How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

evlilik öncesi nelere dikkat etmeliyiz :)

Bende lazeri düşünmüyorum ağda ya başlayacağım, kardeşim gidiyor ilk zamanlar da acıyor diyordu şimdi bişey anlamıyorum diyor. Düğüne 2 ay kala cilt bakımı yaptıracağım, belki tüm vücut bakımı da olabilir hamama kesin gideceğim ama.. :KK28::D
Saçlarım uzun omuzlarımın altında, boya rengi uçlarda kaldı, düğün için boyatmayacağım kendi rengim geldiği için kıyamıyorum işlem görmesine.. :KK69:
Diyet yapamam zaten 45 kiloyum..:KK14:
Ha bir de bir jinekolog muayenesinden geçeceğim tabiki..:cool:

Ben kendim için ekstra bir şey yapmadım. Sadece düğünden önce ağda ve saç boyatma gibi işlerimi doğru zamanda ayarladım. Neysesi kilo problemim yoktu. Lazere de düğünden sonra başladım. Çok memnunum lazerden.

ben de tüm vücut lazere gittim..diyete ihtiyacım yok az bi zaman kala hamama gitmeyi düşünüyorum ve bi ay kala cilt bakımı..:KK51:

en önemlisi bir jinekolojik muayeneden gecmek bence, gerisi teferruat.

lazere ben bır ara gıttım ama etkısını goremedım ama butcem uygun olursa sadece balayında rahat etmek ıcın bır seans koltuk altı ve bır seans genıtale gıtmeyı dusunuyorum.

saç mevzusuna gelınce topuz ıstıyorsanız falan uzatmakta fayda var..

kılo desenız cok kılolu ısenız dıyete gırmeye deger ama normal bır kıloda ısenız kasmayın hıc son hafta herkes 1-2 kılo verıyor zaten :D

Back