Canım allah sabırlar versin. Mekanı cennet olsunAllah razı olsun vatan Sağolsun 25 gündür erenim yok .daha ne diyim
Beni özene bezene yaratan kim? Sen!
Ne yapacağımı da yazmışın önceden.
Demek günah işleten de sensin bana:
Öyleyse nedir o cennet cehennem?
ömer hayyam bir dize
belki kadere bir cevap niteliğin yada sorguluyor
adam matematiği şiire çevirmiş
büyük üstad
Konu sahibi evlenme gibi önemli bir meselede ailesine söz geçiremeyen biri için mi üzülüyorsun gerçekten?
29 yasında kavga çıkmis evde zaten uzun süredir varmiş bana anlatmamişAilesine yalnızca kendisini ilgilendiren , aşırı hayati bir mevzu hakkında rest çekemiyor mu,
Kaç yaşında bu kişi, maddi olarak ailesine mi bağımlı ?
Bu yazın bana çok iyi geldi sagolKader çok karmaşık bi kavram. Ama sizin konunuzda iş erkek arkadaşınızın iradesine düşüyor. Kadere değil. Ben eşimi tanıdığımda nişanlıydı, arkadaştık ama onu tanıdıkça aşık olduğumu hissettim ve bunu da ona söyledim. Hislerimiz karşılıklıymış, ama ailesi o kızla evlenmesini istiyordu. Benden haberdar olmuşlar ve nişanı atarsa evlatlıktan reddedeceklerini söylemişler. Ben de kendime ve ona daha fazla zarar vermemek için başka bir ile rotasyonumu istedim ve taşındım. Görüşmedik bir daha.Bir gün bir telefon geldi ve yalnız sen varsın, ben her şeyi bitirdim dedi ve peşimden geldi. Ailesi ile 1 sene görüşmedi, evleneceğimizi haber vermek için aradı ailesini. Yani iş erkek arkadaşında.
29 yasında kavga çıkmis evde zaten uzun süredir varmiş bana anlatmamiş
Canım bu zamanda nasıl bir erkek zorla evlendirilebilir aklım almadı yani.Umarim seni kandırmıyordur.Kendiside istemiyor ama baskıya dayanamıyor artık kafasına taktıgı için baya ciddi duruma geldi büyük kaza atlatı.. kaldım ne yapcagımı bilmiyorum
Ailesile kavga ediyordu ama hep sordugumda bosver diyordu sonunda döktü etegindeki taslarıCanım bu zamanda nasıl bir erkek zorla evlendirilebilir aklım almadı yani.Umarim seni kondurmuyordur.
Bence onun yaşadığı kararsızlık yoksa bir erkek seviyorsa resti çeker bak ben görücü usulü evlendim üç ay nişanlı kaldım eşim kına günü ailesine rest çekti beni seçti evlatlıktan reddedilmek uğrana yaptı bunu ki siz birbirinizi severken bu durum nasıl olur...Ailesile kavga ediyordu ama hep sordugumda bosver diyordu sonunda döktü etegindeki tasları
İstemiyorum diyor destek ver bana diyor evde üstlerine geliyormus yanımda huzurlumus ama duyunca ben şok oldum... canım yandı gittim.. kafam cok dolu...Bence onun yaşadığı kararsızlık yoksa bir erkek seviyorsa resti çeker bak ben görücü usulü evlendim üç ay nişanlı kaldım eşim kına günü ailesine rest çekti beni seçti evlatlıktan reddedilmek uğrana yaptı bunu ki siz birbirinizi severken bu durum nasıl olur...
Bana senden uzaklaşmak için bahane bulmuş gibi geldi erkekler nettir yani tavırları keskindir ben öyle hissettimİstemiyorum diyor destek ver bana diyor evde üstlerine geliyormus yanımda huzurlumus ama duyunca ben şok oldum... canım yandı gittim.. kafam cok dolu...
Uzaklasmak için sebeb arıyorsa neden daha bana ulasmaya calişiyorkiBana senden uzaklaşmak için bahane bulmuş gibi geldi erkekler nettir yani tavırları keskindir ben öyle hissettim
Sizinle evlenmek mi istemiyor? İstemedigi ne?Yoruldum düşünmekten. İstemiyor ailesi baskı yapıyor bense elim kolum baglı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?