Unutmayacaksnz gidip şikayetçi olacaksınız. İyi ki ayrılmışsınız. Nikah altına girdikten sonra gelecek olan dayakları sayamazdnız artık.Merhaba yasim 25. Evlilik karari aldik ve nikah tarihi icin basvurduk. Sosyal medya hesaplarimizi kapamistik lakin bir baktim nisanlim twitter kullaniyor. Kapatmasini rica ettim fakat o kapatmak yerine benimle tartismaya girdi sonra ben konusmadgm halde konusmjyrm diye beni dovdu. Cok icim aciyor suan sosyal medya bir insandan evlenecegin insandan nasil daha degerli olabilir ? Nasil unuturum cok agir geldi bana yardim edin
Merhaba yasim 25. Evlilik karari aldik ve nikah tarihi icin basvurduk. Sosyal medya hesaplarimizi kapamistik lakin bir baktim nisanlim twitter kullaniyor. Kapatmasini rica ettim fakat o kapatmak yerine benimle tartismaya girdi sonra ben konusmadgm halde konusmjyrm diye beni dovdu. Cok icim aciyor suan sosyal medya bir insandan evlenecegin insandan nasil daha degerli olabilir ? Nasil unuturum cok agir geldi bana yardim edin
+1Sorun sosyal medya falan değil. Nişanlınızın sizi sevmemesi ve zerre saygı duymaması. Şiddet görmüşsünüz hala sosyal medya nasıl benden daha değerli olabilir diyorsunuz. Ayrılmışsınız hayırlısı olmuş diyeceğim de siz barışırsınız bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?