Bence kadının da erkeğin de hiç bir şekilde birbirine ihtiyacı yokturBana bir üyeyi hatırlatıyosunuz yaşınız da kendisiyle aynı. Kendisinin kadınların sevgiye ihtiyacı yoktur dışında başka fantastik düşünceleri de vardı. Hangi üye olduğunu şu an söylemiycem
Ayrıca hayır evlilik veya sevgiye ihtiyaç duymak saçma değil.
Valla bana genelde hep aşık olduğun insanla evlen mantık evliliği yapma hayatının hatasi olur diyen kesim varPeki neden evli insanlar sakın evlenme ben yandım bari sen yanma gibisinden akıl veriyorlar. Üstelik aşk evliliği yapanlar çoğunlukla bu şekilde uyarıyor
Maalesef ülkemizde mesleği ve gidecek yeri olmadığı için boşanamayan pek çok kadın varValla bana genelde hep aşık olduğun insanla evlen mantık evliliği yapma hayatının hatasi olur diyen kesim varbide bu erkeğe bağlı olabilir size sakın evlenme yandım diyen kadın neden boşanmiyor kocasından o zaman bağlayan ne siz bunu ona sordunuz mu ?
Kadinlar bir erkeğe muhtaç değildi hani ? Valla siz sürekli kendinizle celistiniz ama bence siz evlenmeme yolunda kararlı kalınMaalesef ülkemizde mesleği ve gidecek yeri olmadığı için boşanamayan pek çok kadın var
Yazımı tam okumadınız galiba günümüz kadınları iyi eğitim aldıkları ve meslek sahibi ve ayakları üzerinde durabilen kadınların ihtiyacı yok dedim. Eğer o boşanamayan kadınlar da kendi ayakları üzerinde durabilsyedi bir an bile düşünmez mutsuz evliliklerini sonlandırırlardıKadinlar bir erkeğe muhtaç değildi hani ? Valla siz sürekli kendinizle celistiniz ama bence siz evlenmeme yolunda kararlı kalıniyi geceler
Neden kendi kendimiz tatmin etmek zorundayız.Cinsellik desen kadın da erkek de artık Kendi kendini eliyle tatmin edebiliyor.
Evet eğitimini tamamlayıp kariyer yapıp para kazanabilir erkek de kadın da.Şimdi ki şartlar da kadınlar iyi eğitimle iyi bir meslek sahibi olabiliyor ve kendi ayakları üzerinde durabiliyor.
Ama siz konu içeriğinde günümüz evlilikleri hemen bitiyor tarzında konustunuz sonra biz yandık sen yanma diyenler oldu dediniz bende yananlar niye boşanmiyor dedim bu seferde günümüz kadınlarından bahsetmediginizi eski şartlardaki insanlardan bahsettiğiniz söylediniz e geçmişimizdeki kadınlar severek evlenmedi mecburiyettendi diyosunuz , size gecmisite zorla evlenen insanların biz yandık demesi gayet normal ama şu an evlenen ve yandık diyen günümüz kadını neden ayrılmadı onu diyorum?Yazımı tam okumadınız galiba günümüz kadınları iyi eğitim aldıkları ve meslek sahibi ve ayakları üzerinde durabilen kadınların ihtiyacı yok dedim. Eğer o boşanamayan kadınlar da kendi ayakları üzerinde durabilsyedi bir an bile düşünmez mutsuz evliliklerini sonlandırırlardı
Yazımı tam okumadınız galiba günümüz kadınları iyi eğitim aldıkları ve meslek sahibi ve ayakları üzerinde durabilen kadınların ihtiyacı yok dedim. Eğer o boşanamayan kadınlar da kendi ayakları üzerinde durabilsyedi bir an bile düşünmez mutsuz evliliklerini sonlandırırlardı
Günümüzde evlilikler uzun sürmüyor. Bir yılını doldurmadan soluğu mahkemede alıyor çiftler.
Ben yandım bari sen yanma diyenlerin maddi yönden kendilerine güvenmedikleri için ayrılamıyorlarAma siz konu içeriğinde günümüz evlilikleri hemen bitiyor tarzında konustunuz sonra biz yandık sen yanma diyenler oldu dediniz bende yananlar niye boşanmiyor dedim bu seferde günümüz kadınlarından bahsetmediginizi eski şartlardaki insanlardan bahsettiğiniz söylediniz e geçmişimizdeki kadınlar severek evlenmedi mecburiyettendi diyosunuz , size gecmisite zorla evlenen insanların biz yandık demesi gayet normal ama şu an evlenen ve yandık diyen günümüz kadını neden ayrılmadı onu diyorum?
