- Konu Sahibi Zorlumacera
Gönlüme göre birini bulsam bendr herşeyin hemen olmasını isterim.
Ama bu kişiden kişiye değişir. Karakter ve maddi imkan meselesi sanırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde 8 yıldır beraberiz ekim gibi düğün düşünüyoruz nisanda nişan ama gel gör ki hala adım atmadık yalnız değilsin bişekilde kısmetimizde varsa olurYaklaşık 4 yıldır birlikteyiz . Ama bu merasimlerin arası uzun olmak zorunda değil diye düşünüyorum. Aynı düşünüyoruz :) Mesela biz en gec eylule düğün olsun diyoruz henüz hicbir adim atmadik gec degil di mi ? Etrafimda o zaman evlenecekler coktan nişanını yapti bu durum kafami karıştırıyor :)
Yaa evet artık hayırlısı diyelimBizde 8 yıldır beraberiz ekim gibi düğün düşünüyoruz nisanda nişan ama gel gör ki hala adım atmadık yalnız değilsin bişekilde kısmetimizde varsa olur
Ailelerin tanışması ve evlilik 4 ay benim..
Mesajinizi Alintilamayi unutmusumBende öyle olmasını istiyorum. Tavsiye edermisiniz, yoksa keşke daha uzun olsaydı diyormusunuz?
Evlilik teklifi , tanışma , söz, nişan, düğün sırası ve aradaki zaman nasil olur genelde ya da nasil olmalı. Daha önce yaşamış olanların nasıl olmuştu. Bu konuda düşünce ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Bana kalsa ben bir iki ayı geçirmek istemem ama bakalım nasıl olacak . Bizim sevgililik de 4 yil olmak uzere ama sonrasi hızlı olabilir bakalımEşimle mayıs ayında sevgili olduk temmuzda isteme/nişan yapıldı Kasım da düğün toplam hepsi 6ay tabi bizde şöyle bir durum vardı eşimin ailesi ile ailem tanışıyordu. Eşimi daha önce bir kaç kez görmüşlüğüm var ama sohbet yoktu. Bizim olay hızlı gelişti kısmet
Ama size bir önerim nişan düğün aradı 6 ayı geçmesin. Çok gerilimli ve stresli bir dönem bizde genelde uzatılmaz
Tabi göreceli bir durum . Ben çok uzatmak istemiyorum olsun bitsin istiyorum da garip mi karşılanır nasil olur o yuzden fikir almak istedimBu tarz ozel durumlarin tam bir kistasi yoktur. Kisilerin yasam sartlari, evlilik icin kosullari, birbirlerini tanimalari ve guvenmeleri vs bu surevi belirleyen bikac unsurdan biri. Biz mesela sevgili olduktan bir yil sonra nisanlandik, nisanlandiktan 1 yil sonra da evlendik.
Tabi ki . Erkek arkadaşim ve ailesi cok istekli hemen istiyorlar . Ben de toparladim biraz durumumu. Bakalim hayırlısıGönlüme göre birini bulsam bendr herşeyin hemen olmasını isterim.