Evlilik Öncesi Kişisel Bakımını Tamamlamaya Çalışanlar... :):):D

neeee 50 kilomu :1shok: kız ben 80 kiloyum içimden iki tane Şebbnemm çıkar valla kaydirigubbakcemile3 Benim boy 180 ama bende bir 60 kg felan olabilsem ahhh ahhhh boshayallersmile Üniversitedeyken 65 kiloydum ona bile fazla derdim geçen nisan ayı 87-88 kilo olduğumu farkedince acil yediklerimi kestim işte 1 senede 8 kg verdik.. bakalım devamı nasıl olacak :sinifsinif:

kaydirigubbakcemile3

evet cnm benim 50 olsam başka birşey istemiyorum tam ideal kilom ama pek sanmıyorum bakalım deniycem senin boyun var ama kilon belli olmuyordur bende boy yok işte benneyaptımki

olur cnm verirsin sen bak 8 kilo gitmiş diğerleride gider merak etme
opuyorumnanaktan

işte cnm bende boy olmadığı için tam 50 kilo olsam çok iyi olucak

inşallah hayırlısıyla veririz kilolarımızı :Saruboceq:

Hımm anladım canım,inşallah..

temmuz geliniyim canım benim.

az kaldı.ama ben çabuk veririm kendime güveniyorum.

Ne güzel hemen verebilmek kiloları..Ben çok geç veriyorum maalesefalsanaalsanasmile

neeee 50 kilomu :1shok: kız ben 80 kiloyum içimden iki tane Şebbnemm çıkar valla kaydirigubbakcemile3 Benim boy 180 ama bende bir 60 kg felan olabilsem ahhh ahhhh boshayallersmile Üniversitedeyken 65 kiloydum ona bile fazla derdim geçen nisan ayı 87-88 kilo olduğumu farkedince acil yediklerimi kestim işte 1 senede 8 kg verdik.. bakalım devamı nasıl olacak :sinifsinif:

Senin de boyun varmış tatlım..ee biraz sıkmak lazım tabii yoksa olmuyor maalesef..

ay o dertelrin hepsi bende var
bi popomu kaldirip icrate gecebilsem kaydirigubbakcemile3

Selam kızçeler ben de temmuz ayında dünya evine giricemm ,inşallah 1 yıldır lazer epilasyon yaptırıyorum genital ve koltuk altı süper bitmek üzere, bacak bölgesi için bir defa gittim ama çok pahalı oluyo diye bacak kısmını askıya aldım kilo problemim çok yok ama dikkat ediyorum göbek bölgemde yağlanma var bira mekik çekiyorum günlük, bir de saçlarımı düşünüyorum 1.5 ay önce röfle yaptırdım ama çok yakışmadı şidiküba kahvesine boyatmak istiyorum ama röfleler de tam olarak gitmesişn arada ışıltı olarak kalsın istiyorum sizce düğüne yakınmı yapayım yoksa riske atmayıp şimdi mi boyatayım düğünüm 25 temmuzda hepimize aşklarımızla bir ömür boyu mutluluklar diliyorum

slm kizlar..
bende suan lazer epilasyon yaptiriyorum ama su selülitlerden nasil kurtulacam bilmiyorum.. :(( cok kafama takiliyo.. bide balayinda tatile gitcezz :((((

selülitlere karsi napiyosunuz banada bisi önerin.. simdiden tsk

Ay ay ayyy hadi kızlar son çabalarımız:)
Benim kaldı 29 günüm,acilen kilolar gitmeli ama hapa da başladım.
Umarım kilo aldırmaz..

slm kizlar..
bende suan lazer epilasyon yaptiriyorum ama su selülitlerden nasil kurtulacam bilmiyorum.. :(( cok kafama takiliyo.. bide balayinda tatile gitcezz :((((

selülitlere karsi napiyosunuz banada bisi önerin.. simdiden tsk

ben lorealin inneov kapsüllerini kullaniyorum,herkes cok met etti. 2 ay sonra faydasi görünüyormus
ben 2 haftadir kullaniyorum,bakalim nasil olcak merak ediyorum

ben lorealin inneov kapsüllerini kullaniyorum,herkes cok met etti. 2 ay sonra faydasi görünüyormus

bu topic neden sessiz kaldıı bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
ben epilasyona gidiyorum.4 kere gttim toplam ve sonuç mükemmel aklinialirimsmile çok azıcık tüy kaldı genital bölgemde. heryerimi yaptırıcam inşallah akannehir
hergün ayak bakımı yapıyorum, cilt kremleri kullanıyorum.harika sonuçlar alıyorum.bir de spora tekrar başlamalıyımm sositosositosositososito

düğünüm 31 temmuzda ve ben o güne kadar 5 kilo yaaa en azından 3 kilo almam lazım ama bu hiç mümkün görünmüyor kıslarrr mafoldumben

düğünüm 31 temmuzda ve ben o güne kadar 5 kilo yaaa en azından 3 kilo almam lazım ama bu hiç mümkün görünmüyor kıslarrr mafoldumben

cnm benim ben yanlış okumuyorum dimi akannehir sen kilomu almak istiyorsun valla bende kilo vermye çalışıyorum 5 kilo fazlam var yollayabilsem hemen yollayayım sana olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3

bu arada kızlar kendi çapıda sor yapıyorum sabahları vegelişme var düğüne daha var inşallah o güne kadar daha iyi olu vücudum :Saruboceq:hihoyyyt

Artık spor yapacak zaman bulabilme gibi bir imkanım yok maalesef.
Her gün dışardayım,koşturmaktan ayaklarımın altı su topladı.mafoldumben
Düğüne de çok az kaldı,sadece 17 gün..

cnm benim ben yanlış okumuyorum dimi akannehir sen kilomu almak istiyorsun valla bende kilo vermye çalışıyorum 5 kilo fazlam var yollayabilsem hemen yollayayım sana olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3

bu arada kızlar kendi çapıda sor yapıyorum sabahları vegelişme var düğüne daha var inşallah o güne kadar daha iyi olu vücudum :Saruboceq:hihoyyyt

yanlış okumadın canım yaa almak istiyorum zaten ömrüm kilo istemekle geçti.... 1.68 boyum 50 iloyum. bi 55 olsam ahhhhh... gönder canım bana yaa o 5 kiloyuuu senağlama

ya bu haplarla yapilacak is degil.. tavsiye etmem haplarla zayiflamayi, selülit yok etmeyi vs.
en saglami spor yada bitkiler..

Back