zamanı mecbur kuaföre gidecem profesyonel çözüm içünkaydirigubbakcemile3

mecburen o gece için gerekiyor ama yaa bende çok utanırım ama yapcak bişey yok çünkü kendim nekadar denediysemde mutlaka kalıyor ve canım çok feci yanıyor kuaförlerde yapıldığında işin erbabı yaptığından bir sinek ısırığı gibiymiş yarım saatte tertemiz oluyomuşsun

kendım yaparken 10 acıyorsa kuaförde yaptırınca 5 acıyor. o kdr farkediyor yani.çünkü kadın dogru pozisyonda dogru şekilde alıyor tüyleri.ayrıca laf söyluyorlarsa arkamızdan kendı ayıpları.kıllı gidicez tabi kuaföre niye kılsız gidelm amaç kılları aldırmak değil mi??kaydirigubbakcemile3

randevumu aldım ama çok utanıyorum bide 17sinde gitcem kuaföre ama tüylerde hiç uzama yok, bende ağdayla alıyordum 2 hafta geçti tık yok stresmi yaptı tüyler ne kaydirigubbakcemile2 nasıl uzatsam bunları alınacak haşe gelseler of pif:)

bende ilk gittiğimde utanıyordum ama utanmıyorum artık :) ordaki kız utanılacak bişey yok diye rahatlatıyo beni .. 2 kere gittim valla ne rahatmış yaa, düğünümden 1 gün öncede gidicem oohh misler gibi çıkıcam :))

ayyy. çok can yakıcı bişey ya..:a015: ben öle kalkıp başkasınada yaptıramam.annem bile gel koltuk altını bari alayım der ama aldıramam. malum bölge içinde sabahtan akşama kadar odaya kapanır saatlerce uğraşırım. ne zamanki acısı içime oturdu ozaman bırakırım.bide son 3 aydır annemin hastalığı falan zaman ayırıp yapamadım. jilet kullanmak zorunda kaldım.nsl başa çıkıcam bilmiyorum. tek sorunum orası yabenneyaptımkibenneyaptımki kökten çözümü yokmu bunun ya

Back