Evlilik sonrası depresyon

Babaniz size is kurmanizda destek olmak zorunda degil. Evde bunaliyorsaniz bir is bulup calisin
Ah ah boş keseden yorum yapmak empati yoksunlarına ait olsa gerek yahu başını sonunu bilmeden elbetteki bu kadar sert yorum yapılmaz burda oturup aileye inemicem ama bir kardeşim var öncelik hep ona verildi bana bir kere bile sorulmadı evlenince direk ev hanımı moduna soktular vs vs bir sürü şeyler var elbetteki zorunda değil ama ortada kardeşler arası adaletsizlik var ise ZORUNDA

Aramıza hoşgeldin. Evli insanlar kendi evinin hizmetçisi gibi bişey oluyor zaten. Çocuğun olunca da onun hizmetçisi oluyosun uzun bir süre

Ben de sizin gibi hissetmiştim evlenince. Sürekli tekrarlayan ev işleri, günlük rutin yapılması gerekenler. Bir ara eşim gözüme batmıştı, her gün dibimde, rahat değildim. Ama sonrasında alıştım, şimdi eşim olmadan duramıyorum, evim barkım diye sahip çıkıyorum. Senden tek farkım çalışıyor olmam, ama bebeğim olduktan sonra 1 yıl çalışmadım, çok rahat etmiştim ancak çok da bunalmıştım. Hayat sadece eş, çocuk, ev değil maalesef, insanoğlunun kendisini meşgul edecek bazı aktivitelere ihtiyacı oluyor. Babanızdan yardım almayı zorlayın, olmuyorsa da kendinize ufak tefek işler çıkartın ya da yarı zamanlı-tam zamanlı bir işe girin. İnanın çok rahatlayacaksınız

Kendi yaşadığın evin temizliğini ve düzenini sağlamak bana hizmetçilik gibi gelmiyor ev içinde düzgün bir iş dağılımı varsa. Ben yaşadığım yeri temizlemekten vakit ayırmaktan hoşlanırım.

İş meselesine gelince, makyaj artistliği öyle açınca hemen tutacak bir iş değil. Önce evlere gitme veya kuaförde çalışmayı deneyebilirsin. Ardından müşteri kitlesi hazır olunca yer açmak mantıklı.

Aileniz size iş kurmak zorunda değil, hadi diyelim sen kurmak zorundalar diye düşünüyorsun. Ama kurmuyorlar, alternatif çözümün evde oturup depresyona girmek mi ? bir işe gir, çalış belki istediğinden iyi gidecek işler, kendi işini kendi imkanlarınla kuracaksın. Evde oturup, hiç bir şey yapmadan bir değişiklik olmasını beklemekten daha gerçekçi değil mi ?

baban sana yardım etmek zorunda değil. git çalış iş bul. alla alla. kocan yardım etsin sana.

evlilik nedir bilmeden erken yaşta evleniyorsunuz sonra onu bunu suçluyorsunuz. en suçlu sensin. okumamışsın etmemişsin make up sertifikan var eee? herkeste var bundan nedir. youtube da elli bin türlü kişi var izleyince öğreniyor zaten insan.

a101 bim falan var gir çalış meslek sahibi değilsen

a101 e girerse depresyona girmeye vakti bile kalmaz valla.
Kardeşim 8de başlıyor 18.30da bitiriyor. öğleden sonra 1 de başlayınca da 21.45-22 arası..

Bu eğitimi kurstan aldım belgem var yeteneğimin farkında çok iyi makyajlar çıkartıyorum bunufa biliyor fakat küçümsüyor
kredi çekip kendine iş kur kendine güveniyorsan. bu boşluğa düşmeniz normal daha önce evinize temizlikçi geliyormuş, hayatınıza bakıyormuşsunuz. birden bire ev işleri yemek vs derken bunalmışsınız çok normal.

Babanız size iş kurmak zorunda değil, her kursa giden makyaj sanatçısı, güzellik uzmanı gibi görüyor hemen kendini zaten bahsettiğiniz sektörde.
Çalışmanız için illa kendi yerinizi açmaya gerek yok. Biraz tecrübe, çevre için başka yerlerde de çalışabilirsiniz ama o da zor gelir muhtemelen size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…