Evlilik sürecim iyi gitmiyor

Sizin davranışlarınızı birebir eşiniz yapsa ne hissedersiniz , tepkiniz ne olur ? Empatiden bahsediyorsanız siz de bir deneyin derim.
Empatiden yoksun olsam bana hakaret edip küçük düşürücü cümleler kuran kişiye aynı biçimde cevap verirdim. Keza size de burada sizin üslubunuzla cevap verir aynı derecede canınızı yakardım. Sizin gibi birinin bana vereceği akla ihtiyacım yok lütden konumu terk edin!

Sen tedavi merkezi misin ? Neyini seviyorsun.
Abi boşanmaya niyetiniz yoksa buraya konu açmayın Allah aşkına.
Boşu boşuna yazmış oluyoruz.
Keşke bu coğrafyada boşanmak kolay olsa... Orasını geçiyoruz evlilikte boşanmakta zor süreçler ve bizler daha çok çözüm bulmak bazende sadece dertleşmek için buradayız.

Keşke bu coğrafyada boşanmak kolay olsa... Orasını geçiyoruz evlilikte boşanmakta zor süreçler ve bizler daha çok çözüm bulmak bazende sadece dertleşmek için buradayız.
Peki o halde zor olan boşanma yüzünden bu pambıkk gibi evliliğe devam et

Yazan görümce mi acaba.

Kesinlikle evlilik danışmanı veya psikolojik destek alin siz ve eşiniz boşanmak en son care olmali evlilik kolay değil

Konu sahibesi empati diyordunuz , empati yapmayı siz de deneyin deyince de beğenmemişsiniz.

Şu coğrafyayı suçlamak da ne kadar kolay. Bazı coğrafyalardan şanssız , bazılarından şanslı olduğumuzu internet ve haber ajanslarıyla öğreniyorken dönüp dönüp coğrafyayı suçlamak çok tuhaf.

Sevgi eksikliğinden malesef. Vermeyen tarafa yaranma ve kendini ispatlama, veren tarafı ise aşağılama ve hor görme. Düzelir mi, asla. Ne güzel ona sevgini sunuyo, değer veriyosun. Ama karşında bunu alıp sindirecek, bir şeyleri de kendisi katıp büyütecek bir adam yok malesef. Tek taraflı mücadele ve fedakarlık malesef kendi kul hakkına girmen demek. Devam edersen zaman içerisinde kendine güvenini kaybedip psikolojini bozacaksın. Yazık değil mi gençliğine?

Biraz zamana bırakmak kabahatinin farkına varması için ne dersiniz belkide bir anda çıkmıştır kullanmaması gereken cümleler erkek beyni yaratılış itibarı ile farklı olduğundan erkek ütopyası ailesini aürekli savunma durumunda çoğu erkek bu şekşlde kendisi söyler ama bi başkasına söyleymez.

Aileyi karistirmayin artik neyse ne bosverin.temel sorun sizi asagilamasi ve degersiz bulmasi bence.kendini degersiz goren biri onu seven deger veren birini de degersiz goruyor.
Yani ben sevilmeye layik degilim,bu beni seviyorsa o da degersiz.yani isterseniz oxford u bitirin,degersizsiniz.cunku ailesi deger vermemis,sevilmemis.zor degistirmeniz...ben yardim alirdim sanirim

Evet çok haklısınız bazı konularda şanslı bazılarında şanssızız gereksiz hassasiyet göstermişsiniz hepimiz bu ülkeyi çok seviyoruz ama eleştirilerimizde var. Ben empati yapıyorum zaten hanımefendi tanışıyor muyuz nereden bu önyargı?

Bu cümlelerim çok sevimsiz olacak ama insan çocukluğu nda ne yaşarsa odur. İstisnalar olabilir. Ki istisna olan, ailesinden değer görmediği halde kendi çekirdek ailesine tüm hayatını adayan birisini de tanıyorum.ama bu bir istisna.

Konu sahibesi konunuzla coğrafyanın bağını kuramadım.

Eğitimli olduğunu vurgulayan bir hanımsınız. Konunuzu lütfen sil baştan, bir başkası yazmış gibi okuyun. Çok kırıcı cümleleriniz var belki de fark etmediğiniz.

Benim eşim de evliliğimizin ilk günlerinde sizin eşiniz gibi davranıyordu, yaklaşık altı ay böyle devam etti. Beni kucumserdi hiç saygısı yoktu, ancak benim sabrım tasinca herşey tersine döndü, saygısı da sevgisi de arttı bana karşı, arada bir kavga edip sınırlarımızı belli etmek lazım sanırım. Aile konusuna gelecek olursak onları yine üstün görüyor maalesef bu konuda ne yapsam boş, elimden tek gelen ailesiyle mümkün olduğu kadar az görüşmek

Hmm cocuklugundaki travmalardan ders cikarmamis, sadece saygisiz ve saldirgan biri olmus anlasilan. Sizi asagilamasi ve hakarete uzanir laflari yakinda apacik hakaret olabilir.

Sorunlu bir insanla evlenmissiniz. Uzgunum

Eşinizin ailesi eşinizin ailesidir. Yaptıkları olumlu olumsuz davranışları kınama, yargılama, isyan etme hakkı sadece evlatlarınındır. Öncelikle onların sevgisizliğini eşinizin yüzüne vurmanız çok yanlış. Eşiniz bu sevgisizliği bilinçaltına işlemiş ve size de aynı şekilde davranıyor. Ailesi tarafından sevilmemiş ve özgüveni yerle bir olan bir insanla evlenmeyi de siz tercih ettiniz. Bu durumda kendinize şöyle bir soru sorun “6 ayda bu kadar psikolojik şiddet gördüysem hayatımın devamı nasıl olacak ?” Ailem üzülür demişsiniz , aileniz uğradığınız hakaretleri duysa daha mı az üzülür ? Eşiniz değişmeyecek ya katlanacaksınız ya da yol yakınken boşanacaksınız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…