Evlilik sendromu

inşallahhh canıııımm ağzı tadıyla geçirirsiniz sizde bu günleri

bu arada salon koltuklarıda pudra pembe su yeşili sectik nişanlıın tersine tersine gidiyorum hayırlısı

olur böyle işeyler istediğin gibi olsun da gerisi önemli değil

Bende 20 yasindayim ve senin gibi düşünüyorum su an konuştuğum insanla evlilik dusuncemiz var ama ben de hala kendimi çocuk hissediyorum evlenince hayatım bitecekmis gibi geliyor. Ama bi yandan da kucuksem bile sevdiğim insanla evlenecem sonuçta onunla büyürum diyorum. Hem oda daha 25 yasindaymis ikinizde gayet iyi yaslardasiniz Beraber gezer eglenirsiniz evlilik aslında çokta kötü bişey değil bence hayatin en güzel caglarini onunla geçiriyor olma düşüncesi güzel

20 yaş biraz erken gibi ama beklicem 23 24 te evlenicem dersen evet bencede evlilik cok güzel bişey sevdiğin adamla bi ömrü paylaşmak hayatının her anına onuda dahil etmek gercekten cok güzel :)

Selam herkese
Üzerinden baya bir zaman geçmiş ama bende bu kaygıyı yaşıyorum malesef en kötüsüde heyecanı kaygıyı midemde hissetmem anksiyete bozklugu var zaten heyecana gelemiyorum 26 yaşındayım nişanlımda aynı yaştayız 20 yaşından beri birlikteyiz okul askerlik derken anca 24 Haziranda düğümüz var işin garip yönü mutlu olmam gereken yerde içimde korku var ne bilim herşey gözümde büyüyor sanki esyalar ev dizaynı düğün evi bırakıp gitmek of of göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor diyolar bide bize sorsunlar nasıl geçiyor

Evet canım nasıl geçtiğini anlayamıyosun bile :) Şimdi diyorum keşke 5 ay öncesine geri dönsem :)

Telaşa korkuya kapılma herşey güzel olacak, sadece tadını çıkar :)

Evet canım nasıl geçtiğini anlayamıyosun bile :) Şimdi diyorum keşke 5 ay öncesine geri dönsem :)

Telaşa korkuya kapılma herşey güzel olacak, sadece tadını çıkar :)

Cevabın için çok sağol canım
Telaşe kapılmamak benim için basit bişey olsa keşke heyecanlı bi yapım var zaten Eylül de tanışma isteme söz telaşından hasta oldum hep aslında nişanlıma hep baskı yapardım ne zaman istemeye geleceksiniz diye çocukta ne yapacağını şaşırdı istese suç istemese suç

İnan ben de eşimi hep bu konuda sıkardım :) Ya ailen vazgeçerse, ya babam vermezse, ya sen vazgeçersen diye hep baskı uyguladım. O da diyordu bi gün bunları hatırlayıp güleceğiz Gerçekten de öyle. Ne kadar telaşlıymışım. Galiba her genç kızın başına geliyor bunlar :) Tadını çıkar dediğim gibi, bir daha bulamazsın bu günleri :)

Aynen canım ozamanda derim ne salakmışım tadını çıkarmak yerine nelerle uğraşmışım diye Rabbim hayırlı etsin:)

Valla siz görücü usulu evlendim hala güvenemeiyorum falan diyosunuz ben bir de internet tanıştım müstakbel eşimle :) bir iki yemeğe çıktık derken kafalar uyuştu. .. com diye bir site vardı orada bulduk birbirimizi.. Şimdilik mutluyuz inşallah bozulmaz. Düğün hazırlıklarına yakında başlıyoruz. Ciddi biri zaten hiç bi zaman lakayt bir hareketini görmedim sağolsun.. Bu yaştan sonra evlenicem umarım sizin gibi sıkıntılar yaşamam

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…