kızlar valla ağdacıdan rahatı yoktur eminim ama benim gibi utanıcaklar nasıl yapıcak bunupazar günü düğünüm var nerdeyse afedersiniz 1,5 aydır almıyorum çok kısada değiller ayy çok utanırımm
canım biraz boyunu kısalt ozaman,yoksa canın çok yanarkızlar valla ağdacıdan rahatı yoktur eminim ama benim gibi utanıcaklar nasıl yapıcak bunupazar günü düğünüm var nerdeyse afedersiniz 1,5 aydır almıyorum çok kısada değiller ayy çok utanırımm
aynı şeyleri bende duydum,bu ağdacılara da dedikodu için iyi malzeme çıkıyorBen kollarımı aldırıyorum bi tanıdığımıza, gayet hijyenik, evde yapıyo. Yalnız ben bi tek kollarımı aldırıyorum. Açamam bi yerlerimi utanırım çok :kedi:
Kadının fazla kilosu vardı, bu işe başladıktan sonra zayıflamaya başlamış. Nedeni için aynen şöyle dedi, öyleleri geliyorki onları göre göre midem yemek almıyo yemek yerken gözümün önüne geliyo :bbo:
aynı şeyleri bende duydum,bu ağdacılara da dedikodu için iyi malzeme çıkıyor
hayret bişeyklava:
kızlar valla ağdacıdan rahatı yoktur eminim ama benim gibi utanıcaklar nasıl yapıcak bunupazar günü düğünüm var nerdeyse afedersiniz 1,5 aydır almıyorum çok kısada değiller ayy çok utanırımm
aileden birine bende utanırdım ama ağdacıyı ağdaya gitmeden gitmeye görüyorsunNaqcam Bn yhamafoldumben offf haytta qidemem çk uTanıRIm aiLemden biRİnede yaqtıRamam cidden çk uTanırım bni bayıLtıq yaqsaLar:lepi: oLmasmıııı kısLar
aileden birine bende utanırdım ama ağdacıyı ağdaya gitmeden gitmeye görüyorsun
hayatındaki bir insan değil,canım mecbur kalıca öyle bir açıyorsun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?