Evlilik Öncesi Kişisel Bakımını Tamamlamaya Çalışanlar... :):):D

düğüne senin de bişey kalmamış canım yaa.ay bak ben bile stres oldum şimdi mafoldumben hemen başlamam lazım spora .kilom gayet yerinde ama daha sıkı olmak istiyorum ve karın bölgemi dümdüz yapmak istiyorummm kaydirigubbakcemile4 yaparmıyım ki :sinifsinif:

bence de düğünde en güzeli insanın kendi doğal saç rengi.

bende ocak sonu gıbı spora baslıcam sımdılık rejım ıı gıbı.sende bu azım olduktn snra yaparsın yaparsın:))ınternetten sıkılasma egzersızlerıne bak evde rahatlıkla uygulayabılecegın seyler bulucaksın

Epilasyona gidecek arkadaşlara bende kendi deneyimlerimi aktarayım bari belki faydası olur..kaydirigubbakcemile5
Benim gittiğim yerde epilasyon sırasında soğuk hava üfleyen bir makina kullanıyorlar.. Dolayısıyla anlık bir uyuşma oluyor ve hiç acı hissetmiyorum..Öyle kabuklanma vs de olmadı sadece kızarmış piliç gibi bir koku yayılıyor etrafa kaydirigubbakcemile3 Hatta epilasyondan sonra doğru düzgün bir kızarıklık bile olmuyor :nazar: Ben 4 seans gittim, daha 2 seans gitmem lazım..Koltuk altım tamamen bitmeye çok yaklaşmıştı ama ben ha bugün ha yarın giderim ümidiyle jilet yaptığım için ince tüycükler kalınlaşmaya başladı..Tavsiyem başladığınız işi bitirin arkadaşlar, eğer vaktiniz ve naktiniz varsa tabi kaydirigubbakcemile2 Genitale gelince.. Orada süper bir ilerleme kaydettim, koltuk altımdan daha çabuk sonuç aldım yani..:nazar: Ben ağda yaparken daha çok canım yanıyordu, epilasyon ağdaya oranla çok acısız bence, ama bir arkadaşım gitmişti başka bir yere..Epilasyon sırasında bölgenin uyuşması için hiçbir işlem yapmamışlar, kız hüngür hüngür ağlamış acıdan :umursamaz:

Canım bnm girdiğim makinede soğuk hava üflüo ama benm canım çok yanıo ve kabukların olmasıda anladığm kadaryla çok az tüy oldğu için üst bacağmda yoksa koltuk altımda ve genitalde öyle kabuklanmalar olmuo..
Evet dediğin gbi bi koku oluo seans sırasında sırnaşık şey
Ben canıma gaddarımdır ağdada gıkım çıkmaz ama bu lazer beni mahfedio işte tabi girilen makinalarlada alakalı olabilr..
Dediğim gbi gitmek istemiorum seanslara o derece soğudum..
Bide karttan çektrdi annem çoktan taksitleri bitmiştir kampanyaları wardı o sırada ama gitmek istemiorum..
Önceden başının etini yiyodum kadının şmdi niye gitmiosun die o bnm başımın etini yiyo sırnaşık şey

Aaa bacaklarda az tüy olduğu için olabilir şeydacım haklısın çünkü ben bacaklarımı yaptırmıyoum..Ayy ama devam et seanslara yaa sonuç harika oluyor :)

kızlarrr saat 6 da benim randevum varr.ayy çok heyecan yaptım.laelaelaelaelae neyle karşılaçıcam çok merak ediyorum.inşallah acı yoktur .ve hemen kurtulurum kıllardan delikafadulden

hangi evli kadınla konuşsam evlenmeden önce ilk önce kıl probleminken kurtul diyolar.erkeklere böyle şeyler pek söylenmezmiş. anlamıyolar galiba bizim halimizden Çok üzgünüm çoook

ya arkadaşlar bende 50 kıloyum kılo al bıraz diyor çevremdekiler . herkes vermeye çalışıyor hay allahım.:kahve:

ya arkadaşlar bende 50 kıloyum kılo al bıraz diyor çevremdekiler . herkes vermeye çalışıyor hay allahım.:kahve:

bence de al dermişim kaydirigubbakcemile3 boyuna göre orantılıysa ve sağlığını tehdit eden bi durum yoksa tabi ki de alma. hihoyyyt

buarada lazerden geldimm az önce. bi terlemişim ki sormayın.alahtan kadın çok iyiydi. benim canımın yandığını görünce o bile beni aldığına pişman oldu sositososito .sadece dudak kısımları çok acıdı ama. çok şükür yeni yıla kendim için güzel bir şey yaparak giriyorumm kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

bu arada ayağımda 2 tana nasır vardı.onları da doktora gösterdim.-200 derecede bi gaz püskürttü.iki hafta sonra tekrar gidicem.ona göre tekrar işlem yapkaydirigubbakcemile5ıcak .

