• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik problemleri

Ledapdk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2022
95
1
25
18
25
Arkadaşlar öncelikle objektif bakış açısına ihtiyacım var istediğiniz gibi yargılamada yapabilirsiniz benim babam yok uzun zamandır görüşmüyoruz annem kızkardeşim ve ben yaşıyorduk ben çalışıp kira elektrik su vs vs ödüyor kardeşim lisede (ben liseyi bitirmiştim ) çalışıyor eve bakiyordum üni kazandım 2 yıllık ama paraya ihtiyacımiz olduğu için gidemedim ve bitiremedim bilgisayar bölümü bu arada çalışmaya devam ettim hastane personeli olarak 18 yaşında girdim ve ordan biriyle tanıştım sevgili olduk hep ilk adımı ben attım sonra 2022 yılında evlendik istememde kayınvalidem gile annem ben hasta bir kadınım çalışamıyorum kızım bakıyor bize benim bir desteğim olmaz ne yaparlarsa birlikte yaparlar dedi ne altın almak istiyorsanız da oglunuza alicaksiniz istediğiniz gibi dedikaynanam gil kabul etti nişan zamanı ben ev baktığım için beş kuruş param yok kaynanam gil düğün istedi (eşim evin tek çocuğu) KYK kredisi ve faturamin üstüne telefon alıp sattım organizasyon ve müzik tuttum evimizin yanında basketbol sahasında yaptırdım Nisan yuzukleri için telefonumu satıp sadece watsap için kullanılan eski bir Samsung telefon aldım kaynanam gil daha Nisan zamanı nişanı begenmediklerini söyleyip baya tartıştı benimle annemle hiç muhattap olmadılar bu arada isteme zamanı dedem ve anneannem gilden istediler annemle birlikte sadece çikolata ve çiçek ile geldiler hiçbir takı vs yoktu hatta ayakkabılarıyla girdiler diye anneannem onlar gittikten sonra ağladı bende halıları yıkamaya vermiştim vs vs neyse işte Nisan zamanı bana 2 bilezik taktılar Nisan sonrasi nişanlım bilezikleri aldı benden ve düğünde takacaklarini söyledi babası kağıt topluyor emekli annesi yazdan yaza köyde kayısı pitlatiyor salça yapıyor böyle bir aile evleri arabaları var bı köyde bıde oturduğumuz yerde neyse bende Nisan sonrasi borç kapatmaya bir yandan a101 bim gibi yerlerden işte yastık yorgan kılıflar bardak fincan takımı ıvır zıvır dizmeye çalışıyorum bir yandan da borcuna borç katıp damat bohcalarini yapmaya çalışıyorum eşim benim için ben onun için yapıyoruz ailesi el sürmüyor bu durumda işte çok bişey alamadık zaten ben herşeyi 4-4 Luk hazırladım ama eşim işte 1 gecelik 2 normal uyuma pjamaasi terlik parfüm ile bohça yaptı dedim olsun o kadar herhalde durumu kayinbabam ama asla eşimi bize göndermiyor bulusacaksaniz bizde buluşun diyor bende slaak gibi sadece nişanlım gile gidiyorum düğün alışverişine geldi sıra teyzeleri misafirliğe geldi sizin taraf ne yapacak herşeyi oğlan mi karşılayacak falan diyor buzdolabı Ocak fırın bulaşık makinesi sizde diyorlar eşim bu durumda sesini çıkartmıyor bende "bende çalışıyorum eşime veriyorum evden kalan tüm parayı yardım ediyorum tek değil biliyorsunuz durumları diyorum " bana baya laf döşüyorlar neyse koltuk takımı vs bakıyoruz en ucuzunu alıyoruz kaynanam kayinbabam oducek diyor onuda biz ödüyoruz hiçbir beyazesya yada ev eşyası odemiyorlar hepsini eşim ve ben yapıyoruz eşimin eski işyerinden aldığı 3 halı ve 2 perde var annemden de 4 tül aldım teyzeleri de eşime biz altın almayalım birimiz çamaşır makinesi digerimiz Ocak fırın alalım falan demişler eşim kabul ettmis neyse güç bela evlendik düğün salonu en ucuzu gelinlik en ucuzu kiraladık 2022 yılında 1000 lira gibi biseye kiraladık düğün salonu 3 bin kuytu köşe biryerdi evlendik nikah Şubat'ta yapıldı düğün 2 hafta sonra idi eşimin babannesi vefat etti Mayıs'ta düğün yaptık nikah kıyıldı eşimle gezmeye gidicez kayinbabam hemen eve gel arkadaşını evine bırakıp dedi herkes kahkahayla güldü adama bozuldu kendisi de neyse eve geldik hicbisey yapmadan annemlere kendisi de annesi gile gitti düğün oldu bitti çalışıyoruz benim hiç iznim yok bir hafta içinde kendisinin bir gün izni var bana bohça gezmeye ev gezmeye gelmek istiyor kaynanam gil akrabaları ve arkadaşları ama hiç zamanım yok sabah 7 akşam 7 çalışıyorum (asgari ücretliyim bu arada ) zamanım yok hazırlık yapacak diyince kayınvalidem gil baya küstü konuşmadı akrabaları zaman geçti evden çıktık başka eve geçtik hamile kaldım eşim ama aşırı tutumlu yani 10 liranın hesabını yaptırır borçsuz harcsiz evlendik ben maaşımı hep eline saydım bişey istedimmi pahalı olmazsa alırdı sonra ben istediklerimi aldım kredi kartina borç yaptım 15 bin gibi bişey sonra öğrendi çok sinirlendi bu sefer beş kuruş vermemeye başladı o arabayla ise gider bende yol parası bulamazdim artık çok sinirlendim gittim düğünde 15 çeyrek 2 de bilezik vardı çeyrek bozdurup ihtiyaçlarimi görüyordum kuaföre gitmem annem eski kuaför zaten evde yaparım herşeyimi yada anneme giderdim o yapardı sonra ben hamile kaldım hamileyken midem bulanir yemek yapamazdim aç kalirdik yada makarna yerdik hep dışarıdan yemek olayı masraf diye yapmazdı çok nadir canı çekerse döner (bu arada para sıkıntısı yok doğum parama kadar eline saydım ) hatta hamileyken hatırlarım canım çok baklava çekti almadı içime oturmuştu 6 aylıkken İzmir'e gittik teyzesi gile adana dan kaynanam kuzeni kuzeninin kızı ve ben kayinbabam evden asla çıkıp gezmez kaynanam tam tersi evde durmaz 16 saat yol çektik gittik gezmeye diye asla gezemedik hep evde oturduk neyse doğum zamanım geldi ablam çok sevmez bizi babamız aynı değil annemide çok sevmez dedi özelde yap parasını ben vericem çok şaşırdım ama kızının adını benim adım koycaksin dedi tamam dedim verdiler doğum parası da çıktı kızıma gram altın gönderdi çok sevindim ( bu arada hamileyken çeyrek bozdurup gezip tozup yiyip içtim ) 5 çeyrek 2 bilezik kaldı 3 yılda 10 çeyrek harcadım kocamın haberi yok neyse işte doğurdum kaynanam inatla bizde kalacaksın dedi tek torunum başka çocuğum yok dedi yok dedim doğumdan sonra geldi yanımda kaldı annemle birlikte horlamasindan ne ben ne bebek uyuyamadik kaynnaam gile gittik doğum sonrası kayinbabam odadan çıkar öyle emziririm sütüm akar çok rahatsız ve sikintiliyum evde bir erkek var eşim calisiyor babalık iznini bir hafta sonra verdiler neyse 5 gün dayandım bebeğimi kucağıma vermez hava sıcak der alır altını bezletmez sen bilmezsin der yemeği önüme koyar her gün çorba o kadar kötü zamandı ki kayinbabam emzirirken odaya daldı memelerimi gördü aşırı kötü oldum sonraki gün eve geçtik kaynanam 2 ay konusmadi biz eve gittikten bir hafta sonra doğum günüymüş neden kutlamamisiz bir hafta daha kalamamisiz vs vs neyse 2 ay geçti ne aradı ne sordu sonra bir gün kapı çaldı kendi bide arkadaşı bebek gormeye geldik dedi arama sorma yok bende haber verseydiniz ortalık çok kötü durumda buyrun gelin kusura bakmayın falan dedim arkadaşı bebeğin agzina parmağını sokunca bebeği aldım nazikçe ama çıldırıyorum eve gitti eşimin kuzeni ve eşi cocuklari geldi bebek gormeye bebek kolik çok ağlıyor ben uykusuzum bebeğin altını değiştirmek istedi şu an ağlıyor zaten başka zaman dedim izin vermedim birden aldı çocukları gitti hicbisey demeden sonra hakaretler ben bebeğini mi yicem demeler doldum iyice annemde yok gelmiyor inatla sabah gelse akşam gidiyor ayda bir kez oda aynı sehirdeyiz ona da neyse eşim zorluyor kuzenimin eşiyle barış o benim kardeşim gibi zaten kardeşim yok diyerek bende inatla istemiyorym dedim özür dilememi isteyince sinirlendim kavga ettim annemin geldiği güne denk geldi döndü bana anneme de niye geldin demişsin zaten dedi sinirlerim attı dedim alıyorum bebeğimi zaten iş zamanim geldi ücretsiz izin almam anneme giderim bakarım bebeğime bosuyorum seni dedim ağladı sızladı bebeği vermem dedi en başta sonra ağladı annemde yazık etme yuavana falan dedi peki dedim ertesi gün süt gelmiyor benden çocuk aç ağlıyor mama aldık bizde mama verdim bebeğe iki hafta süt gelmedi sonra geldi ama bu sefer de bebek emmedi emziremedim çocuğumu neyse üstünden 17 ay geçti bu zamanların şimdi ise biraz daha düzelmiş durumda ama hala para sorunları devam ediyor işten ayrildim bende zaten kazandigimi harciyamiyorum diyerek 17 aydır çalışmıyorum tüm altınları yedim haberi yok bugün açıklamayı planlıyorum az önce ekmek için 20 TL istedim cebinde 80 TL var diyerek son paramı harcamami istedi artık çıldırma raddesindeyim ( bu arada çok iyi bir ilgili baba aşırı iyi bir arkadaş ev işlerinde yardımcı nazik biri ama iyi bir eş değilmiş arkadasimken daha anlayışlı ve nazikti )

