- 6 Aralık 2018
- 9.824
- 8.499
- 148
Ben sana soyluyum olmaz o iş.Bolanmış bır ınsan olarak söyluyorum.Bu yenı evlı cıftlerın alışma gıbı bır surecı deıl .Sızın eşinizin terbıyesızlıgı ıle ılgılı bır surec .Evliliğimin 6.ayının içerisindeyim. Sevdiğim, sevgililik süreci yaşadığım ve toplamda 16 aydır birlikte olduğum adamla evliyim. Fakat evlendiğim adamla, sevgili olduğum adam arasında dağlar kadar fark var. 1.yıl atlatılmadan aşılamaz denilen ne kadar sorun varsa neredeyse hepsini yaşadık. Eşimin annesi babası ayrı kişilerle evli, onu babası büyütmüş 10 yaşından itibaren çalıştırmış diğer evliliğinden olan tüm çocukları el bebek gül bebek büyürken! Eşimin bir kere doğum günü kutlanmamış, kendisi üniformalı bir birey babası mezuniyetine bile gelmemiş. Babasının sosyal medyasında ona dair tek bir imare yok, 6 aydır bizi bir kere arayıp hatrımızı sormadıkları gibi 400 bin tllik arabaya binip sürekli meyhane restorantlarda gezip bize faturalarından bahsetmek için arıyorlar. Diğer evlatlara maddi manevi tüm olanaklar sağlanırken bize manevi bile sunulmuyor. Bunu eşimin gözüne sokmak, kendini kötü hissettirmek istemesem de o ailesini daima bana tercih ediyor. Onlarca kavga yaşandı aile ile ilgili hepsinde haklı olsam da haksız ilan edilip psikolojik şiddete maruz kaldım. Ne zaman "sevgiyi bende görsün, ben onu seviyorum her şeye rağmen" desem buna pişman edecek şeyler yaptı. Hiç yoktan yere haberlere bir kelime etsem beni itham edip anlamadığımı, bilmediğimi iddia ediyor. Oysa ylisans yapmış birçok siyasi isime danışmanlık yapmış kişi olmama rağmen. Ne zaman farklı düşünsek saygısızlığa girecek cümleler kuruyor. En son "sen beynini yakmışsın, sen ne bilirsin" dedi. Susup gittiğimde konuyu uzatıp "senden çocuk istemiyorum" demeye kadar getirdi ve beni ajitasyon yapmakla itham etti. Artık onu anlayamıyorum, aynı evde iki yabancı olmak istemiyorum sorunları çözmeye çalıştıkça susup kapatmamı unutmamı bekliyor. Aklımla alay ediyor. Evden çıkıp kavga uzamasın dedikçe bana "çıktığın eve dönemezsin" şeklinde mesajlar atıyor. Ortadsa terketme vs. yokken bu kafalara giriyor. Aileme anlatsam onlarda üzülecek işin içinden çıkamıyorum
Not:Çocuk yapmama kararınız çok saglıklı
Çocuk yapılıyor sonra aynı babaya benzıyor elin kızlarının başı yanıyor .Benım başımın yandıgı gıbı