EVLİLİK SÜRECİ DERKEN ŞİMDİDE AYRILIK...

Bak hala aynı hatayı yapıyorsunuz. Kaderin önüne geçilmiyor deyip şimdi de suçu kadere atıyorsunuz.
Benim size abla tavsiyem hayatta yaptıklarının sorumluluklarını almanız ve öz eleştiri yapıp hatalarını düzeltmeniz. Ve kendi hayatının yönetimini ele almanız.

Teşekkürler yorumların için.. Eşimin bazı yönleri çok hoşuma gitmişti..Şevkatı,olgun konuşmaları,işi gücü olması,ev kurulabilicek aklı başında bir adamdı yani.Ve sahiplenmesi.Kendi yaşıtlarımla zaten anlaşamam olgun biriyle daha iyi olur diye düşünmüştüm.Ama ilk başlarda bir insanın hep iyi yönlerini görürüz zaten.Sonradan çıkar ne oldugu..

Düğün arası herkes herşeyi yaşıyor malesef bence gereksiz uzatmışınız ikinizde
Anlattıklarınız büyük bir sorun gibi görünmüyor. Altınlarda bazı ailelerde böyle sorun oluyor ama uzatınca malesef Eşler arasında sorun da çok oluyor
Düğünde öyle çıkmayıverseydiniz ne olacaktı ki sanki yani boyun eğin demiyorum ama bişeyler içinde oluruna gidin olan evliliğinize oluyor işte görüldüğü gibi
Bu saatten sonra oturup konuşup yeni bir yol çizebilirsiniz kendinize siz onun ailesine düzgün davranacağınızı olan biteni unutup sıfırdan başlamanız gerektiğini anlatan bir konuşma yapın aynısını eşinizden de beklediğinizi belirtin
Kurtarabilirseniz böyle kurtaracaksınız yoksa sonunuz yakın gibi
Kapını kapattığında kimle kalıyorsan onla huzurlu olmaya bakacaksın ve kendi ailelerinizi de idare edeceksiniz

Yasin cok genc sekerim, evliligin konusunda iyice dusun tasin bence. 5 yil sonra kafani taslara vurma sonra :)

Umarim en dogru karari verirsin.

Doğru hatalıyım madem ilk zamanlar ailesinin ve kendi yaptıklarını beğenmedim,böyle evlilik yürümez deyip oturup düşünmek gerekirse ayrılmaktı. Şimdi aceleciliğim yüzünden boşanıyorum..

Doğru hatalıyım madem ilk zamanlar ailesinin ve kendi yaptıklarını beğenmedim,böyle evlilik yürümez deyip oturup düşünmek gerekirse ayrılmaktı. Şimdi aceleciliğim yüzünden boşanıyorum..
hayırlısı olsun diyerek dua ile karar verin artık. olan olmuş, evliliğiniz gibi boşanmayıda aceleye getirmeyin, ama aynı zamanda evliliğiniz gibi boşanmanın gerekliliğini ve normalliğinide görmezden gelmeyin... sdc boşanan siz olmayacaksınız.. şuan keşke evlenmeseydim diye pişmansın, belki 10 yıl sonra 3 çocukla bugune dönüp bakınca keşke çocuk olmadan, yaşım geçmeden boşansaydım diye pişman olacaksın.. yani ne pişmanlık biter ne keşkeler... bazı sorunlar en baştan uyarmış sizi aslında... herşeyin mantığı vardır, zamanı vardır, belli bir olgunluğu vardır ancak ondan sonrası ise kader kısmettir. hakkınızda hayırlısı olsun

Teşekkürler...

bu ne ya babanne yorumu gibi??? kapısını kapatınca kaldığı adam belli ki adam değil, ilk geceden kıza şiddet uygulamış. sizin kafanızdaki kadınlar yüzünden bu toplumda kadının adı yok.

