Evlilik Öncesi Kişisel Bakımını Tamamlamaya Çalışanlar... :):):D

günaydın kızlar
benim pek problemim yok
sadece kilo problemim var diyetisyene mi gitsem naapsam

günaydın kızlar
benim pek problemim yok
sadece kilo problemim var diyetisyene mi gitsem naapsam

Aboovvv baktım bizim hatunlar dişçisinden lazer epilasyona kadar düşünmüşler valla ben hiç düşünmedim böyle şeyleri açıkçası bende bir tuhaflık var kaydirigubbakcemile3

Valla benimde problemim yok kıl tüy muhabbeti ile lazer felan bana ters sir ağda dan şaşmam valla aklinialirimsmile Ama diyetisyen işini bende düşünüyorum hatta yarın gidiyorum kızlar bizim burda surp pirgiç ermeni hastanesi var oraya gidicem..kaydirigubbakcemile2

revindel canımmmmmmmm git git liste verirse banada söle uyguliyimmmm bilmiyorumkismile

revindel canımmmmmmmm git git liste verirse banada söle uyguliyimmmm bilmiyorumkismile

tamam kuşumm söylerim ben merak etme yarın gidicem işte öğlen saati gelince listeyi diyet listeleri kısmında yazarım ordan takip edersin kaydirigubbakcemile5

bende acaba ben mi bunlara çok yöneldim diodumm baktımm evlencek herkessssde aynı düşünceler varmışşş:)))
amannn kız olmak çok zor yaaaa:)) kilosu kılı tüyüüü :):roflol:
denzcimmm sizide çok özledim buarada çokk öpüyorummmmopuyorumnanaktan

sorma bacım sorma yaaa kız olmak başa bela desek yeri yaniii :umursamaz:
erkekler ohhh bir permatik tamam kaydirigubbakcemile3

amaan akannehir daha ortada aday adayı bile yok ama ne çok şey varmış yapılacak şimdiden başlasam anca biter heraldeeee kaydirigubbakcemile3

yalnız deilsn betülcüm hepimz aynı şeylerden muzdaripiz kaydirigubbakcemile3
zor cidden erkekler tıraşa bile söleniolar bide bizim yerimzde olsalar ne yaparlardı bilmem :roflol:
betülcm bende seni özledim cnm bnm uğra arada özletme kendini opuyorumnanaktan

Kızlar benim kilo problemim yok ama göbek olmaya başladı bende. Nasıl kurtulacam bilmiyorum. Haftaya spora başlıyorum biraz da yediklerime dikkat etmem gerekiyor.

neden hep bayanlar dıkkat ediyormuş. Erkekte dikkat etsin bızı manken gibi görmeye alıştılar tabii

evleniyim alcam ağdayı elime yapıştırcem kıllı bacaklarına
bi çekcem
o ah derken ben oh dicem
anlasın her ay çektiğimiz acıyı:))

yaa meğer bende ne kadar rahat oturuyomşum çok şükür pek fazla kıl tüy problemim yok yalnız göbeğm var ya düğünümde 25 nisan ben o zamana kadar kurtulabilirmiyim kızlar diyet yapıcam diyorum yapamıyorum sporda yapamıyorum oturduğum yerdende verilmiyo kilolar tabi napcam ben yaaamafoldumben

eee kızlar nerelerdesiniz...kendinize bakmayı bıraktınız mı yoksa lmaz:lmaz:lmaz:

Ayy ne güzel hazırlıklar bunlar..
Ben de düğünden önce cilt problemimi halledeyim dedim ve sivilcelerim için ilaca başladım.
Çok şükür iyi gidiyor.
Epilasyon çok istedim ama bu ilacı kullanırken uygulanmıyor,evlendikten sonra mutlaka olacak epilasyon..
Kilo sorunum azcık var,bi ara spora diyete başladım verdim 2-3 kilo ama sonra bırakınca gene aldım.
Koşturmaktan spora zaman kalmıyor,mecburen dışarda yiyince de alınıyor kilolar.
Hani son ay koşturmaktan verilirdi kilolar,e gitmiyor benimkiler..
kaldı 1 ay geriye..

Ah canim, birde erkekler bu kadar dert edinse kendine...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…