Son düzenleme:
Arkadaşlar öncelikle objektif bakış açısına ihtiyacım var istediğiniz gibi yargılamada yapabilirsiniz benim babam yok uzun zamandır görüşmüyoruz annem kızkardeşim ve ben yaşıyorduk ben çalışıp kira elektrik su vs vs ödüyor kardeşim lisede (ben liseyi bitirmiştim ) çalışıyor eve bakiyordum üni kazandım 2 yıllık ama paraya ihtiyacımiz olduğu için gidemedim ve bitiremedim bilgisayar bölümü bu arada çalışmaya devam ettim hastane personeli olarak 18 yaşında girdim ve ordan biriyle tanıştım sevgili olduk hep ilk adımı ben attım sonra 2022 yılında evlendik istememde kayınvalidem gile annem ben hasta bir kadınım çalışamıyorum kızım bakıyor bize benim bir desteğim olmaz ne yaparlarsa birlikte yaparlar dedi ne altın almak istiyorsanız da oglunuza alicaksiniz istediğiniz gibi dedikaynanam gil kabul etti nişan zamanı ben ev baktığım için beş kuruş param yok kaynanam gil düğün istedi (eşim evin tek çocuğu) KYK kredisi ve faturamin üstüne telefon alıp sattım organizasyon ve müzik tuttum evimizin yanında basketbol sahasında yaptırdım Nisan yuzukleri için telefonumu satıp sadece watsap için kullanılan eski bir Samsung telefon aldım kaynanam gil daha Nisan zamanı nişanı begenmediklerini söyleyip baya tartıştı benimle annemle hiç muhattap olmadılar bu arada isteme zamanı dedem ve anneannem gilden istediler annemle birlikte sadece çikolata ve çiçek ile geldiler hiçbir takı vs yoktu hatta ayakkabılarıyla girdiler diye anneannem onlar gittikten sonra ağladı bende halıları yıkamaya vermiştim vs vs neyse işte Nisan zamanı bana 2 bilezik taktılar Nisan sonrasi nişanlım bilezikleri aldı benden ve düğünde takacaklarini söyledi babası kağıt topluyor emekli annesi yazdan yaza köyde kayısı pitlatiyor salça yapıyor böyle bir aile evleri arabaları var bı köyde bıde oturduğumuz yerde neyse bende Nisan sonrasi borç kapatmaya bir yandan a101 bim gibi yerlerden işte yastık yorgan kılıflar bardak fincan takımı ıvır zıvır dizmeye çalışıyorum bir yandan da borcuna borç katıp damat bohcalarini yapmaya çalışıyorum eşim benim için ben onun için yapıyoruz ailesi el sürmüyor bu durumda işte çok bişey alamadık zaten ben herşeyi 4-4 Luk hazırladım ama eşim işte 1 gecelik 2 normal uyuma pjamaasi terlik parfüm ile bohça yaptı dedim olsun o kadar herhalde durumu kayinbabam ama asla eşimi bize göndermiyor bulusacaksaniz bizde buluşun diyor bende slaak gibi sadece nişanlım gile gidiyorum düğün alışverişine geldi sıra teyzeleri misafirliğe geldi sizin taraf ne yapacak herşeyi oğlan mi karşılayacak falan diyor buzdolabı Ocak fırın bulaşık makinesi sizde diyorlar eşim bu durumda sesini çıkartmıyor bende "bende çalışıyorum eşime veriyorum evden kalan tüm parayı yardım ediyorum tek değil biliyorsunuz durumları diyorum " bana baya laf döşüyorlar neyse koltuk takımı vs bakıyoruz en ucuzunu alıyoruz kaynanam kayinbabam oducek diyor onuda biz ödüyoruz hiçbir beyazesya yada ev eşyası odemiyorlar hepsini eşim ve ben yapıyoruz eşimin eski işyerinden aldığı 3 halı ve 2 perde var annemden de 4 tül aldım teyzeleri de eşime biz altın almayalım birimiz çamaşır makinesi digerimiz Ocak fırın alalım falan demişler eşim kabul ettmis neyse güç bela evlendik düğün salonu en ucuzu gelinlik en ucuzu kiraladık 2022 yılında 1000 lira gibi biseye kiraladık düğün salonu 3 bin kuytu köşe biryerdi evlendik nikah Şubat'ta yapıldı düğün 2 hafta sonra idi eşimin babannesi vefat etti Mayıs'ta düğün yaptık nikah kıyıldı eşimle gezmeye gidicez kayinbabam hemen eve gel arkadaşını evine bırakıp dedi herkes kahkahayla güldü adama bozuldu kendisi de neyse eve geldik hicbisey yapmadan annemlere kendisi de annesi gile gitti düğün oldu bitti çalışıyoruz benim hiç iznim yok bir hafta içinde kendisinin bir gün izni var bana bohça gezmeye ev gezmeye gelmek istiyor kaynanam gil akrabaları ve arkadaşları ama hiç zamanım yok sabah 7 akşam 7 çalışıyorum (asgari ücretliyim bu arada ) zamanım yok hazırlık yapacak diyince kayınvalidem gil baya küstü konuşmadı akrabaları zaman geçti evden çıktık başka eve geçtik hamile kaldım eşim ama aşırı tutumlu yani 10 liranın