Neee? Erken değil mi? sonra sor bu soruyu dedim :kedi: delikafadulden
Hayatimmm benim tanidigim biri bunu gecen gun bana soylemisti "sabır insanı maksadına ulaştıran bir klavuzdur" Sabir anam sabir.. Seninkisi askerden bi gelsin, teklif yolda onunla gelir merak etme aklinialirimsmile
amin canım hayırlısıyla bi gelsinde baktım icraat yok ben teklif ederim sempatiksalakcinni
en iyisi tatlim.. oda olmadi ay sonuna kadar teklif ettin ettin etmedin yuzumu bidaha goremezsin de kaydirigubbakcemile5 heheheheh
hangi ay şekerim çıkmaz ay mı?? benimkini beklersem öyle olcak çünkü 5yıldır aysonunu bekleseydim ohoo
lafin gelisidi beee kaydirigubbakcemile3 eh dogru soluyon zamani gelmis artik 5 sene... dur bakalim mayista hele bi gelsin askerden demii
Neee? Erken değil mi? sonra sor bu soruyu dedim :kedi: delikafadulden
bende 2 yıldır bekle bekle bekle...hala bekliyorum..etmedı essek..zaten etseydı ilk cewabım "ne zaman" olurdu heralde..eee artık sözlendık etmez heralde..essseek yaaa..o kadar da istedigimi belli etmiştim halbukı..bu sefer edecek bu sefer kesın etcek eee artık bu son sans etmeli die diee sözlendım...belki dugunden sora eder dımı??
Bi kitap hazırlamış sevgilim. Nasıl tanıştığımızdan başlayıp geçen 2buçuk yılı anlatmış, sanki başkasının gözünden anlatır gibi. Hikaye gibi, roman gibi... Birde bunu matbaada bastırıp arka kapağınada fotoğrafını koyup, adını soyadını kısaca özgeçmişini yazıp "yazarın çıraklık eseri diyebileceğimiz bu eserde bir aşkın hikayesi anlatılmıştır ve okuyucusuna sonsuzluğa yolculuk vaadedilmektedir."yazıyordu. Tabi kitabın içide çk güzeldi, bnm hatırlayamadığım bir sürü hatıralar, ayrıntılar... Bide bulmaca vardı içinde. Bizimle ilgili kısa sorulardan oluşan bi çengel bulmaca. Bulmaca sonunda numaralandırılmış kilit harflerden çıkan şifre tabiiki "benimle evlenir misin" di. Bunların yanında bir CD ve bir de kutu vardı. Kutudan gelin arabamız çıktı:) oyuncak bi araba süslenmiş isimlerimizin baş harfleri ve mutluyuz evleniyoruz yazılmış, CDde de resimlerimizle hazırlanmış slayt vardı. Slaytın sonunda yine duyguları ve teklifi vardı hem şarkılarla hem yazdıklarıyla.:asigim:
Bende cwp olarak bi slayt hazırladım ona. Montajla gelinlik-damatlıklı fotolarımız sonra bnm kucağımda bebekli fotolarımdan fln oluşan:) fondada ebru gündeşin "evet"i çalıyordu. yada zafer pekerin "evlenirim ben onunla" şarkısı. Bebek kucağımda olarak montajlı fotoyada Yalının "bi ev bi yuwa 2de çocuğa yok bn sensiz karışamam" şarkısı.. bence güzeldi kendm bile duygulandım bittiğinde izlerkenopuyorumnanaktan
canim sende sevglinde cok romantik ve duygusalmissiniz...ben bile okurken duygulandim...mutlulugunuz daim olsun tatlim...olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?