• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik sendromu

inşallah canım :)
biz kararsız bi çiftiz tarzlarımız hiç uymuyo o yüzden zorlanıyoruz mesela mobilya daha yeni begendik ama koltuk hala begenemedik muhtemelen yetişmicek düğüne koltuklar ama ilk etapta koltukta lazım olmıcak zaten:KK53: :KK70:

yetişir inşallah e tabi düşündüğün zaman öyle oluyor :KK48:

Amin canım ecmain inşaallah :)

Ay nasıl anlatayım balım bizimki kına - nişan aynı gündü,, gündüz 2de başladı 23de bitti gece :) bide bahçede yapıldığı için mükemmel geçti yani :) ertesi gün de kuaför dış çekim ve düğün :) foto atarım özelden :-)

Stres kalmamışsa memnunsan daha ne olsun ki :) Rabbim inşallah devamlı mutluluk versin yuvana :)

beklerim fotolarıı:KK5:

yetişir inşallah e tabi düşündüğün zaman öyle oluyor :KK48:
bi secebilske belki yetişicek :D
bide ben basit sanıyodum ilk giderken mesela dedm bi renk secicez nüme serdiler bi sürü renk kartelası dediler yastık rengi puf rengi berjel rengi koltuk rengi sec hepsi ben böyle oldum :KK57: :KK57:

bi secebilske belki yetişicek :KK70:
bide ben basit sanıyodum ilk giderken mesela dedm bi renk secicez nüme serdiler bi sürü renk kartelası dediler yastık rengi puf rengi berjel rengi koltuk rengi sec hepsi ben böyle oldum :KK57: :KK57:

:KK48::KK48::KK48::KK48:
bunlar takım olarak satılmıyormuydu yahu gidip beğenip bu olsun gibi sanıyodum ben

:KK48::KK48::KK48::KK48:
bunlar takım olarak satılmıyormuydu yahu gidip beğenip bu olsun gibi sanıyodum ben
bende öyle sanıyodum hani onlar kombin yapmıştr bn secer geçerim diyodum :D:D
hazırlıklı ol canım ve netten renk uyumlarını arastır :KK9:

bunu öğrendiğim çok iyi oldu vallahi :)
inşalllah seçebilirisn sende biran önce :KK16:
inşallah canımm :KK19:bide mobilyanı beyaz mı krem mi ekru mu istiyosun ona karar ver ordan yol alıyosun zaten mesela koltuk sandalye ayakları ona göre beyaz yada ekru oluyo :KK58:

inşallah canımm :KK19:bide mobilyanı beyaz mı krem mi ekru mu istiyosun ona karar ver ordan yol alıyosun zaten mesela koltuk sandalye ayakları ona göre beyaz yada ekru oluyo :KK58:

ben en çok füme bide açık gri istiyorum bayılıyorum resmennn onada ne uyar hiç bilmem ki :confused:

Daha güzeli senin olsun canım benim :)
amiiinnn inşallah bütün steyenlere nasip olsn :dua::dua:

pudra gri mavi güzel renkler bunlar heyecan yaptım yine :KK9:
nişanlım evde pembe kullanma dedi bana bende bi tek sandalyeleri pembe istedim :Doraya sıkıştırdım o rengide :D

heyecan olunca daha cok arıntı düşünüyo insna hiç kaybetme o heyecanını :KK200:
bak bn bide konsol üstüne 3 ane şamdan aldım süs olarak bide vazo alcam gelin iceğini koycm eve başka süs almıcam:kahve:

amiiinnn inşallah bütün steyenlere nasip olsn :dua::dua:

nişanlım evde pembe kullanma dedi bana bende bi tek sandalyeleri pembe istedim :KK70:oraya sıkıştırdım o rengide :KK70:

heyecan olunca daha cok arıntı düşünüyo insna hiç kaybetme o heyecanını :KK200:
bak bn bide konsol üstüne 3 ane şamdan aldım süs olarak bide vazo alcam gelin iceğini koycm eve başka süs almıcam:kahve:

o aşamaya gelmek istiyorum artık :KK28:

o aşamaya gelmek istiyorum artık :KK28:
inşallahhh canıııımm ağzı tadıyla geçirirsiniz sizde bu günleri:KK200:

bu arada salon koltuklarıda pudra pembe su yeşili sectik :D:D:D nişanlıın tersine tersine gidiyorum hayırlısı :D:D

Back