az önce başka bir konuya da yazdım
odun olarak önümde diz çökmüş adama ayağa kalk soytarı dedim
Geri kalan hayatımdaki anlamın ,
her sabah uyandığımda avucumun içindeki o ellerin sahibinin sen olmanı istiyorum
iyi günlerinde yanağındaki gamzen,kötü gününde gözündeki akan gözyaşın olmak istiyorum.
Benimle evlenirmisin ...
Bu tarz birşey söylemişti :asigim:
ama tam hatırlamıyorum ben de ;
Seninle tüm hayatımı paylaşmaya hazırım demiştim :asigim:
Dısarda bulustuk esım ısrarla ewe qıdelım uzerımı deqıstırıp cıkarız dedı ewe dogru yol almaya basladık ewın kapısına qeldıqımızde ben sıgara almayı unuttum al sen anahtarı ewe cık kapıyı aralık bırak dedı ıcerıye qırmemle korıdorda olabıldıqınce mumlar korıdordakı halıda kırmızıydı zaten Şu fılmlerdekı qıbı qalalarda olur yakaydirigubbakcemile3 ben o mumları qorunce kapıyı ıtmemle kapı kapandı buda kapıya wuruyo kapıyı acsana dıyee ne gulmustum orda sap gıbı dıkılmıs bakıyorum dedı cıkarsana ayakkabılarını gır ıcerıye kapının agzında kala kalmısım ben :) sonra bunun odasına dogru ılerlemeye basladım tabı benımle beraber mumlarda gelıyo etraf balonlarla suslenmıs ve ınanın abartmıyorum o gullerın yapraklarını tek tek duvara bantla yapıstırıp benımle ewlenırmısın yazmıs kenarlarınada ıkımızın resımlerı o anda rafet el romanın ewlenırmısın benımle sarkısı calıyordu bu onume çöktü elinde tek taş benimle ewlenırmısın dedi gercekten o yazıyı yazmak ıcın saatlerce ugrasmıs romantık kocam benım sırnaşık şey
biz görüşüyoduk ama benm aklımda evlilik falan yoktu , o da sürekli evlenelim diyordu a.s.
en son beni yine evlilik mesajlarıyla bunalttı bu , o gece de alkol almış birazcık. bende tamam düşünücem biraz zaman ver bana konuşalım dedim.o da alkolun de verdiği gazla ailesine demiş yarın istemeye gidelim diye ertesi gün babası babamı aramış hayırlı bi iş için gelicez diyeklava: ailelerimiz tanıyolar birbirlerini. yani bırakın evlilik teklifini benim isteme olacağindan o gün öğlen 3 te haberim oldu :mymeka:
öyle sabırsız sevgili olunca insanın basında böyle oluyo Şeniz
canım benim,bende düşünmedeyim ama yok birtürlü hoşuma giden cevaplar bulamıyorum :dance:
1-2 ay içinde isteme söz nişan hepsi olacak. herşey konuşuldu ama hala istediğim gibi tek taş ile güzel bir evlenme teklifi almadımbiz 5 yıldır beraberiz birkaç kez evlenme teklif etti bana ama öyle istediğim gibi olmadı. gerçi kendisi de biliyor onların çok özel olmadığı için kabujl görmediğini ama hala ilerleme yok. bende dedimki nişana kadar adam akıllı bir teklif yapmazsan bir daha düşünmem gerekecek:)
benimki biraz odun aile filan hepsi tanıştı ortada teklifin t si bile yok :2:
pıh bizim herif tanıştığımız gün ben seninle evlenicem dedi. bende ''hııı mümkün'' dedim kendime has dalga geçer tavırla.
1.5 sene oliy artık evlilik planlarını anlatıyo sürekli de teklif yok:) o kadar cok bahsediyor ki teklif olmadan evlenicez sanırım...
bu iyi bişey değil biraz galiba hani öncesinde o kadar cok bazı şeyler konuşuluyor ki hiiiç şaşırma süpriz olmuyo:):)
he çok mutluyum ama hani öle ayaklarımı yerden kesicek bi durum yaşamadık hiç.. bilmiyorum hem iyi hem kötü bişey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?