hesabını yaptırır borçsuz harcsiz evlendik ben maaşımı hep eline saydım bişey istedimmi pahalı olmazsa alırdı sonra ben istediklerimi aldım kredi kartina borç yaptım 15 bin gibi bişey sonra öğrendi çok sinirlendi bu sefer beş kuruş vermemeye başladı o arabayla ise gider bende yol parası bulamazdim artık çok sinirlendim gittim düğünde 15 çeyrek 2 de bilezik vardı çeyrek bozdurup ihtiyaçlarimi görüyordum kuaföre gitmem annem eski kuaför zaten evde yaparım herşeyimi yada anneme giderdim o yapardı sonra ben hamile kaldım hamileyken midem bulanir yemek yapamazdim aç kalirdik yada makarna yerdik hep dışarıdan yemek olayı masraf diye yapmazdı çok nadir canı çekerse döner (bu arada para sıkıntısı yok doğum parama kadar eline saydım ) hatta hamileyken hatırlarım canım çok baklava çekti almadı içime oturmuştu 6 aylıkken İzmir'e gittik teyzesi gile adana dan kaynanam kuzeni kuzeninin kızı ve ben kayinbabam evden asla çıkıp gezmez kaynanam tam tersi evde durmaz 16 saat yol çektik gittik gezmeye diye asla gezemedik hep evde oturduk neyse doğum zamanım geldi ablam çok sevmez bizi babamız aynı değil annemide çok sevmez dedi özelde yap parasını ben vericem çok şaşırdım ama kızının adını benim adım koycaksin dedi tamam dedim verdiler doğum parası da çıktı kızıma gram altın gönderdi çok sevindim ( bu arada hamileyken çeyrek bozdurup gezip tozup yiyip içtim ) 5 çeyrek 2 bilezik kaldı 3 yılda 10 çeyrek harcadım kocamın haberi yok neyse işte doğurdum kaynanam inatla bizde kalacaksın dedi tek torunum başka çocuğum yok dedi yok dedim doğumdan sonra geldi yanımda kaldı annemle birlikte horlamasindan ne ben ne bebek uyuyamadik kaynnaam gile gittik doğum sonrası kayinbabam odadan çıkar öyle emziririm sütüm akar çok rahatsız ve sikintiliyum evde bir erkek var eşim calisiyor babalık iznini bir hafta sonra verdiler neyse 5 gün dayandım bebeğimi kucağıma vermez hava sıcak der alır altını bezletmez sen bilmezsin der yemeği önüme koyar her gün çorba o kadar kötü zamandı ki kayinbabam emzirirken odaya daldı memelerimi gördü aşırı kötü oldum sonraki gün eve geçtik kaynanam 2 ay konusmadi biz eve gittikten bir hafta sonra doğum günüymüş neden kutlamamisiz bir hafta daha kalamamisiz vs vs neyse 2 ay geçti ne aradı ne sordu sonra bir gün kapı çaldı kendi bide arkadaşı bebek gormeye geldik dedi arama sorma yok bende haber verseydiniz ortalık çok kötü durumda buyrun gelin kusura bakmayın falan dedim arkadaşı bebeğin agzina parmağını sokunca bebeği aldım nazikçe ama çıldırıyorum eve gitti eşimin kuzeni ve eşi cocuklari geldi bebek gormeye bebek kolik çok ağlıyor ben uykusuzum bebeğin altını değiştirmek istedi şu an ağlıyor zaten başka zaman dedim izin vermedim birden aldı çocukları gitti hicbisey demeden sonra hakaretler ben bebeğini mi yicem demeler doldum iyice annemde yok gelmiyor inatla sabah gelse akşam gidiyor ayda bir kez oda aynı sehirdeyiz ona da neyse eşim zorluyor kuzenimin eşiyle barış o benim kardeşim gibi zaten kardeşim yok diyerek bende inatla istemiyorym dedim özür dilememi isteyince sinirlendim kavga ettim annemin geldiği güne denk geldi döndü bana anneme de niye geldin demişsin zaten dedi sinirlerim attı dedim alıyorum bebeğimi zaten iş zamanim geldi ücretsiz izin almam anneme giderim bakarım bebeğime bosuyorum seni dedim ağladı sızladı bebeği vermem dedi en başta sonra ağladı annemde yazık etme yuavana falan dedi peki dedim ertesi gün süt gelmiyor benden çocuk aç ağlıyor mama aldık bizde mama verdim bebeğe iki hafta süt gelmedi sonra geldi ama bu sefer de bebek emmedi emziremedim çocuğumu neyse üstünden 17 ay geçti bu zamanların şimdi ise biraz daha düzelmiş durumda ama hala para sorunları devam ediyor işten ayrildim bende zaten kazandigimi harciyamiyorum diyerek 17 aydır çalışmıyorum tüm altınları yedim haberi yok bugün açıklamayı planlıyorum az önce ekmek için 20 TL istedim cebinde 80 TL var diyerek son paramı harcamami istedi artık çıldırma ve boşanma raddesindeyim
Dayanamadım sonunu okumaya neden böyle çulsuz bir aileye atlaya zıplaya borçla harçla koşa koşa gelin oldunuz geçmiş olsun

