Degerli olan sosyal medya degil ozgurluk yalniz !Merhaba yasim 25. Evlilik karari aldik ve nikah tarihi icin basvurduk. Sosyal medya hesaplarimizi kapamistik lakin bir baktim nisanlim twitter kullaniyor. Kapatmasini rica ettim fakat o kapatmak yerine benimle tartismaya girdi sonra ben konusmadgm halde konusmjyrm diye beni dovdu. Cok icim aciyor suan sosyal medya bir insandan evlenecegin insandan nasil daha degerli olabilir ? Nasil unuturum cok agir geldi bana yardim edin
Siddeti sosyal medyayi kapatma olayi bitince ayrilmak isteyince gordum. Barismak istemiyorum cunku annem senelerce dayak yedi onu gordum o sekilde bir hayat istemiyorumSorun sosyal medya falan değil. Nişanlınızın sizi sevmemesi ve zerre saygı duymaması. Şiddet görmüşsünüz hala sosyal medya nasıl benden daha değerli olabilir diyorsunuz. Ayrılmışsınız hayırlısı olmuş diyeceğim de siz barışırsınız bence.
Sosyal medyayi bana kendisi kapattirdi eski sevgilileri beni ekliyor diyeDegerli olan sosyal medya degil ozgurluk yalniz !
Neden kisitliyorsunuz birbirinizi? Yediginiz dayagi savunmuyorum ama bu bakis acisiyla kimseyle evlenmeyin lutfen. Sonra ortalik gizli gizli sosyal medya kullanmak zorunda kalan insanlarla, tirsmaktan acilmis ortak sosyal medya hesaplariyla doluyor
Eski sevgilileri beni ekledigi icin kapatmamizi istediSosyal medyayı kullanmayı bilmiyormusunuzda kapattınız ne gerek var ki böyle engellemelere
Ben dayak olayını kabullenmeyin unutmayın derim ayrılmışsınız dönüşünüz olmasın
Eklerse eklesin engellerdiniz. Zaten sadece siz kisitliyorsunuz demedim birbirinizi kisitlamayin dedim.Sosyal medyayi bana kendisi kapattirdi eski sevgilileri beni ekliyor diye
Gercekten de oyle. Hic boyle biri oldugumu dusunmuyordu. Beni cok sevdgini kiyamadgni saniyordum yanilmisimBazen boyle iyi seylerede vesile oluyor bu sosyal medya.sizede evleneceginiz insanin yuzunu gorme firsati vermis.bunu cok icten gelerek soyluyorum belki uzulursun simdi ama sonrasi senin icin iyi olur.goz gore gore yakma kendini.
Engelledim ama yaklasin 100 u askin hesaplardan mesaj gelince bende bunaldim ve kabul ettim cunku seviyordum bu sekilde rahatsz edilmek benide siktiEklerse eklesin engellerdiniz. Zaten sadece siz kisitliyorsunuz demedim birbirinizi kisitlamayin dedim.
Ben koymadim o koudu yasak eski sevgililieri ekliyor diye beniSosyal medyaya yasak koymuşsunuz ama sizin hayatınızı kurtarmış.
Sevgili olunca kişisel alanlara bu kadar müdahale edilmesini doğru bulmuyorum.
Nişanlınız zaten insan vasfında biri değilmiş.
Geçmiş olsun....
Hadi siz o yuzden kapattinizEngelledim ama yaklasin 100 u askin hesaplardan mesaj gelince bende bunaldim ve kabul ettim cunku seviyordum bu sekilde rahatsz edilmek benide sikti
Sosyal medyayi bana kendisi kapattirdi eski sevgilileri beni ekliyor diye
Sanirim cunki 3 gun mutluysak 4. Gun bi sorun cikiyorAnneniz sizi kadir gecesi doğurmuş bence...
Ben koymadim o koudu yasak eski sevgililieri ekliyor diye beni
Yazacaklarımı yazmışsın ZeyAdam (!) zaten ne olduğunu belli etmiş. Eski sevgilileri (bir ordu sanırım) neden seni ekliyor ve o bundan neden korkuyor? Artık ne camaşırları dökülcekse. Ayrıca eski sevgilileri bu kadar sacma olan insanla ne işin olabilir ki? Hangi karakterli insan eski sevgilisinin yeni sevgilisini ekler? Hadi son sevgili ekledi, bir öncekiler habire bir sonrakini ekleye ekleye mi gidiyor?
Sanirim sahte hesap aciyir birisi ve digerinin adini veriyor. Zaten once sosyal medyayi konustuk ben ayrilmk isteyince saldirdi. Sonrasinda pismanim affet diye agladi ama yuzugunu geri verdim dil dokmelerine inanmadm pskljm bozuldu ve erkeklere babama dahi guvenim kalmadiAdam (!) zaten ne olduğunu belli etmiş. Eski sevgilileri (bir ordu sanırım) neden seni ekliyor ve o bundan neden korkuyor? Artık ne camaşırları dökülcekse. Ayrıca eski sevgilileri bu kadar sacma olan insanla ne işin olabilir ki? Hangi karakterli insan eski sevgilisinin yeni sevgilisini ekler? Hadi son sevgili ekledi, bir öncekiler habire bir sonrakini ekleye ekleye mi gidiyor?
Merhaba yasim 25. Evlilik karari aldik ve nikah tarihi icin basvurduk. Sosyal medya hesaplarimizi kapamistik cunki nisanlim fake hesaplarin yazmasindan rahatsz oldu lakin bir baktim nisanlim twitter kullaniyor. Kapatmasini rica ettim fakat o kapatmak yerine benimle tartismaya girdi sonra ben konusmadgm halde konusmjyrm diye beni dovdu. Cok icim aciyor suan sosyal medya bir insandan evlenecegin insandan nasil daha degerli olabilir ? Nasil unuturum cok agir geldi bana yardim edin. 》》》 hesaplari kapatmayi nisanlim istedim bazi sebeplerden ve nasil unuturum derken yasadiklarimi kastediyorum kisiyi degil. Sadece sevgime emegime yazik buna cok uzuluyorum《《《《