KENDİN İÇİN BİRŞEYLER YAPMAK ÇOK GÜZELL kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5hihoyyyt

bence de al dermişim kaydirigubbakcemile3 boyuna göre orantılıysa ve sağlığını tehdit eden bi durum yoksa tabi ki de alma. hihoyyyt

buarada lazerden geldimm az önce. bi terlemişim ki sormayın.alahtan kadın çok iyiydi. benim canımın yandığını görünce o bile beni aldığına pişman oldu sositososito .sadece dudak kısımları çok acıdı ama. çok şükür yeni yıla kendim için güzel bir şey yaparak giriyorumm kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

bu arada ayağımda 2 tana nasır vardı.onları da doktora gösterdim.-200 derecede bi gaz püskürttü.iki hafta sonra tekrar gidicem.ona göre tekrar işlem yapkaydirigubbakcemile5ıcak .

KENDİN İÇİN BİRŞEYLER YAPMAK ÇOK GÜZELL kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5hihoyyyt

korkutuğun kadr deildi o zmn cnm hadi gözünaydın kaydirigubbakcemile5
tertemiz giriosun işte yeni bi yıla ne güzel zemuszemus

korkutuğun kadr deildi o zmn cnm hadi gözünaydın kaydirigubbakcemile5
tertemiz giriosun işte yeni bi yıla ne güzel zemuszemus

15 dk kadar sürdü zaten.ve en güzeli hiç utanmadım sositososito.kadın çok profesyoneldi ve çok rahatlattı bu beni.bi ara çok acı hissettim ama az bişey sürdü zaten. bir buçuk ay sonra tekrar gidicem .

şimdiden kıl tüy probleminden kurtulmak çok rahatlatıcak beni.nişan evlilik çeyiz şu bu derken en azında bunu düşünmicem kaydirigubbakcemile5

15 dk kadar sürdü zaten.ve en güzeli hiç utanmadım sositososito.kadın çok profesyoneldi ve çok rahatlattı bu beni.bi ara çok acı hissettim ama az bişey sürdü zaten. bir buçuk ay sonra tekrar gidicem .

şimdiden kıl tüy probleminden kurtulmak çok rahatlatıcak beni.nişan evlilik çeyiz şu bu derken en azında bunu düşünmicem kaydirigubbakcemile5

evet gerçekten biran önce kurtulmak en iyisi sırnaşık şey

Esracım hadi geçmiş olsun ve gözünaydın :) Fazla acımaz demiştim :)) Bu arada nasırın için de geçmiş olsun tatlım..

merhaba. ben de 2010 yazında gelin olucam inşallah. düğünüm 18 temmuz ama henüz pek bi rahattım bu başlığı görünce panik oldum ben de:)nasır için cilt doktoruna mı çıktınız bende de var aynı problem

Esracım hadi geçmiş olsun ve gözünaydın :) Fazla acımaz demiştim :)) Bu arada nasırın için de geçmiş olsun tatlım..

Teşekkür ederimm tatlımm.2010 a kendini iyi hissederek girmek harika birşey hihoyyyt
şimddiik acilen spora başlamam lazım :hooray::hooray:

merhaba. ben de 2010 yazında gelin olucam inşallah. düğünüm 18 temmuz ama henüz pek bi rahattım bu başlığı görünce panik oldum ben de:)nasır için cilt doktoruna mı çıktınız bende de var aynı problem

oohoo valla tatlım bence de geç kalma.bak sonra çeyizdi kınaydı kıyafetti...davetiye,alışveriş, ev derken inan kendine zaman ayıramayacaksın ve herşey bi anda sana yüklenicek .boşu boşuna panik yaşıcaksın.

nasır için doktora gittim ben.ayağımda 2.parmağımda var.ve gerçekten çok kötü duruyo.yazın açık ayakkabı giyemiyorum :bbo: kocamın da görmesini istemem :1ninca:
-200 derecede bi gaz sprey sıktı nasırın üstüne doktor .bir de krem verdi.o gaz nasırın içine girip orayı yakıyormuş.dün gitim doktora.şuanda sadece az bi sızı var dokununca.bir iki hafta sonra tekrar gidicem. bakalım.inşallah kurutulurm :utangac:

Aaa bacaklarda az tüy olduğu için olabilir şeydacım haklısın çünkü ben bacaklarımı yaptırmıyoum..Ayy ama devam et seanslara yaa sonuç harika oluyor :)

Bende tüylerin az oldğndan öyle oldğnu düşünüorum cnm..

