Evlilik sitesi

evli değildik ama her şey planlanmıştı çok güzel bir evlilik teklifi almıştım ailesiyle tanışmıştım iş ciddiye binmişti yani beni sevdiğinden emindim ama şuan gerçekten boşluktayım ne yapacağım hiç bilmiyorum

daha evliliğin başında bunları yaşamayı hak etmedim gerçekten

o bekarken bakmış sen ise evliyken. eşine söyle bu durumu ne dicek. hiç olmamış . telefonu yüzüne atmak nedir. bi de erkeklere dersiniz yok dövdü yok şunu yaptı siz çok iyisiniz ya . ben olsam eşinin yerinde seni düşünmeden bırakırım.

Aman ya bu erkeklerin uçkuru düşüklüğü hep kadınların başına patlıyor. Onlara bir şey olmuyor.
Eşin senin yumuşayacağını biliyor zaten. Suçluluk psikolojisiyle sesi de çıkmaz bir süre.
Sen yaşadığın yaşayacağın stresle kalacaksın ona hazır ol.
Bence de sağlıklı düşünemiyorsun o sitede yazışıp bir şey elde edemezsin. O eşinin kendi ayıbı sen buna ortak olma.
Seni kaybetme korkusu yaşatmadan bu konuyu kapatma. Evlilik veya sevgililik farketmez aldatma aldatmadır.

söylemeseydim çatlardım şok oldum hem anlasın hiç bir şey gizli kalmaz. Off ben de bilmiyorum nasıl davranmam gerektiğini saçmaladığımın farkındayım ama hepsi çaresizlikten

olanlar güzel değil onaylamıyorum da ama erkeklerin eğlence anlayışı bu işte. kafaları ancak bu kadar çalışıyor.
Siz ağustosta evlendiyseniz temmuzda bir gece otururken canı sıkılmıştır, ilk aklına da bu geliyor tabi.
Evlendikten sonra sicili temizse tolere edebilirsin. Ama buna kesinlikle inanman lazım.

allahım ben ona kızdığım için girdim siteye yoksa aklıma mı gelir evlilik sitesi falan. Takma isim kullanmış ama yazışırken mesleğini adını meleketini nerde görev yaptığını hep yazmış o bu şerefsizliği yapsın ben telefon attım diye suçlu olayım bıraksın valla canıma minnet

benmi tuaf bir insanım yoksa sizmi bayan bilemedim?
rumuzunun gibi hayata pembe bakıyorsunuz sanırım
"çok güzel bir evlilik teklifi almıştım ailesiyle tanışmıştım iş ciddiye binmişti " diyor konu sahibi. sende çıkmış eşinin yerinde olsam seni bırakırdım diyorsun.eşi ne hakla onu bırakır. evlilik tepklifi ettiği sırada başkasıylada kırıştırıdığını eşi yakaladığı içinmi bırakacak?

konu sahibi arkadaşım. evliliğinizde mutluluklar dilerim.. inşALLAH toparlarsınız..

Son düzenleme:

Çok zor bir durumda kalmışsın gerçekten bu durumda ne yapman gerektiğine kendin karar verirsin iyi, ama bunu o zaman yaptıysa ileri ki zamanlarda evliliğiniz eskidiğinde neden yapmasın? Bu soru işareti hep benim aklımda kalırdı ama siz eğer böyle düşünmem unuturum bi süre sonra özür diler olay kapanır derseniz evliyken olmadığı için affedebilirsiniz de. Bu biraz da sizin eşinize olan güveninize kalmış. En doğru kararı verir mutlu olursunuz inşallah, kadınlar hiç böyle bir muameleyi hak etmiyor ama naparsınız erkek işte

evlendikten sonra bişi yaşanmamış...
NİKAHLANMAK TÖVBE ETMEK GİBİDİR GEÇMİŞ KAPANIR. lütfen bi hiç uğruna herşeyi silmeyin. daha fazla kafanızıda karıştırmayın.

Son düzenleme:
O değil de forumun erkek! üye sayısında ciddi oranda artış var çok belli
Neredeyse konu sahibi suçlu çıkacak

Aldatmanın medeni hali yoktur!

hazirandan başlayarak 20 temmuza kadar bir fiil mesaj yazmış kızlara 3 tanesi cevap vermiş buna bi gecelik olsa tamam canı sıkıldı dicem de bu resmen aldatmak yaa birini düşürmeye çalışmış belki faceden ekledi ordan devam ettiler

Hanımefendi ben konu sahibine bosanin demedim farkındaysaniz BENCE aldatma dedim sonuçta evlenmelerine bi ay kala olmus bi olay ki ikinci mesajimda da kaybetme korkusunu vermeniz lazim dedim ki bu kadar önyargılı davranmaniz gerekmezdi ki söyle düşünün sevgiliniz siz varken aynisini yapsa evli değiliz aldatma olmaz mi diyeceksiniz ha tabi konu üzerinden zaman gecmis evlilik olmus bosanmak olmaz yinede o kaybetme korkusunu vermeli

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bekarken değil onlar birlikteyken olmuş bir şey. Yani konu sahibi hayatında değilken değil onlar sevgiliyken. Ha sevgiliyken istediğini yapar tek evlenince yapmasın diyorsanız o ayrı.

sizinle görüşüyorken bunu yapmış olması çok üzücü , tamam evliyken yazışmamış ama o zaman da siz hayatındaymışsınız kolay kolay affetmeyind erim

evden gitmekten bahsediyordu dün akşam yarın sen yokken alırım eşyalarımı falan dedi hatta bu şehirden gidiyorum dediğini bile duydum sanki nasıl olacak bilmiyorum

o zaman kıza diyelim ki. arkadaşım sen aldatılmışsın boşan öyle mi. bu kadar kolay mı bu kelime...

Ben kimseye burada çok büyük bir olay dışında boşan kurtul demedim. Dersem de sizi bağlamaz.
Bir önceki sayfada da yorumumu yaptım zaten okuyun fikriniz olur.
Size polemik ortamı yaratma çabam hiç olmaz. Konu sahibine destek oluyorum. Lütfen kendi yorumunuzu konu sahibine yapın üyeye değil.

evden gitmekten bahsediyordu dün akşam yarın sen yokken alırım eşyalarımı falan dedi hatta bu şehirden gidiyorum dediğini bile duydum sanki nasıl olacak bilmiyorum

gitsin bence bir süre aklı başına gelir

Geçmişte kalmış doğru ama o dönem hayatındaymışsınız.
Bilemedim ki, hazmedilir bir durum değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…