Kız İsteme Evlilik teklifine nasıl cevaplar verdiniz??

Bende almadım henüz kızlar. Ama aldığımda şöyle bir cevap vereceğim. Hep hayalini kurardım hatta :kedi: belki size de bir fikir olur . NE HASTA BEKLER SABAHI NE TAZE ÖLÜYÜ MEZAR NE DE ŞEYTAN BİR GÜNAHI SENİ BEKLEDİĞİM KADAR . . . Nasıl ama ?

vavvvvvvvv:1shok:

sanırım bu en güzeliydi :asigim:

buna bayıldım :)))))))kaydirigubbakcemile3

ben eylülde nişanlanacağım .daha ortada bir teklif yok. bende teklif yoksa gelinde yok diyorum oh olsun

Son düzenleme:
Valla bizdede daha öyle bi heyecan atraksiyon durumu yok 1.5 ay sonra sözlenicezzz bilmiyorum ki neyi bekliyo
Arada laf sokuyorum ah ah bi teklif bile almadan gidicez şu dünyadan diye kızarıyo bozarıyo pat diye olmaz öyle diyo yahu 5. seneye gircez daha yavaşımı olur bunun yahu neysee bakalım beklemedeyimmm
boshayallersmile

1-2 ay içinde isteme söz nişan hepsi olacak. herşey konuşuldu ama hala istediğim gibi tek taş ile güzel bir evlenme teklifi almadım biz 5 yıldır beraberiz birkaç kez evlenme teklif etti bana ama öyle istediğim gibi olmadı. gerçi kendisi de biliyor onların çok özel olmadığı için kabujl görmediğini ama hala ilerleme yok. bende dedimki nişana kadar adam akıllı bir teklif yapmazsan bir daha düşünmem gerekecek:)

iyi demisin canim, benimde bir kac ay icinde isteme ve söz olacak hala evlenme teklifi almadim, tek tasda alamadim of of

5 sene oldu aşkımız başlayalı.. Şimdi bi hayal ettim de sanırım hıçkırıklara boğulurum, sadece de "evet" derim. Allah'tan çok şanslıyım ki süper sürprizler hazırlayan bi aşkım var, onun çok güzel bi anda çok güzel bi şekilde teklifini yapacağını düşündüğüm için bu 5 seneyi bekleyerek geçirmedim. Ne kadar geç o kadar güzel bence :)
Onun "benimle evlenir misin" diyeceği anı hayal etmek bile gözlerimi doldurdu bak şimdi.. :Saruboceq:

Evlenmeyi istediğim adam var şu an hayatımda. Ama öyle büyüüükkk bi sorunumuz var ki...
Aslında çok romantiktir, cüzdanım onun bana yazdığı şiirlerle doludur hatta. Ama gelin görün ki onun yaptığı bu hoşluklara karşılık vermeye çalışınca bi garip oluyor:S
Yani sanki o an, o romantikliği yok oluyor çocuğun...
Diyelim ki ben ona bu tarz sürprizler hazırlıyorum, bu sefer o tutulup kalıyor yine bozuluyor o büyü=/
Eğer bigün o teklifi yaparsa bende güzel bi gülüşle sadece evet demeyi düşünüyorum ne yazık ki=(
Aslında çok isterdim ona dizelerle karşılık verebilmeyi ama biliyorum işte olacakları, o yüzden böyle olmalı...

benimde isteme ve söz gunum bile belli oldu, ama hala teklif yok yaa zaman yaklasınca mı edicek, bu cocuk bana evlenme teklif etmicek mi, teklifsiz evlenmem ben, bende istiyorumm

benimki biraz odun aile filan hepsi tanıştı ortada teklifin t si bile yok :2:

dün gece çok vicdan azabı çektim burda ben onun hakkında neler düşünmüşüm meğer :2:
dün gece hayatımın anlamı benimle ömrünü birleştirmek istediğini söyledi hüngür hüngür ağladım ve evet dedim
ona bir özür borçluyum sanırım

pıh bizim herif tanıştığımız gün ben seninle evlenicem dedi. bende ''hııı mümkün'' dedim kendime has dalga geçer tavırla.
1.5 sene oliy artık evlilik planlarını anlatıyo sürekli de teklif yok:) o kadar cok bahsediyor ki teklif olmadan evlenicez sanırım...
bu iyi bişey değil biraz galiba hani öncesinde o kadar cok bazı şeyler konuşuluyor ki hiiiç şaşırma süpriz olmuyo:):)
he çok mutluyum ama hani öle ayaklarımı yerden kesicek bi durum yaşamadık hiç.. bilmiyorum hem iyi hem kötü bişey..

evet canım aynen bizde evlilik konuşuyoruz hatta isteme sorunlar filan ama daha teklif bile yok geçende dolaylı olarak ima ettim,biz dedim istemede çıkacak sorunları konuşuyoruz ama ortada var olmayan bir sorun aslına bakarsan isteyende yok dedim hoş verende yok ama,dur bakalım bekliyorum galiba teklif edecek evet haklısın üstüme düşenleri yapıcam ve ne yapmam gerektiğini biliyorum falan dedi umarım aynı şeyi düşünmüşüzdür :) not: ailelerde etnik farklılıklar var sorun buydu

arkadaşlar böyle bir konuda düşünmek bana pek mantıklı gelmedi... bu tarz şeyler doğal olacak, spontane gelişecek ki aklınızda kalan bir anı olsun. diğer türlüsü "aa dur bi dk ne dicektim" yapmacıklığında olur ki sıradan olmasından daha kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…