Füsunm bna gaz verinki gidiym yoksa ben hiiçç gidemicem yaa içimden gelmio işkence gbi gelio..

Bide karşıda gittğm yer teysemin dkknının orda gerçi yakn olsada ben yine kendi kendime bahaneler bulrdm sırnaşık şey

Canım bende sıkıyorum dişimi anca ama tüm bacak koltuk altı oldkdan snra artık gücüm kalmıo oraya dayancak işte Allahtn çok az sürüoda fazka acı çekmek zorunda kalmıorus bakalm bnde bi gücümü toparlayabilsem gidicm bidhaki seansa toplam kaç seans gittimi bile saymadm bayaa süre geçio öle gidiorm hep ya karar vercem aksatmadan gidicm yada gitmicem gerçi hazirana kdr bitirebilrlermi bilmiorumki CADIARZU

Canım bende sıkıyorum dişimi anca ama tüm bacak koltuk altı oldkdan snra artık gücüm kalmıo oraya dayancak işte Allahtn çok az sürüoda fazka acı çekmek zorunda kalmıorus bakalm bnde bi gücümü toparlayabilsem gidicm bidhaki seansa toplam kaç seans gittimi bile saymadm bayaa süre geçio öle gidiorm hep ya karar vercem aksatmadan gidicm yada gitmicem gerçi hazirana kdr bitirebilrlermi bilmiorumki CADIARZU
[/QUOTE]

hazirana kadar biteceğini sanmıyorum canım.ama çok aralıklarla gidiyosun.bu çok sorun olur mu senin için.benim ilk seansımdı 1,5 ay sonra gel demdiler.halam yaptırıyo onun son seansları.çok azıcık kalmış.3-4 ayda bir gittiği oluyo şuan.ama hazirana kadar büyük bi kısmından kurtulursun mutlaka sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

Bende tüylerin az oldğndan öyle oldğnu düşünüorum cnm..

Füsunm bna gaz verinki gidiym yoksa ben hiiçç gidemicem yaa içimden gelmio işkence gbi gelio..

Bide karşıda gittğm yer teysemin dkknının orda gerçi yakn olsada ben yine kendi kendime bahaneler bulrdm sırnaşık şey

FONT]

Bebişim ben taa Darıcadan Bakırköye gidiyorum karşı nedirki kaydirigubbakcemile3
Bence devam et sonuç mükemmel olacak ve ohh iyiki füsunu dinlemişim yoksa evlendikten sonra zırt pırt tüy derdine düşerdim ohhh şimdi mis gibi misss diceksinnn kaydirigubbakcemile5

Bebişim ben taa Darıcadan Bakırköye gidiyorum karşı nedirki kaydirigubbakcemile3
Bence devam et sonuç mükemmel olacak ve ohh iyiki füsunu dinlemişim yoksa evlendikten sonra zırt pırt tüy derdine düşerdim ohhh şimdi mis gibi misss diceksinnn kaydirigubbakcemile5
canım benim daha yakında yok muydu yaa kışın napıcan okadar yol CADIARZU

kızlarrr nerdesiniz :)
epilasyon ilk seansta etkisini vermeye başladı.bir hafta oldu ama küçük olanları bile yerinden oynattığımda direkr elime geliyor :lepi:
daha spora başlayamadım.çok zor geliyor ama başlıcam en yakın zamanda.kararlıyım yerimseniben
yok mu sizlerde bir değişilik.evlenicez kızlarr süper gelin olalım :lepi:

bende kendime bakmak yerine bırakıyorum bazen. enerjim bitiyor sanki.
diyet yapıyorum.
spor yapmaya çalışıyorum en azından hareketimi arttırmaya çalışıyorum. yürüyüş ve egzersiz yapmam lazım.
cildim çabuk yağlanıp, siyah nokta oluşturuyor. o yüzden günlük bakım yapmaya çalışıyorum.
selülit pek fazla yok ama onun için de sıkılaştırıcı krem sürmem lazım.
epilasyonu hala kendim yapıyorum. elim de çabuktur. sadece genital de zorlanıyorum alırken. ağdadan vazgeçemiyorum. zora gelince epilatörü elime alıyorum.

ben bisi yapmiyorum kizlar ozel olarak azcik kilo almaya calisiyorum desem yeridir, dugun oncesi stresten vericem die korkuyorum hazir aldiklarimi..kaydirigubbakcemile3
Ben lazerle cozdum kıl-tuy isini..:lepi:Dugune hazirim o anlamda, benim 1 sene oldu seansa baslayali ve nerdeyse tamamen kurtuldum genital bolge ve koltuk altindan..Cook buyuk rahatlik..Tavsiye ederim...

Back