Merhaba, geçen sene ocak ayında nikahımız kıyıldı. Ağustos ayında düğünümüz oldu. Fakat hiç hayal ettiğim gibi olmadı bu yüzden başkalarına çok özeniyorum. Mesela evlilik teklifinden haberim vardı, hangi gün, ne zaman olacağını biliyordum. Aynı gün hem evlilik teklifi ve kız isteme oldu, aslında tanışmaya gelmişlerdi fakat gelmişken istediler çünkü farklı şehirdeler. Tamam evlenmeyi kafamıza koymuştuk, eşim o zaman yurtdışında çalıştığı için 3 haftalık izni vardı, yeterli zaman yoktu belki fakat teklif için hiç şaşırmadım. Korona dolayıysa Düğünde yarım yamalak oldu yani yapılsın da nasıl olursa olsun oldu, nikah şekerimiz yok VS. Düşündükçe çok özeniyorum diğer insanlara. Pandemi olayı biraz daha yatışınca, kurallar daha esnek olduğunda bir düğün daha yapmak istiyorum. Hatta Evlilik teklifi dahil. Sizce anormal olur mu?
Eşimin elinden geleni yaptığını biliyorum, onu takdir ediyorum fakat yine de kendimi kötü hissediyorum. Ona haksızlık mı yapıyorum böyle düşünerek?
Eşimin elinden geleni yaptığını biliyorum, onu takdir ediyorum fakat yine de kendimi kötü hissediyorum. Ona haksızlık mı yapıyorum böyle düşünerek?