- Konu Sahibi seraphimax
Konu içeriği nedeniyle "Eşi ve eşinin ailesi" başlığına taşındı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuşuyorum anlamıyor....Bak bana böyle sözler söyleme gücüme gidiyor diyorum bana gülüyor...Gücüne gidecek tabi, benim laflarım taştan ağırdır diyor...Yani ben onun söylediği laflara gücensem, kırılsam, kızsam hoşuna gidiyor heralde...
Ben bunu da söyledim, akıl hastası olan, alıngan olan, aptal da olan, beyinsiz de olan sensin diyor...
Acaba diyorum, böyle psikolojik şiddet uygulayarak beni boşanmaya mı zorluyor? Acaba hayatında biri var da beni yıpratıp kendi derdime düşürerek dikkatimi mi dağıtmaya çalışıyor bilmiyorum?
Bu arada arkadaşlar birşey daha aklıma geldi...
Biri sizi sürekli ararsa yanlış numarayı aradınız dersiniz ve kapatırsınız değil mi...
ve o kişi de bir daha aramaz...
Aynı kadın aynı erkeği sürekli yanlış arar mı...
Yanlış aranan kişi gülerek yanlış numara der mi?
İkincisi arabamızın ön koltuğu daha Eylül ayında alınmasına rağmen leke leke oldu ve ben o koltuğa toplam on defa oturmadım.
Araba son derece pis ve ön koltuğun ayak konan bölümü sürekli çamurlu ve pis...
Sabah eşim evden ayrılırken veya akşam eve gelirken yalnız geliyor....
İşyeri uzak değil, eve 3 kilometre...bilemedin 4....
günlük 3-5 kilometre yapan araba bu kadar pis olur mu?
eşiniz şöyle bir adam bence, esprili (kulağa pompa olayı basit bir espriden ibaret) sorun çıkarmak istemeyen (komşu ile yüzgöz olmaması gibi)
ve bence siz abartıyorsunuz olayları tamamen..
Canım, ne zamandır yoktun KK'da, hoşgeldin öncelikle..
Komşuların vukuatları konusunda benim eşim de fazla toleranslı ve sabırlıdır.
Ancak aynı hareket birkaç defa tekrar ederse tepki verir, ben ise aksine anında tepki vermek isteyen sabırsız bir insanım.
Ama komşular konusunda sakin kalmak, ılımlı davranmak daha doğru. Neticede yüzyüze bakacaksın yıllarca.
Ama diğer olayın açıklaması yok. Kulağın ağrıyor, yardım istiyor ve bunun üzeirne son derece çirkin bir yanıt alıyorsun. Ama bunu durup dururken mi dedi eşin? Birkaç gün öncesine kadar geri gidip düşünür müsün, acaba nahoş bir olay mı geçti aranızda?
Forumda yazışmayı dertlerini buraya anlatmayı gerçekten bırak evinle ilgilen eşinle problemlerini alttan alarak istediklerini söyleyerek konuş
Evlimisiniz???