Kendilerine güvenmek için bir erkeğe ihtiyaçları yok , bir işe girip çalışıp gayette güzel yaşarlarBen yandım bari sen yanma diyenlerin maddi yönden kendilerine güvenmedikleri için ayrılamıyorlar
Birde bu düşünceye göre Sevgiye ihtiyacı olamaz ama Paraya ihtiyacı olabilir öyle mi ? Ne saçma bakış açısıBen yandım bari sen yanma diyenlerin maddi yönden kendilerine güvenmedikleri için ayrılamıyorlar
Herhangi bir erkeğe ihtiyacım yok doğru.. ama ‘onun’ sesine, omzuna, bazen konuşmadan sadece okşamasına, gözümden sıkıntımı anlamasına, onun tarafından anlaşılmaya, mutluluğumu mutluluğu bilmesine, benzer heycanları mutlulukları beraber yaşayıp onun gözünde aksini görmeye ihtiyacım var. O benim kalbim, huzurum, eksik yanım, sağduyum sakinliğim, yol arkadaşım.Bence kadının da erkeğin de hiç bir şekilde birbirine ihtiyacı yoktur
Mutluluğunuz daim olsunHerhangi bir erkeğe ihtiyacım yok doğru.. ama ‘onun’ sesine, omzuna, bazen konuşmadan sadece okşamasına, gözümden sıkıntımı anlamasına, onun tarafından anlaşılmaya, mutluluğumu mutluluğu bilmesine, benzer heycanları mutlulukları beraber yaşayıp onun gözünde aksini görmeye ihtiyacım var. O benim kalbim, huzurum, eksik yanım, sağduyum sakinliğim, yol arkadaşım.
Teşekkür ederim amin.Mutluluğunuz daim olsun
Mesaj tekrarıMutluluğunuz daim olsun
Elinle tatmin olduğun gibi bir şey değil ama neyseGünümüzde evlilikler uzun sürmüyor. Bir yılını doldurmadan soluğu mahkemede alıyor çiftler. Aldatma desen almış başını gidiyor. Bence kadının da erkeğin de hiç bir şekilde birbirine ihtiyacı yok. Günümüz erkekleri yeme içme ihtiyacını kendisi karşılayabiliyor. Cinsellik desen kadın da erkek de artık Kendi kendini eliyle tatmin edebiliyor. Şimdi ki şartlar da kadınlar iyi eğitimle iyi bir meslek sahibi olabiliyor ve kendi ayakları üzerinde durabiliyor. Yani herkes kendi kendine yetebiliyorken neden hala evleniyorlar.
Babami kaybettikten 1 yıl sonra aynı ay aynı gün aynı saatte annemi kaybettik. Ve gitmeden önce baban beni çok özlemiş ona gitmem lazım beni bekliyor dedi. 25 yıl birlikte kaldılar birbirlerini o kadar çok sevdiler ki tarifsizdi. Bu üye sevgi görmemiş , aşk görmemiş üzüldüm.Bu bahsettikleriniz tamamen karakter meselesi. Evliliğin sorumluluğunu almayan, hayatı yanında kendini mutlu ve huzurlu hissettiği, güvendiği insanla birlikte geçirip güzel anılar biriktirmeyi bilmeyen insanlar aldatır zira onlar sevgi aşk aramaz. Kendilerine bile saygıları olmayan biri asla çocukta yapsan, ağlayıp zırlasan da değişmez. Öyle biriyle değişeceğini düşünerek evlenmek zaten en büyük hata. Ama hayatını tek bir kadın veya erkekle geçirip birlikte yaşlanmayı hayal eden, zor anında, ağladığında, düştüğünde seninle aynı şekilde üzülüp yanında olan insanlarda var bu hayatta.
Arkadaşım seni kimse mi sevmedi? Sevgi böyle bir şey değil . Vallahi bak. Zorunluluk değil, acizlik değil, külfet değil. Bambaşka bir ihtiyaçBen onu zaten herkes için söylemiyorum zaten. Ayrıca güçlü ayakları üzerinde durabilen hiç bir kadının bir erkeğin sevgisine ihtiyacı yoktur
Aseksüel olabilir miyim acaba ne dersinizAy elle tatmin demiş
Ya güzel bir seksle mastürbasyon aynı olabilir mi hiç
Biri on birimse diğeri bir birim tatmin veriyor. Hiç yerini tutar mı ya
Evlenirsin evlenmezsin bilemem ama seksle mastürbasyon aynı kulvarda değil. Aynı sanıyorsun yanılıyorsun ve büyük bir şey kaçırıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?