- 26 Aralık 2014
- 89
- 49
- 18
Bizim 1.200 canımBenimki puflu falan 1.850 kuzum biraz fazla ama cok havali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim 1.200 canımBenimki puflu falan 1.850 kuzum biraz fazla ama cok havali
2013 şubatta başladıkKızlar merak ettim kaç yıllık iliskinizden sonra düğün kararini aldiniz :)
2013 şubatta başladık
2013 kasım söz oldu
2014 şubat nişan
Veee
7 haziran 2015 düğüün
Kızlar merak ettim kaç yıllık iliskinizden sonra düğün kararini aldiniz :)
Ay maşallah :)[QUmaşallah"hayatbos, post: 39069271, member: 641231"]7 yillik kuzum 1bucuk yil nisanlilik senin
Olsun güzel ama değer yani canımBenim biraz pahali ozamnn
Ne güzel maşallah :)[/QUOTE][QUgüzel zE="Mukemmmell, post: 39068807, member: 648039"]2013 şubatta başladık
2013 kasım söz oldu
2014 şubat nişan
Veee
7 haziran 2015 düğüün
INŞALLAH kuzum hayrli ugurlu olsun
7 yıl ne güzel ayy benim nişanlım 6 ay duramadı babam vermedi diye 7 yıl napardı bilmeem7 yillik kuzum 1bucuk yil nisanlilik senin
7 yıl ne güzel ayy benim nişanlım 6 ay duramadı babam vermedi diye 7 yıl napardı bilmeem
Aman kızlar evlenip napcaksiniz bide heyecan yapiyosunuz:) hemen geçiyo zaman bak bnm bir seneyi geçti bile dün gibi. evlenmeden önceki halini arıyor insan evlilik çok monoton bekarligin tadını cikarib
Olsun güzel ama değer yani canım
Geçer geçer ondan sonrada geçim sıkıntısı tartışma bebek olsun diye ugrasmak derken offf bekar olsaydım diyo insan. Evliliği bekleyen dediklerimi anlamaz ama birde evliler okusun yazdıklarımı iç cekerler:)Zmaan geciyor canim da beklemekte zor
Geçer geçer ondan sonrada geçim sıkıntısı tartışma bebek olsun diye ugrasmak derken offf bekar olsaydım diyo insan. Evliliği bekleyen dediklerimi anlamaz ama birde evliler okusun yazdıklarımı iç cekerler:)
Yok canım kuluçkaya yattım bekliyorum :) bu ayki çalışmalar bittiTecrube konusuyor desene dogrudur canim bebis var mi
Yok canım kuluçkaya yattım bekliyorum :) bu ayki çalışmalar bitti
INŞALLAH hayrli bi evladnz olur canim amin cnm evlende allah sanada versin