Evlilik Öncesi Kişisel Bakımını Tamamlamaya Çalışanlar... :):):D

herşeye zaman ayırabiliyoruz da bi saatimizide spora ayırabilsek ...benneyaptımkikafamçokkarıştı

benim düğünüme çok var ama benim derdim bütün gün oturmaktan oluşan selülitlerim. ve kendimi bildim bileli yüzümde olan siyah noktalarım. cilt bakımı için bana önereceğiniz temiz yerler varmıdır? inanın normal şekilde evde buhar bayısu yada peelingle çıkmayacak kadar çok ve derin noktalaım var :(

yanlış okumadın canım yaa almak istiyorum zaten ömrüm kilo istemekle geçti.... 1.68 boyum 50 iloyum. bi 55 olsam ahhhhh... gönder canım bana yaa o 5 kiloyuuu senağlama

cnm valla bende kendimi bildim bileli balık etliyim inan keşke yollayabilsem kilolarımı hemen yollarım :çok üzgünüm:

cnm kilo almak istiyorsan hemen hemen koyabileceğin herşeye tarçın koy , birde tahin pekmez ye cnm belki kilo aldırır bunlar sana

inşallah bende veririm şu kilolarımı eyvahedigeldismile

esraa86cım valla ben başladım işte kendim spor yapmaya faydasını görüyorum cnm başladıktan sonra gerisi geliyor en azından ben bırakmadıysam düğün için yapası geliyor insanın

epilasyonu bizim aile epilatsyoncumuzz tavsiye etmedi benim tüyler yeni yeni çıkmaya başlarken annem götürmüştü ben çekiyom sıkıntıyı kızm çekmesin diye de koltuk altı ve kutu bölgesinin ter atmasını sağılıyormuş o tüyler

Son düzenleme:
kizlar bikini bölgenizi nasil aliyorsunuZ neyle yani,, ve nekadar zaman önce???..., benim daha var evlilige ama bu beni cok üzüyor yaaa, agdaya danayamiyorum yapiyorumda ama alt tarafini dudaklari yapamiyorum agliyorum resmen :(( cok aciyor..., aranizda evli ve hergün jilet vuran varmi? :S

kizlar bikini bölgenizi nasil aliyorsunuZ neyle yani,, ve nekadar zaman önce???..., benim daha var evlilige ama bu beni cok üzüyor yaaa, agdaya danayamiyorum yapiyorumda ama alt tarafini dudaklari yapamiyorum agliyorum resmen :(( cok aciyor..., aranizda evli ve hergün jilet vuran varmi? :S

canım sen kendin yaptığın için altlar acıodur çnkü çekmekle çekmemek arasında kalıp korkuoyosun taksit taksit çekiyosun we doğal olark ağlatıo seni ama imkann warsa birine çektir kız kardeşin ablan annen vb yada işi bilen birine git benm en az altlar acıo üst daha çok acıo genelde:17:

canım sen kendin yaptığın için altlar acıodur çnkü çekmekle çekmemek arasında kalıp korkuoyosun taksit taksit çekiyosun we doğal olark ağlatıo seni ama imkann warsa birine çektir kız kardeşin ablan annen vb yada işi bilen birine git benm en az altlar acıo üst daha çok acıo genelde:17:

evet canim aynen öyle oluyor, yapistiriyorum cekiyimmi cekmiyimmi diye korkudan az az cekiyorum dordürüz alamiyorum ve cok ama cok aciyorr , evlenince napicam bilmiyorum yaa..., canim ablam yok.. annemede yaptiramam cok utaniyorum hayata yaptiramam..., :S öyle bi imkan yok yani.., ya evlenmeden önce lazer yaptiracagim yada bilmiyorum..., :S

canım bende 2012 gibi evlenicem 2 aydır kuaföre ağdaya gidiyorum o dudak ve alt kısmı hiç acımayan yerlerden biri nerdeyse çok az acı var ama üst kısmı öldürüyo beni 2 ayda alıştım valla sende kuaföre git 5 dkda bitiyo hemen ben evlenene kadar bitsin istedim o yüzden başladım epilasyon düşünmüyorum çünkü bi arkadaşın dediği gibi terlememizi sağlıyo kıllar alınınca hormonal bi sorun oluşur diye özel bi doktorum söylemişti haberin olsun

canım bende 2012 gibi evlenicem 2 aydır kuaföre ağdaya gidiyorum o dudak ve alt kısmı hiç acımayan yerlerden biri nerdeyse çok az acı var ama üst kısmı öldürüyo beni 2 ayda alıştım valla sende kuaföre git 5 dkda bitiyo hemen ben evlenene kadar bitsin istedim o yüzden başladım epilasyon düşünmüyorum çünkü bi arkadaşın dediği gibi terlememizi sağlıyo kıllar alınınca hormonal bi sorun oluşur diye özel bi doktorum söylemişti haberin olsun

of of bi alt tarafi yapabilsem.... :( .. bizim buralarda kuaför yok malesef agda yapan..

ama lazer yapan yerlerde genelde ağdada olur kötü olmuş senin için herşeyden önce kendin rahat edersin tabiki evlenincede tiksinç bi görüntü olsun istemiyorum bende kuaföre gidiyorum o yüzden o zaman çok gerdirip çek canım daha az acır belki:6:

ama lazer yapan yerlerde genelde ağdada olur kötü olmuş senin için herşeyden önce kendin rahat edersin tabiki evlenincede tiksinç bi görüntü olsun istemiyorum bende kuaföre gidiyorum o yüzden o zaman çok gerdirip çek canım daha az acır belki:6:

bakalim canim deniyim .. cok aci verici ama mecbur artik :S :14:

Back