Evlilik sendromu

yetişir inşallah e tabi düşündüğün zaman öyle oluyor

Stres kalmamışsa memnunsan daha ne olsun ki :) Rabbim inşallah devamlı mutluluk versin yuvana :)

beklerim fotolarıı

yetişir inşallah e tabi düşündüğün zaman öyle oluyor
bi secebilske belki yetişicek
bide ben basit sanıyodum ilk giderken mesela dedm bi renk secicez nüme serdiler bi sürü renk kartelası dediler yastık rengi puf rengi berjel rengi koltuk rengi sec hepsi ben böyle oldum

bi secebilske belki yetişicek
bide ben basit sanıyodum ilk giderken mesela dedm bi renk secicez nüme serdiler bi sürü renk kartelası dediler yastık rengi puf rengi berjel rengi koltuk rengi sec hepsi ben böyle oldum

bunlar takım olarak satılmıyormuydu yahu gidip beğenip bu olsun gibi sanıyodum ben

bunlar takım olarak satılmıyormuydu yahu gidip beğenip bu olsun gibi sanıyodum ben
bende öyle sanıyodum hani onlar kombin yapmıştr bn secer geçerim diyodum
hazırlıklı ol canım ve netten renk uyumlarını arastır

bunu öğrendiğim çok iyi oldu vallahi :)
inşalllah seçebilirisn sende biran önce
inşallah canımm bide mobilyanı beyaz mı krem mi ekru mu istiyosun ona karar ver ordan yol alıyosun zaten mesela koltuk sandalye ayakları ona göre beyaz yada ekru oluyo

inşallah canımm bide mobilyanı beyaz mı krem mi ekru mu istiyosun ona karar ver ordan yol alıyosun zaten mesela koltuk sandalye ayakları ona göre beyaz yada ekru oluyo

ben en çok füme bide açık gri istiyorum bayılıyorum resmennn onada ne uyar hiç bilmem ki

Daha güzeli senin olsun canım benim :)
amiiinnn inşallah bütün steyenlere nasip olsn

pudra gri mavi güzel renkler bunlar heyecan yaptım yine
nişanlım evde pembe kullanma dedi bana bende bi tek sandalyeleri pembe istedim oraya sıkıştırdım o rengide

heyecan olunca daha cok arıntı düşünüyo insna hiç kaybetme o heyecanını
bak bn bide konsol üstüne 3 ane şamdan aldım süs olarak bide vazo alcam gelin iceğini koycm eve başka süs almıcam

o aşamaya gelmek istiyorum artık

o aşamaya gelmek istiyorum artık
inşallahhh canıııımm ağzı tadıyla geçirirsiniz sizde bu günleri

bu arada salon koltuklarıda pudra pembe su yeşili sectik nişanlıın tersine tersine gidiyorum hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…