evlilik temizliği (ağdası)

her ay kuaföre giderim kaç yıldır
artık azaldı bile diyebilirim
bide benim etim sert herhalde bende acıda olmuyor
hep aynı yere gittiğim için rahatım
karsılıklı kahvemizi içip muhabeet bi bakıyon 15 dakda bitmiş komple

eğer ilk kez gideceksen fazla uzatmadan git,biraz açık oldu ama
ilk aldırmada biraz acıyor.ama sonuçta 15 dakikada tertemiz oluyor.kendimde aldım ama sanki kuaförün aldığı daha uzun gidiyor.
bende utanıyordum ama kendin yapamıyorsan mecbur kalıyorsun sonuçta,jilet çok kötü çünkü

vay anasını.. ne muhabbet dönüyor burda...bence makinada güzel kıl döndürme olayı olmasa daha da süper olacak..ama başkasına açmak olmaz ayyy utanırım ben...

uuff çok korkuyorm bnde yaa utanıyormm walla nasıı göstermm elın karısınaa yaa oramı töbee töbee :kedi: keske bska bı yolu olsa agdadan daha az can yakan mafoldumben

kızlar bende geçen hafta cesaretimi toplayıp kuaföre gittim ağda yaptırdım. jiletten döndüm tertemiz oldu ama acıdı baya, açtım valla utanmadım hiç :))) ne yapayım jiletle yıllarca bıktım usanmıştım artık ohh kurtuldum tavsiye ederim:))) 15 dk da tertemiz oldu

çamasırı cıkarmadan mı o nasıl oluyor kikafamçokkarıştı

utanıyorsan kuaförden ailenden birine aldır bişe olmaskaydirigubbakcemile2

ya bende yaptırcam üst baacaklarıma şimdiye kadar hep jiletle aldım ama düğün için kuaföre gitmeyi düşünüyorumm ama utanıyorum arkamdan kötü şeyler söylerlerse

Yaw zati onlar göre göre bıkmışlardır zaten amma ne bileyim yine de bana tuhaf geliyor ya en mahrem yerini kalkıpta elin hatununa açmak ondaki de mide yazık.:roflol:

kısa ıken cok acır uzun olmalı

cıkarmadan mı o naısl olıyy kafamçokkarıştı:1shok:

walla kızceler bişi sölimmi bana kınadan bir önceki gün öyle bir deli cesareti gelmiştiki hiç yapmadığım şeydi bir yaptım ohh 30 dk sürdü o an insana deli cesareti geliyor walla birde eşinin sizi göreceği aklınıza gelince hemencecik yapıyorsunuz temizliğinizikaydirigubbakcemile3

Ben kollarımı aldırıyorum bi tanıdığımıza, gayet hijyenik, evde yapıyo. Yalnız ben bi tek kollarımı aldırıyorum. Açamam bi yerlerimi utanırım çok :kedi:

Kadının fazla kilosu vardı, bu işe başladıktan sonra zayıflamaya başlamış. Nedeni için aynen şöyle dedi, öyleleri geliyorki onları göre göre midem yemek almıyo yemek yerken gözümün önüne geliyo :bbo:

kızlar evlenirken malum genital bölge ve bikini bölge ağdası çok önemli...bunu nasıl nerde yaptırıyorsunuz...ya da normal zaman temizliğinden ağdasından ne farkı var....

hiç bir farki yok ayni
sadece daha özen gösteriyorlar
hep yaptirdiğim için alişkinim ben
utanma falan yok bende:icecream:
utanmazin tekiyim-tatlicadiarzu-

camasirinizi cikarmadan nasil mi oluyor?
ben size tecrubemi anlatayim..
gayet olagan siradan bir gun okuldan gelmisim killarimdan nefret gelmiskene kendimi agdaci da buldum.. kadina dedim kol bacak fulle.. tamam dedi bikini var mi yok dedim..
bence onu da alalim dedi.. ben de yok ben hic yaptirmadim dedim.. neyle aliyosun dedi jiletle dedim.. yani sen bilirsin ama cok rahat edersin benim elim de cok hafiftir dedi. yok yok dedim. tamam ustelemiyorum dedi.
kollar bacaklar bitti tam kalkicam kalkma ufacik deneyelim bak sonra bana dua edeceksin dedi.
e iyi dedim madem oyle olsun olmem heralde.
cikartican mi dedi yok dedim cikaramam ben camasirimi.
tamam o zaman dedi benim agdayi surecegim yeri ac sadece minik minik alicam.
tamam dedim ve tum bolgeyi o sekilde aldirdim. yani sadece surecegi yeri actim bitince o is orayi kapadim.
kadin da cok ustaydi tek seferde bitirdi.
15 dakka surdu surmedi yani.
gozunuz korkmasin derim kizlar bu rahatlik baska biseyde yok jilet makine hepsi solda sifir yani.:lepi:

slm kızlar bende yaptırıyorum ve ınanın cok rahat hergecen gün azalma var ve artık yavs yavas kendım elımle toplamaya basladım. bizim burda bakma bıle bakmıyorlar uzanıyorsun uzerıne bır havlu ortuyorlar elıne agdayı verıp o bolgeye yapıstıttırıyolar sonra bakmadan guzelce temızlıyorlar eh bırazcık ellıyorlar ama kaydirigubbakcemile3 neysaaa valla o temizlğe değer doğrusu:lepi:

biliyorum canım ama canım çok yanıyoo napimm ama artık ewleniyom bundan sonra hep ağdaaa aslında epilasyon makinam war o daha çok acıtıyo yaa

kızlar valla ağdacıdan rahatı yoktur eminim ama benim gibi utanıcaklar nasıl yapıcak bunu pazar günü düğünüm var nerdeyse afedersiniz 1,5 aydır almıyorum çok kısada değiller ayy çok utanırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…