evlilik öncesi nelere dikkat etmeliyiz :)

if1905

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
43
7
13
31
mesela diyet, epilasyon ( özellikle toto bölgedekler :( ) bakım vs. neler yaptirmak gerek daha 10 ay filan var o yüzden şimdiden diyete başlayacağım ben ^^

mesela diyet, epilasyon ( özellikle toto bölgedekler :KK43: ) bakım vs. neler yaptirmak gerek daha 10 ay filan var o yüzden şimdiden diyete başlayacağım ben ^^
Tam bana göre bi başlık olmuş benimde 8ay filan var ama çeyiz telaşından kendimi unutmuştum o_O

Ben diyete başlasam da sonu gelmediği için onu Son ana bırakıyorum.. Ama lazere başlamıştım Allaha sükür en azından ondan kurtardim.. Eğer saçlarınız kısaysa uçlarından kırıklarını aldırıp o güne kadar daha sağlıklı uzamasını sağlayabilirsiniz.. Uzunsa sorun yok bence.. En önemlisi saç rengi.. Kendi rengime dönmeye çalışıyorum ben ama pek başarılı olamayacağım sanırım o tarihe kadar =(

Ben diyete başlasam da sonu gelmediği için onu Son ana bırakıyorum.. Ama lazere başlamıştım Allaha sükür en azından ondan kurtardim.. Eğer saçlarınız kısaysa uçlarından kırıklarını aldırıp o güne kadar daha sağlıklı uzamasını sağlayabilirsiniz.. Uzunsa sorun yok bence.. En önemlisi saç rengi.. Kendi rengime dönmeye çalışıyorum ben ama pek başarılı olamayacağım sanırım o tarihe kadar =(
bence nasıl alıştıysan öyle kalsin canım sonra boyat çünkü herkes o saça alışık şu an :) ben lazerde koltuk altı back gidiyorum gogus arasına da gidiyorum ama gogus ucu sorunum var napsam blmiyorum :(

Merhaba kızlar bende öncesi lazere başlayacam inşallah tüm vücut ama hassas bölgelerde canım çok yanar diye tırsmıyor değilim. :KK17:

Lazere erken başlayın kızlar düğününüze kadar azalsın .Son seansınızı düğünden 15 gün önce gidin tüyler ancak dökülür

aynen ya kilo ve cilt problemim yaş özellikle yüzüm hep sivilce oldu :KK43:
Benimde sivilcelerim ataktaydı düğün de ve evlenince rahat ediyim diye roacoutane kullanmaya başladım. Benim kilo değil ama hareketsizlik yüzünden üst bacak bölgem sanki saldı kendini sıkılaşmam lazım. Evde spor yapiyim diyorum ama hep ihmal hep ihmal

bişey olmuyo herkezin uydurması onlar kıl kökünü zor görüyo hücre yumurtalık falan zor yani

bence nasıl alıştıysan öyle kalsin canım sonra boyat çünkü herkes o saça alışık şu an :) ben lazerde koltuk altı back gidiyorum gogus arasına da gidiyorum ama gogus ucu sorunum var napsam blmiyorum :KK43:

göğüs ucunda iğneli çok iyi. ben bebeğim olunca nasıl emzireceğim diye bile düşünürdüm öyle uzun uzundu şimdi tertemiz

bence nasıl alıştıysan öyle kalsin canım sonra boyat çünkü herkes o saça alışık şu an :) ben lazerde koltuk altı back gidiyorum gogus arasına da gidiyorum ama gogus ucu sorunum var napsam blmiyorum :KK43:

Göğüs ucu bende de problem.. eskiden sarı sarıydılar belli bile olmuyorlardı bir iki kere sinir oldum kopardım şimdi 3-4 tüy ama siyah siyah çıkıyor sinir oluyorum.. :( bir daha dokunmam yani.. Saç rengim aslında böyle salıkken falan çok belli olmuyor.. saçım kıvırcıkla dalgalı arası zaten ama toplayınca benim gözüme çok batıyor.. arkadaşlarım belli olmuyor dese de.. kendi rengim kumral.. bakır kızılına boyamıstım bir ara.. şimdi kendi rengime dönerken sanki dipten çıkanlar siyah gibi geliyor gözüme alışamadım.. bilmiyorum yani tuhaf bir ruh halindeyim :D

5-6 yıla tekrar çıkar mı bilmiyorum ama doğum sonrasında tek tük tüy çıkabilir diye biliyorum ve de ağır hormon ilacı tedavisinden sonra ama onlarda bir süre sonra kendiliğinden dökülür demişti danıştığım uzman

kızlar lazerden pek bir şey beklemeyin 1 yıl gittim ve bıraktım. öyle tertemiz olcak umuduyla gidiyorsanız şimdiden hayallerinizi kırın malesef.

Back