düğüne senin de bişey kalmamış canım yaa.ay bak ben bile stres oldum şimdi mafoldumben hemen başlamam lazım spora .kilom gayet yerinde ama daha sıkı olmak istiyorum ve karın bölgemi dümdüz yapmak istiyorummmyaparmıyım ki :sinifsinif:
bence de düğünde en güzeli insanın kendi doğal saç rengi.
Epilasyona gidecek arkadaşlara bende kendi deneyimlerimi aktarayım bari belki faydası olur..kaydirigubbakcemile5
Benim gittiğim yerde epilasyon sırasında soğuk hava üfleyen bir makina kullanıyorlar.. Dolayısıyla anlık bir uyuşma oluyor ve hiç acı hissetmiyorum..Öyle kabuklanma vs de olmadı sadece kızarmış piliç gibi bir koku yayılıyor etrafa kaydirigubbakcemile3 Hatta epilasyondan sonra doğru düzgün bir kızarıklık bile olmuyorBen 4 seans gittim, daha 2 seans gitmem lazım..Koltuk altım tamamen bitmeye çok yaklaşmıştı ama ben ha bugün ha yarın giderim ümidiyle jilet yaptığım için ince tüycükler kalınlaşmaya başladı..Tavsiyem başladığınız işi bitirin arkadaşlar, eğer vaktiniz ve naktiniz varsa tabi kaydirigubbakcemile2 Genitale gelince.. Orada süper bir ilerleme kaydettim, koltuk altımdan daha çabuk sonuç aldım yani.. Ben ağda yaparken daha çok canım yanıyordu, epilasyon ağdaya oranla çok acısız bence, ama bir arkadaşım gitmişti başka bir yere..Epilasyon sırasında bölgenin uyuşması için hiçbir işlem yapmamışlar, kız hüngür hüngür ağlamış acıdan :umursamaz:
ya arkadaşlar bende 50 kıloyum kılo al bıraz diyor çevremdekiler . herkes vermeye çalışıyor hay allahım.
bence de al dermişim kaydirigubbakcemile3 boyuna göre orantılıysa ve sağlığını tehdit eden bi durum yoksa tabi ki de alma. hihoyyyt
buarada lazerden geldimm az önce. bi terlemişim ki sormayın.alahtan kadın çok iyiydi. benim canımın yandığını görünce o bile beni aldığına pişman oldu sositososito .sadece dudak kısımları çok acıdı ama. çok şükür yeni yıla kendim için güzel bir şey yaparak giriyorumm
bu arada ayağımda 2 tana nasır vardı.onları da doktora gösterdim.-200 derecede bi gaz püskürttü.iki hafta sonra tekrar gidicem.ona göre tekrar işlem yapkaydirigubbakcemile5ıcak .
KENDİN İÇİN BİRŞEYLER YAPMAK ÇOK GÜZELL kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5hihoyyyt
korkutuğun kadr deildi o zmn cnm hadi gözünaydın kaydirigubbakcemile5
tertemiz giriosun işte yeni bi yıla ne güzel zemuszemus
15 dk kadar sürdü zaten.ve en güzeli hiç utanmadım sositososito.kadın çok profesyoneldi ve çok rahatlattı bu beni.bi ara çok acı hissettim ama az bişey sürdü zaten. bir buçuk ay sonra tekrar gidicem .
şimdiden kıl tüy probleminden kurtulmak çok rahatlatıcak beni.nişan evlilik çeyiz şu bu derken en azında bunu düşünmicem kaydirigubbakcemile5
Esracım hadi geçmiş olsun ve gözünaydın :) Fazla acımaz demiştim :)) Bu arada nasırın için de geçmiş olsun tatlım..
merhaba. ben de 2010 yazında gelin olucam inşallah. düğünüm 18 temmuz ama henüz pek bi rahattım bu başlığı görünce panik oldum ben de:)nasır için cilt doktoruna mı çıktınız bende de var aynı problem
Aaa bacaklarda az tüy olduğu için olabilir şeydacım haklısın çünkü ben bacaklarımı yaptırmıyoum..Ayy ama devam et seanslara yaa sonuç harika oluyor :)
bence de al dermişim kaydirigubbakcemile3 boyuna göre orantılıysa ve sağlığını tehdit eden bi durum yoksa tabi ki de alma. hihoyyyt
buarada lazerden geldimm az önce. bi terlemişim ki sormayın.alahtan kadın çok iyiydi. benim canımın yandığını görünce o bile beni aldığına pişman oldu sositososito .sadece dudak kısımları çok acıdı ama. çok şükür yeni yıla kendim için güzel bir şey yaparak giriyorumm
bu arada ayağımda 2 tana nasır vardı.onları da doktora gösterdim.-200 derecede bi gaz püskürttü.iki hafta sonra tekrar gidicem.ona göre tekrar işlem yapkaydirigubbakcemile5ıcak .
KENDİN İÇİN BİRŞEYLER YAPMAK ÇOK GÜZELL kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5hihoyyyt
Bende tüylerin az oldğndan öyle oldğnu düşünüorum cnm..
Füsunm bna gaz verinki gidiym yoksa ben hiiçç gidemicem yaa içimden gelmio işkence gbi gelio..
Bide karşıda gittğm yer teysemin dkknının orda gerçi yakn olsada ben yine kendi kendime bahaneler bulrdm sırnaşık şey
FONT]
canım benim daha yakında yok muydu yaa kışın napıcan okadar yol CADIARZUBebişim ben taa Darıcadan Bakırköye gidiyorum karşı nedirki kaydirigubbakcemile3
Bence devam et sonuç mükemmel olacak ve ohh iyiki füsunu dinlemişim yoksa evlendikten sonra zırt pırt tüy derdine düşerdim ohhh şimdi mis gibi misss diceksinnn kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?