Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
EVLILIK TARIHI ALDIK VE BUGUN AYRILDIK.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
Bunlara müsade etmeyinEski sevgilileri beni ekledigi icin kapatmamizi istedi
Eski sevgili ekler siz kabul etmezsiniz anlarım o ekliyor diye niye kapatasınız ki
Geri dönmeyin derim o dayağın arkası gelecek tek seferle kalmayacak şakın unutma
- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
- 8 Haziran 2016
- 1.932
- 1.800
- 133
git bi sadaka ver şükür kurbani kes böyle biriyle evlenmedigin için darp işine gelince zaten şikayetçi ol susma kendini bu kadsr degersiz görme önceden kapatalim derken pisliğini görmeyin ordakiler anlatmasın diye yapmistir nisanliniz fake hesap onun da vardir belki yada sizin bilmediginiz hesap olabilir
sosyal medya hesabı için sizi dövdü mü??Merhaba yasim 25. Evlilik karari aldik ve nikah tarihi icin basvurduk. Sosyal medya hesaplarimizi kapamistik cunki nisanlim fake hesaplarin yazmasindan rahatsz oldu lakin bir baktim nisanlim twitter kullaniyor. Kapatmasini rica ettim fakat o kapatmak yerine benimle tartismaya girdi sonra ben konusmadgm halde konusmjyrm diye beni dovdu. Cok icim aciyor suan sosyal medya bir insandan evlenecegin insandan nasil daha degerli olabilir ? Nasil unuturum cok agir geldi bana yardim edin. 》》》 hesaplari kapatmayi nisanlim istedim bazi sebeplerden ve nasil unuturum derken yasadiklarimi kastediyorum kisiyi degil. Sadece sevgime emegime yazik buna cok uzuluyorum《《《《
bence siz sadece buna üzülün ve koşarak uzaklaşın..
Kendi adıma konuşayım ben 32 yaşındayım liseden beri aynı telefon numarasını kullanır hala ilk açtığım sosyal medya hesaplarımı kullanırım.. eşimde aynı şekilde.. fake hesaplardan bizlere de mesajlar geliyor ama okusak bile gülüp geçiyor ciddiye bile almıyoruz.. sosyal medya çokta ciddiye alınıp hayatınızda problem edilecek şeyler değil.. eğer bunlar problem oluyor ve sizi yıpratıyorsa bir yerlerde bi eksiklikler yanlışlıklar var demektir ki sizi sırf bu yüzden dövmesinden de bunu anlıyoruz.. Bence üzülmeyin verilmiş sadakam varmış deyip önünüze bakım..
Bunuda bilemiyorum 8 gun adetim gecikti ilj defa oldu buNişanlınızın sizden sakladıgı birşeyler var demek ki.Bu adam psikopat olabilir her şey olabilir.Dikkat edin.
Bir de etikette gebelik hamilelik var hamilemisinşz acaba.
- 16 Şubat 2017
- 317
- 168
- 33
- 37
Merhaba yasim 25. Evlilik karari aldik ve nikah tarihi icin basvurduk. Sosyal medya hesaplarimizi kapamistik cunki nisanlim fake hesaplarin yazmasindan rahatsz oldu lakin bir baktim nisanlim twitter kullaniyor. Kapatmasini rica ettim fakat o kapatmak yerine benimle tartismaya girdi sonra ben konusmadgm halde konusmjyrm diye beni dovdu. Cok icim aciyor suan sosyal medya bir insandan evlenecegin insandan nasil daha degerli olabilir ? Nasil unuturum cok agir geldi bana yardim edin. 》》》 hesaplari kapatmayi nisanlim istedim bazi sebeplerden ve nasil unuturum derken yasadiklarimi kastediyorum kisiyi degil. Sadece sevgime emegime yazik buna cok uzuluyorum《《《《
Sizin ilişkinizi bitiren sosyal medya değil nişanlınızın sizi dövmüş olması. Yatıp kalkıp Allaha şükredin gerçek yüzünü gösterdiği için. Hiç şaşmaz nişanlıyken döven malesef evliyken öldürür.
- 28 Mart 2017
- 16.554
- 68.411
- 598
sevgilinden dayak yemişsin hala sosyal medya benden kıymetlimi diyorsun. sözün bittiği yerdeyim...Merhaba yasim 25. Evlilik karari aldik ve nikah tarihi icin basvurduk. Sosyal medya hesaplarimizi kapamistik cunki nisanlim fake hesaplarin yazmasindan rahatsz oldu lakin bir baktim nisanlim twitter kullaniyor. Kapatmasini rica ettim fakat o kapatmak yerine benimle tartismaya girdi sonra ben konusmadgm halde konusmjyrm diye beni dovdu. Cok icim aciyor suan sosyal medya bir insandan evlenecegin insandan nasil daha degerli olabilir ? Nasil unuturum cok agir geldi bana yardim edin. 》》》 hesaplari kapatmayi nisanlim istedim bazi sebeplerden ve nasil unuturum derken yasadiklarimi kastediyorum kisiyi degil. Sadece sevgime emegime yazik buna cok uzuluyorum《《《《
- 5 Mayıs 2016
- 4.143
- 5.683
- 158
- 40
- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.872
- 798
- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
Böyle bir şiddet eğilimi olan adam o kadar zaman hiçbir şekilde size şiddet uygulamadı da twitter kullanma dedin diye mi dövdü yani bana nedense inandırıcı gelmedi kusura bakmayın. Bu eğilimi olan insan nişanlanana evlenme kararı alana kadar az .ok belli ederdi çok kısa zamanda mı aldınız bu kararı. Ayrıca yok sosyal medyaya girme etme falan bunlarda zaten hoş değil güvenmediğiniz biriyle de zaten evlenmeyin kısıtlamakta kötü birşey. Neyse kurtulmuşsunuz.