Evlilik saçmalık değil mi

Bu benim şahsi fikrim. Peki neden kadınlar kulübü sitesi sürekli evliliğinden veya yaşadığı ilişkiden şikayetçi kadınlarla dolu
Bdv'de geziyorsunuz hanımefendi, bu bölüm kimsenin harika kocasını cilalayacağı yer değil, millet derdini açıyor.

Bdv'de geziyorsunuz hanımefendi, bu bölüm kimsenin harika kocasını cilalayacağı yer değil, millet derdini açıyor.
Ben siteyi uzun süredir takip ediyorum. Fikir paylaşma veya sırf muhabbet olsun diye bu tarz konularda açılıyor

Yooo benim elim bana yetmiyor. Allah bana helalinden mal vermiş. Tarla senin, mahsul senin.. Ye babam ye demiş.. Niye elimi kullanayım ?
Dalgayı yemezsem başıma ağrı girer
Di mi, ben şahsen hiç oyuncak falan kullanmam kullanamam, o sıcaklığı vermez.

Maalesef ülkemizde mesleği ve gidecek yeri olmadığı için boşanamayan pek çok kadın var
İşi gücü yerinde olup, arkasında dağ gibi ailesi olup da, çocuğum babasına çok düşkün, boşanırsam babam vitamin eksikliği yaşar diye boşanmayan çok kadın da var mesela. Hala bi tanesine çok şaşırırım, kocası 5 yıldır kadına dokunmamış, bayramda karısını çocuğunu görmeden anasına fıyıtıp gitmiş, anası arıyor torununa şey diyor "Oğlumu aldım çatla patla.". Kadın deli paralar kazanıyor bu arada, adama zerre ihtiyacı yok. Ama boşanmıyor. Arada gelip şikayet ediyor, sonra hee tmmm bi siz biliyonuz diye atarlanıp gidiyor.

Ben siteyi uzun süredir takip ediyorum. Fikir paylaşma veya sırf muhabbet olsun diye bu tarz konularda açılıyor
Bu tip konular bdv 'de açılırsa yönetici taşıyor, "Hiçbir başlığa uymayan yazılar " bölümüne.

Saçma değil bence,doğru kişiyse hayatı paylaşmak güzel bir duygu.

Valla ben sevgilisi olmadığı için şikayet edenleri aptal olarak görüyorum. Bir erkeğin sevgisine muhtaç olmak aptallıktan başka bir şey değil
Ay burdan o kadar komik görünüyosun ki Nasıl içine işlemiş de saçma sapan konular açıp duruyosun. Biri es kaza date’e çağırsa gelinlikle evet diye diye koşa koşa gidersin

Ay burdan o kadar komik görünüyosun ki Nasıl içine işlemiş de saçma sapan konular açıp duruyosun. Biri es kaza date’e çağırsa gelinlikle evet diye diye koşa koşa gidersin
Sizin nazarınızda komik olmam umrumda değil. Ayrıca ben bu konuyu size özel değil. Ben evlilik delisi biri olsaydım belki koşa koşa gelinliğimi giderdim belki. Hoş nikah masasına koşa koşa gidipte soluğu adliyede alanların sayısıda az hiç az değil

Ben evlendim saçmalıkmış alişanı dinleseydim evlenmezdim

Evlilik yemek icmek cinsellik ve maddi ihtiyaclarin karsilanmasi degil ki sadece. Sevdigin biriyle olmak evlat sahibi olmak iyi gunde kotu gunde sartsiz siginabilecegin birinin olmasi bana kalirsa. Ha buraya ne sorunlar yaziliyo bu kadar kotuyse neden diyosundur. Ama her evliligin dinamigi farkli. Zor gunler de kolay gunler kadar var. Ama evlilik yoksa kotu gun yok mu mesela? Evlenmek elbette sart degil ama bi kismin kafasina yatmiyo diye herkes bekar kalamaz ki

Onun eli ile bir başka oluyor da ondan
Valla bence de saçma ama Toplumsal baskılar nedeniyle evlendik, eve birlikte rahatça girip çıkabilelim diye evlendik. Ayrıca biriniz hasta olsa hastanede refakatçı olarak kalmak bile sorun olabiliyor. Böbrek lazım olsa veremiyorsun vs vs. bir de çocuk mevzuu var tabi, aile kurmak istiyorsanız, çocuğum olsun diyorsanız (en azından bu ülkede) evlenmeniz gerek.

Ben de böyle aile kurmak çocuk yapmak gibi bir istek yok. Bazen bana da evlenmem için çevreden baskı oluyor ama kimseye aldırış etmiyorum. Evlilik benim nazarımda kabustan başka bir şey değil

Kadınından erkeğinde birbirlerine ihtiyacı yoksa o zaman sevgilide olmayalım. Sen evlenme .hangi kafayı yaşıyorsunuz, o kafadan banada ver merak ettim .Allah'm ya ,onca ilginç konu okudum bunun gibi ilginç olanı okumadim

Ben de böyle aile kurmak çocuk yapmak gibi bir istek yok. Bazen bana da evlenmem için çevreden baskı oluyor ama kimseye aldırış etmiyorum. Evlilik benim nazarımda kabustan başka bir şey değil
İnsan fitraten birine veya Bir yere bağlı olmak ister. Bir aileye bağlı olmak ister onun içinde önce eş gerekli bu fikirleriniz muhtemelen geçicidir

Doğru söylüyorsun. Sevgilin var mı?

Evlenmek istemiyosanız evlenmeyin ,kötü örnekler iyice soğutmuş sizi bu sitede zaten bdvye sorunu olanlar yazıyor. Evlilik doğru insanla olduğunda mükemmeldir sadece eş koca değil dostun sırdaşın oyun arkadaşındır, eğlendigin ağlayabildigin kisiyle aynı evi paylasmak, sevmek sevilmek çok güzel.
Ayrıca arkadas grubunda hep evlilige uzak olan ceyiz meyiz sevmeyen 30umdan önce evlenmem diyen biri olur ya iste o bendim. Arkadas grubunda ilk ben evlendim ( 24 yasinda )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…