Tam bana göre bi başlık olmuş benimde 8ay filan var ama çeyiz telaşından kendimi unutmuştummesela diyet, epilasyon ( özellikle toto bölgedekler) bakım vs. neler yaptirmak gerek daha 10 ay filan var o yüzden şimdiden diyete başlayacağım ben ^^
bence nasıl alıştıysan öyle kalsin canım sonra boyat çünkü herkes o saça alışık şu an :) ben lazerde koltuk altı back gidiyorum gogus arasına da gidiyorum ama gogus ucu sorunum var napsam blmiyorumBen diyete başlasam da sonu gelmediği için onu Son ana bırakıyorum.. Ama lazere başlamıştım Allaha sükür en azından ondan kurtardim.. Eğer saçlarınız kısaysa uçlarından kırıklarını aldırıp o güne kadar daha sağlıklı uzamasını sağlayabilirsiniz.. Uzunsa sorun yok bence.. En önemlisi saç rengi.. Kendi rengime dönmeye çalışıyorum ben ama pek başarılı olamayacağım sanırım o tarihe kadar =(
aynen ya kilo ve cilt problemim yaş özellikle yüzüm hep sivilce olduTam bana göre bi başlık olmuş benimde 8ay filan var ama çeyiz telaşından kendimi unutmuştum
Benimde sivilcelerim ataktaydı düğün de ve evlenince rahat ediyim diye roacoutane kullanmaya başladım. Benim kilo değil ama hareketsizlik yüzünden üst bacak bölgem sanki saldı kendini sıkılaşmam lazım. Evde spor yapiyim diyorum ama hep ihmal hep ihmalaynen ya kilo ve cilt problemim yaş özellikle yüzüm hep sivilce oldu
ben genital düşünmüyorum ağdaya başlıcm ama gerçekten çok açıtıyoMerhaba kızlar bende öncesi lazere başlayacam inşallah tüm vücut ama hassas bölgelerde canım çok yanar diye tırsmıyor değilim.
ben genital düşünmüyorum ağdaya başlıcm ama gerçekten çok açıtıyo
bence nasıl alıştıysan öyle kalsin canım sonra boyat çünkü herkes o saça alışık şu an :) ben lazerde koltuk altı back gidiyorum gogus arasına da gidiyorum ama gogus ucu sorunum var napsam blmiyorum
bence nasıl alıştıysan öyle kalsin canım sonra boyat çünkü herkes o saça alışık şu an :) ben lazerde koltuk altı back gidiyorum gogus arasına da gidiyorum ama gogus ucu sorunum var napsam blmiyorum
aynen ya ağda felaket ama başlamalıyım ben de :)ben genital düşünmüyorum ağdaya başlıcm ama gerçekten çok açıtıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?