Allah annenize şifa versin.
size ne yapın diye söyleyemem ama ben ne yaparım söyleyim. böyle vicdansız bir adamın karısı olmam. annemin hasta olduğunu bilerek gelmeyecek, bayramda bile saymayacak ve dünya malı için düğün günümde beni hırpalayacak.
yok olmaz, ailesinin densizliklerini annenizin düğün günü isteğini saymamalarını hiç hesaba katmıyorum bile.
herhalde rahmetli babacığınızın olmaması onlara meydanı boş buldurtmuş ki, sizi hiç duymamışlar.
naçizane tavsiyem zararın neresinden dönerseniz kardır.

bu ne ya babanne yorumu gibi??? kapısını kapatınca kaldığı adam belli ki adam değil, ilk geceden kıza şiddet uygulamış. sizin kafanızdaki kadınlar yüzünden bu toplumda kadının adı yok.
babaanne yorumu mu?
he tabi bosan demedi diye. ne kolay yuva yikmasi.

benim annem kanser hastası olacak o koca ne bayramda ne de bir geçmiş olsun demeyip, inadım inat diyecek, küslüğü uzatacak. sebep; dünya malı için.
ben de ona eşlik yapıcam ailesine gelinlik yapıcam öyle mi?
diğerlerini yazmıyorum bile yukarda yazdğım yeter; o adamı kapının önüne koymama.

babaanne yorumu mu?
he tabi bosan demedi diye. ne kolay yuva yikmasi.

valla en mutlu gününde şiddet görmüş bir kadın var ve siz kır dizini otur diyorsanız ben sizin zihniyetinizi hastalıklı buluurum. bu kız üniversite mezunu çalışabilecek bir kız bu adama muhtaç değil. bu adama tahammül etmesi için tek bir sebep göremiyorum ben.

Once sen şu kayinvalideden falan beklentilerin konusunda haksizsin. Kendimden ornek vericem, 10 sene once soz kesildi kayinvalidem gel nisan alisverisi yapalim dedi, ben de tesekkur ederim gerek yok dedim. Kaynanamla carsiya gidip don atlet pijama almak o zamanki kafamda da simdikinde de sacmalikti. Dugun oncesi de alisveris yapalim diye geldiler ben yine sagolun dusunmeniz yeter biz hallediyoruz her seyi dedim. Koltuk takimindan halimdan onlara ne cunku. Kimseyi isime karistirmayi sevmem, en temizidir kendi isini yapmak zaten.
ama eşin boyle bir bahaneyle annenle konusmuyorsa, hem de hastaligina ragmen ona sirt donduyse hiçbir seye degmeyecek bir insandir benim gozumde. Hayatta bir evlat icin annesinden, anne icin de evladindan daha kiymetli kimse olamaz, olmamali da...

Şiddet diye bişey okumadım ben hırpaladık birbirimizi diye okuduğumu hatırlıyorum.
Babanne de olabilirim üye olurken yaş sınırlaması yoktu
Ayrıca yorumumu size beğendirmek zorunda değilim siz dilediğinizi yapabilirsiniz bence sorun yok

ada
adami binbir kisi kudurtup salmislarsa kzin ustune bu olur. ben yasanilana iyi demiyirum ki. ama su da vqr. nikahta iyi gunde kotu gunde denmiyir mu. ilk hatada hemen ustunu cizmek mi. ne evlilikler var ilk zsmanlari berbat olup sonra cok guzel aile hayatlarina donusen. hayatin gerceklerini unutmamak lazim. ulkemizde bosanmis kadin olmak kolay degil. ayrixa konu sahibi esini bence hala seviyor.

Ozaman evlendiği gün şiddet gördüğünde boşansaymış
Şimdi ne alaka yani o günü bahane edip boşanmayı düşünmek sürekli ise bişey de demiyorum ama o gün Yaşanmış boşanmamış dönmüş evine şimdi evlendiğim gün şiddet görmüştüm diye bir bahane
Valla kimsenin süper bir Evliliği yok neyse kendi adıma konuşayım şimdi benim evliliğim süper diye millet üstüme gelecek
Kimseyi kimseye bağlayan bişeyde yok ama boşansa başkasıyla evlense hayatı süper mi olacak sanki işte herkeste bir sorun bir iyilik yuvarlanıp gidiyor

Ozaman boşan
Sen onun ailesine gelinlik yapmazsan oda senin ailene damat olmaz yani bu iş karşılıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…