- 13 Aralık 2022
- 13
- 1
- 26
-
- Konu Sahibi humeyracm1
Bunu yapıyorum hatta gün içinde dışarı çıkıyorum geziyorum eşim çok anlayışlı fakat evlilik önceki hayatımda çok aktiftim şimdi pasifleştiğimi hissediyorum sanki hizmetci gibi acaba destek almalımıyım bilmiyorum iş kurmak istiyorum fakat babam destek olmuyorEv işlerine zamanla alışırsıniz. İlk zamanlar herkes zorlanır. Planlı olmaya çalışın. Bütün gün ev işi yapmayin, sabah erkenden yapılacak işleri yapıp günün kalanını kendinize ayırın.
Arkadaşlar merhaba bu siteye yeni üyeyim öncelikle tam olarak nasık kullanıcağımı bilmiyorum ama benim asıl problemim evlendikten sonra nedenini bilmediğim depresyon mu ne bilmedipiö bir döngünün içine girdim her akşam ağlar bir haldeyim eşimden yana hiç bir problemim yok ev işleri vs ağır gelmeye başladı hizmetci gibi hissediyorum eşim en sonunda bana ben seni mutlu edemiyormuyum dedi ne yapmam lazım
Evet destek almak çok mantıklı. Mutlaka faydasını görürsünüz. Evli insan bekar gibi yaşayamıyor tabi, sorumluluklar artıyor mutlaka. Ama kendinizi hizmetçi gibi hissetmeniz de normal değil.Bunu yapıyorum hatta gün içinde dışarı çıkıyorum geziyorum eşim çok anlayışlı fakat evlilik önceki hayatımda çok aktiftim şimdi pasifleştiğimi hissediyorum sanki hizmetci gibi acaba destek almalımıyım bilmiyorum iş kurmak istiyorum fakat babam destek olmuyor
Eşim yardımcı oluyor fakat ben 4 yıldır hep yalnız yaşadım maddi durum olarak varlıklı bir ailede yetiştim arabam var eve temizliğe abla geliyordu ben sürekli dışarda aile işlerine koşturup yada son sene çalıştım ama evlendikten. Sonra iş yeri kapandı ve çok boşa düştümEsimle hic problemim yok demissiniz buna emin misiniz? Ev isleri sadece sizde mi? Esiniz yardimci olur mu?
Bunu yapıyorum hatta gün içinde dışarı çıkıyorum geziyorum eşim çok anlayışlı fakat evlilik önceki hayatımda çok aktiftim şimdi pasifleştiğimi hissediyorum sanki hizmetci gibi acaba destek almalımıyım bilmiyorum iş kurmak istiyorum fakat babam destek olmuyor
Kozmetik makyaj üzerine. Fakat babam küçümsüyor24 yaşındaymışsınız. Hangi bölümde eğitim aldınız ? Kurmak istediğiniz iş nedir ?
Kozmetik makyaj üzerine. Fakat babam küçümsüyor
Eşim yardımcı oluyor fakat ben 4 yıldır hep yalnız yaşadım maddi durum olarak varlıklı bir ailede yetiştim arabam var eve temizliğe abla geliyordu ben sürekli dışarda aile işlerine koşturup yada son sene çalıştım ama evlendikten. Sonra iş yeri kapandı ve çok boşa düştüm
Bu eğitimi kurstan aldım belgem var yeteneğimin farkında çok iyi makyajlar çıkartıyorum bunufa biliyor fakat küçümsüyorAldığınız eğitimin tam adı nedir ? Bu eğitimi bir Üniversite'de mi yoksa bir kursta mı aldınız ?
Bu eğitimi kurstan aldım belgem var yeteneğimin farkında çok iyi makyajlar çıkartıyorum bunufa biliyor fakat küçümsüyor