Epilasyona gidecek arkadaşlara bende kendi deneyimlerimi aktarayım bari belki faydası olur..kaydirigubbakcemile5
Benim gittiğim yerde epilasyon sırasında soğuk hava üfleyen bir makina kullanıyorlar.. Dolayısıyla anlık bir uyuşma oluyor ve hiç acı hissetmiyorum..Öyle kabuklanma vs de olmadı sadece kızarmış piliç gibi bir koku yayılıyor etrafa kaydirigubbakcemile3 Hatta epilasyondan sonra doğru düzgün bir kızarıklık bile olmuyor
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Ben 4 seans gittim, daha 2 seans gitmem lazım..Koltuk altım tamamen bitmeye çok yaklaşmıştı ama ben ha bugün ha yarın giderim ümidiyle jilet yaptığım için ince tüycükler kalınlaşmaya başladı..Tavsiyem başladığınız işi bitirin arkadaşlar, eğer vaktiniz ve naktiniz varsa tabi kaydirigubbakcemile2 Genitale gelince.. Orada süper bir ilerleme kaydettim, koltuk altımdan daha çabuk sonuç aldım yani..
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Ben ağda yaparken daha çok canım yanıyordu, epilasyon ağdaya oranla çok acısız bence, ama bir arkadaşım gitmişti başka bir yere..Epilasyon sırasında bölgenin uyuşması için hiçbir işlem yapmamışlar, kız hüngür hüngür ağlamış acıdan :umursamaz: