Evlilik sitesi

Her hareketin çok yerinde
Kolay kolay unutulacak birşey değil
O yüzden soğuman çok normal
Karşı taraf çaba göstermeli ve eski güveni kazanmaya çalışmalı, ne olursa olsun sen tepki vermekte çok haklısın

canım bende geçtiğimiz gün eşimin faceboktan başka kızların profillerine baktığını gördüm internetin geçmiş sekmesinden bende beynimden vurulmuşa döndüm fakat eşime kalkıpta hayatımdan çık git demedim diyemem.evlilik sabır işi bence.dahga sonra ne oldu dersen farketmiş geçmişe baktığımı ve bütün geçmişi silmiş biliyoda benim bunu bildiğimi.yapacak bişey yok bu güven meselesi güven yoksa zaten olay bitmiştir...

İlk anda aklım çok karışmıştı ne yapacağımı hiç bilmiyordum bir de açıkçası ilk tepkim çok mu sertti yanlış mı yaptım diye çok sorguladım kendimi. çünkü bazen insan sinirle aşırı tepki verebiliyor buraya yazdım ki sizlerin yorumları beni kendime getirsin. Hepinize çok teşekkür ederim

erkeklerin düşünce yapısı bizden çok farklı daha basit bakıyorlar olaylara. Senin bu konuyu büyütmemen iyi olmuş çünkü ben de bazen kötü niyet olmadan meraktan bakarım başkalarının profiline.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…