- 23 Ocak 2020
- 19
- 2
- 1
- Konu Sahibi kararsiznilay
-
Kabul edince aileler bekletmez ki. Kışa girmeden yapılır düğünBu kadar hızlı olmak zorunda mi her sey
Allah size de hayırlısını versin. Pişman mısınız şimdi kararınızdan?Ben de üniye giderken evlilik teklifi aldım şu an üni okumuyorum bıraktım 5-6 ay sonra düğünüm var ve hiçbirşeyin acelesi yokmuş lütfen hayallerinin peşinden git ..
Sınav günün benim düğün günüm
Kabul edince sözdür nişandır yapılacak arka arkaya. Hepsi bir telaş olacak diye şimdi sırası değil dedimKabul edince anında evlenılmiyor ki zaten. Kabul etmeyişiniz garip geldi bana 3 yıldır da birlikteymissiniz. Ben de olsam bozulurdum. Kabul edip zamanını beklerdiniz
Nişanlımı çok seviyorum o yüzden pişman değilim ama iş bulma konusunda sorun yaşıyorum ve iş bulamazsam tek maaşla geçinemicez buda büyük dert demekAllah size de hayırlısını versin. Pişman mısınız şimdi kararınızdan?
Benim kendimce düşüncem söz, nişan hazırlıkları vaktimi alacak birde ailesi hemen düğün istiyor uzattık diye sıkıştırmasınlar istedimKabul edip aranizda tutsaydınız bi sure evlilik teklifini.. sınav sonrası da kararınızı açıklardınız... yanlis yapmissiniz arkadaşınız bozulmakta kirilmakta sonuna kadar hakli
Eger sizi gerçekten seviyor ve anlıyorsa bekleyecektir zaten . Erkek arkadasim da beni 2 yildir bekliyorKabul edince sözdür nişandır yapılacak arka arkaya. Hepsi bir telaş olacak diye şimdi sırası değil dedim
Evet kesinlikle ben de hep işimi bir kazanayım diye düşündüm. Bu sefer de böylesi olmadı. Bir şekilde bir taraf kırılıyor.Nişanlımı çok seviyorum o yüzden pişman değilim ama iş bulma konusunda sorun yaşıyorum ve iş bulamazsam tek maaşla geçinemicez buda büyük dert demek
Ne yapmayı düşünüyorsun bir karara vardın mı ?Evet kesinlikle ben de hep işimi bir kazanayım diye düşündüm. Bu sefer de böylesi olmadı. Bir şekilde bir taraf kırılıyor.
Evlilikten korkmuyorum evlenmek istiyorum onunla. Ama temmuzda sınav olunca yetişir mi sınavım kötü geçer mi korkusu sanırım bu. Onu da üzmek istemiyorum.Aileler gelince kizimizin sinavi var bekleyelim ondan sonra olur derlerdi. Kacirmiyorlar ki sizi. Karsilikli anlasarak oluyor. Evlilik karari mi korkuttu seni sinavdan cok
Şimdi evlilik teklifi reddi gibi olduğu için gönül koydu bana. İki ayda yetişir niye kabul etmiyorsuna döndü biraz iş.Eger sizi gerçekten seviyor ve anlıyorsa bekleyecektir zaten . Erkek arkadasim da beni 2 yildir bekliyor
Bilmiyorum şu an. Sınav benim için önemli. O da önemli.Ne yapmayı düşünüyorsun bir karara vardın mı ?
Farkına vardım şu an bende hatamın. Evlenelim desem temmuza kadar süre çok önemli bu sınavı kazanmam lazım. Ama evlilik hazırlıkları da lazım.Evlilik teklifine hayir demek cok kirici olmus. Her iliski farklidir. Seni anlamasini sagla. Iliskiniz zedelenmesin.
Nişanlan seneye evlenirsin kaçmıyorsunuzya acele etmesine gerek yok hem anca çeyiz yaparsınBilmiyorum şu an. Sınav benim için önemli. O da önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?