Keşke noktalama işareti kullansaydınız. Upuzun yazı yazmışsınız. Böyle okuması çok zor. Paranız yokken niye evlendiniz ki? Üstüne bir de en ucuzu falan geçin bunları dışarıda nişan ek olarak da düğün yapmışsınız. Şart mıydı sahiden? Bir bebek eksik gibi hamile kalmışsınız hemen. Tek maaş, küçük bebek var. Ne yiyip ne içiyorsunuz nasıl geçiniyorsunuz? Boşanırsanız daha rahat bir hayatınız olacağını düşünüyorsanız boşanın tabi. Anneniz bakar mı bebeğe siz çalışır mısınız? Hepsini ölçün biçin öyle karar verin

Dayanamadım sonunu okumaya neden böyle çulsuz bir aileye atlaya zıplaya borçla harçla koşa koşa gelin oldunuz geçmiş olsun
Annemlerle yaşıyorken dışarı çıkamıyor yiyip icemiyordum aşırı fasfakirdim aşık oldum evlenince gezip tozar keyfimize bakarız diye düşündüm hicboyle olacağı aklıma gelmedi herşeye göğüs gereriz dedim olmuyor ama

Keşke noktalama işareti kullansaydınız. Upuzun yazı yazmışsınız. Böyle okuması çok zor. Paranız yokken niye evlendiniz ki? Üstüne bir de en ucuzu falan geçin bunları dışarıda nişan ek olarak da düğün yapmışsınız. Şart mıydı sahiden? Bir bebek eksik gibi hamile kalmışsınız hemen. Tek maaş, küçük bebek var. Ne yiyip ne içiyorsunuz nasıl geçiniyorsunuz? Boşanırsanız daha rahat bir hayatınız olacağını düşünüyorsanız boşanın tabi. Anneniz bakar mı bebeğe siz çalışır mısınız? Hepsini ölçün biçin öyle karar verin
Bu
Bu arada culsuz değiller varyemezler

Kusura bakmayın ağlayarak hızlı hızlı yazdım daha iyi hayatım olur sanmıştım kaynanam gil Nisan düğün vs herseyi istedi tek oğlum diyerek bebek de korunmayı bilmediğim için olmuştu iyiki olmuş tek maaş eşim ama asgari ücretten fazla şu an maaşı babası gilden yardım isteyince yardım ediyor kira vs olunca

😳boşanın sizin boşanma zamanınız geçeli çok olmuş zaten hiç evlenmemeniz lazımmış.
Çok gereksiz detaylar vermıssınız konunun yarısı antin kuntin sizin piskolojinizi bozmuşlar
O antin kuntin detaylar beni mahfetti hep kusura bakmayın doğru bosanirsam naparim nasıl gecinirim dönecek bı anne baba evim de yok o yüzden duruyorum

Çok fazla verici davranmışsınız, baştan sona hersey yanlış devam etmiş. Çalışıp niye eline verdiniz parayı?
Ayrılmak için geç değil, siz çalışır anneniz bebeğe bakarsa geçinir gidersiniz.

Çok fazla verici davranmışsınız, baştan sona hersey yanlış devam etmiş. Çalışıp niye eline verdiniz parayı?
Ayrılmak için geç değil, siz çalışır anneniz bebeğe bakarsa geçinir gidersiniz.
Aynısını düşünüyordum ama asgari ücretle kiralar çok pahalı annemde çok gecinilmesi zor bencil bir kadın çocuğuma iyi bakar ama en iyi saç boyaları yeme içme ister karsilayamadigim için evlendim zaten

Allah aşkınıza neyinize güvendiniz de evlendiniz. Para yok pul yok. Üstüne bir de çocuk yapmışsınız. Allah akıl fikir versin ne diyeyim.

Eşim de ben de maddi geliri görece yüksek insanlarız. Evimizi arabamızı aldık, borcumuzu ödedik. Yaşlarımız da var. Doğacak çocuğumuzu nasıl okutacağız, ona nasıl bir gelecek verebileceğiz diye oturup plan yapıyoruz.

Yok ya, evlenme ehliyeti ve ebeveyn olma ehliyeti şart. Herkes evlenip çocuk sahibi olmamalı.

İnşallah olmaz anlayışli biri aslında ilk borç yaptığımda sadece maaşımın tamamına el koymuştu sadece
ne kadar anlayışlı bi kocaymış o öyle.
o borç şu bahsettıgınız 15 bin mi ? yol parasız koymuş sizi daha ne yapacak şiddet sadece vücuda uygulanan değildir haddinden fazla psikolojik şiddet görmüşsünüz

ne kadar anlayışlı bi kocaymış o öyle.
o borç şu bahsettıgınız 15 bin mi ? yol parasız koymuş sizi daha ne yapacak şiddet sadece vücuda uygulanan değildir haddinden fazla psikolojik şiddet görmüşsünüz
Haklısınız bu açıdan bakmamistim

Annemlerle yaşıyorken dışarı çıkamıyor yiyip icemiyordum aşırı fasfakirdim aşık oldum evlenince gezip tozar keyfimize bakarız diye düşündüm hicboyle olacağı aklıma gelmedi herşeye göğüs gereriz dedim olmuyor ama
Fakir adamla evlenip ne olacağını sanıyordunuz? Kusura bakmayın "ayranı yok içmeye .......... " Koşa koşa bu darlıkta evlenmek yerine, çalışıp birikim yapsaydınız.Kocayı alır kendime baktırırım demişsiniz ama hesap tutmamış.....

Üşenmedim okudum, yarısını anladım.

En baştan keşke evlenmeseydiniz evlenecem diye kendinize eziyet etmişsiniz resmen borç harç derken. Bunlara rağmen eşinizin cimriliği beni çok sinirlendirdi. Bi kere gözü karartmışsınız zaten, boşanın kurtulun hepsinden.

Back