- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Evliliğin yükümlülüğü cinsellik. Yani evlendiyse zaten o görevi, görev bilinciyle yapılıyor. Adam seks yapmak isterse karşılık olarak nikahı basıyor.Evlendikten sonra erkeğin ihtiyaçlarını karşılarken ne oluyor peki? O kısmı bi türlü anlayamıyorum ben. Kocalarından her gece para mı alıyorlar yoksa koca evin ihtiyaçlarını karşıladığı için ücreti peşin ödemiş mi oluyor?
6. Sayfadan başladılar Purple.Tam bizimkilere uygun konu 125352 sayfa bir birlernin namusuna dil uzatirlar şimdi
Her koyun kendi bacağından asılır. Kendileri görev bilinciyle kocişlerinin ihtiyacını karşılasınlar. Biz zaten hayatımızdan memnunuz.Kendisine değer vermeyene biz neden değer verelim ki? Anlatmaya çalışsak da anlamayacak. Bırakalım o öyle konumlansın,biz kariyerimize mutlu yuvamıza bakalım.
Bence kişisel bir düşünce bu mesela bana gore asla olmamalı herkesin kendi tercihiMerhaba öncelikle herkese.
Kafamı kurcalayan bir konu var şu sıra. Ben 24 yaşındayım ve henüz cinsel bir birliktelik yaşamadım. Oldum olası düşünce yapım bu özel anları evleneceğim adamla yaşamaktı. Büyük anlamlar yüklemiyorum yanlış anlaşılmak istemem. Sadece bana doğru gelen hep buydu çünkü özel olduğunu düşündüğüm bir şeyi herkesle yaşamak istemem. Ama bu aralar kendimi sorgulamaya başladığımı fark ettim. Muhtemelen bunun sebebi erkek arkadaşım. Kendisinin benden önceki kız arkadaşıyla düzenli bir cinsel hayatı varmış. Biz bu konuları onunla da konuştuk ve beni istediğini ama ne olursa olsun benim düşünceme saygı duyduğunu ve asla bir beklentisi olmadığını söyledi. İstediğin kadar bekleriz dedi. Ama nedense o zamandan beri kendi kendimi sorgulamaya başladım. Acaba ben çok mu büyütüyorum? Evlilik öncesi cinsellik normal mi? Olmalı mı? Ben çok mu geri kafalıyım? Kafamda deli sorular. Kendimle şüpheye düşmekten nefret ediyorum!
Eski kız arkadaşıyla olanları size neden anlatıyor ben ona takildim.
Evlilik öncesi cinsellik yasanmali ya da yasanmamali gibi kesin birşey kim diyebilir ki? Herkesin kendi hayati kendi inancı ve değerleri farklıdır. Eğer acaba sorusu varsa bile kesinlikle yaşama derim. Ama kafamda netse kendin bilirsin. Yeterki pişman olacağın birşey yapma.
En azından evleneceğim adamla özelve ilk olsun düşüncesi ile olmamalı bence. Çünkü erkekler için öyle olmuyor. Onlar ozelini ilkini saklamiyor.
Merhaba öncelikle herkese.
Kafamı kurcalayan bir konu var şu sıra. Ben 24 yaşındayım ve henüz cinsel bir birliktelik yaşamadım. Oldum olası düşünce yapım bu özel anları evleneceğim adamla yaşamaktı. Büyük anlamlar yüklemiyorum yanlış anlaşılmak istemem. Sadece bana doğru gelen hep buydu çünkü özel olduğunu düşündüğüm bir şeyi herkesle yaşamak istemem. Ama bu aralar kendimi sorgulamaya başladığımı fark ettim. Muhtemelen bunun sebebi erkek arkadaşım. Kendisinin benden önceki kız arkadaşıyla düzenli bir cinsel hayatı varmış. Biz bu konuları onunla da konuştuk ve beni istediğini ama ne olursa olsun benim düşünceme saygı duyduğunu ve asla bir beklentisi olmadığını söyledi. İstediğin kadar bekleriz dedi. Ama nedense o zamandan beri kendi kendimi sorgulamaya başladım. Acaba ben çok mu büyütüyorum? Evlilik öncesi cinsellik normal mi? Olmalı mı? Ben çok mu geri kafalıyım? Kafamda deli sorular. Kendimle şüpheye düşmekten nefret ediyorum!
Olmamalı bence en beklemediğin adam bile eskiye düşünce bel altı vuruyo buradaki geçmiş konulara bakman yeterli kisi eğer ki bunu sorun etmem bnm çevremde sorun etmez ilerde de sorun ettirmem göğsümu gere gere savunurum bu durumu diyosa istediğini yaşasın ama yok bu benim başıma bela olursa kimseye açıklayamam duyulması beni mahveder diye düşünüyosa da uzak duracak herkesin özgür iradesiMerhaba öncelikle herkese.
Çok okudum bu konulardan. Bi taraf önce diger tarafa dil uzatır sonra diger taraf da onlara. Böyle böyle 1356321 sayfa iğrenc iğrenc yorumlar yazılır. Utanc verici. Oysa ki, En çok kadınlar bir birine destek çıkmalı.6. Sayfadan başladılar Purple.
Biz erkeklerin evlenmeden önceki cinsellik ihtiyaçlarını bedava karşılayan kadınlarmışız. :)
Cinsel tercihini bi şekilde evlendikten sonra yaşamış insanlar neden geri kafalı olsun? Bu da bi tercih değil mi tıpkı evlenmeden önce yaşayan insanlar gibi?
Yine de hoş bir tabir değil,burda istediğimde yatarım ayy çok modernim deyip üç gün sonra yok benimle birlikte oldu terk etti,yok hamile miyim? Yok bana hastalık bulaştirdmi mi diye milyon konu açıyorlar.
Hem halk oylaması mi yapıyorsunuz biz seviş desek gidip sevisecek misin?
Bana göre normal. Ama bu sana göre bana göre diye sorarak olmaz.
Diyelim yaşadın ayrıldınız
Ah vah bittim mi dersin
Ya da adama sevgin bitti kötü biri çıktı ayrılabilir misin yoksa mecbur mu hissedersin
Dini hassasiyet durumun var mı kendini suçlar mısın
Üstünde bu kadar düşünecek şeyin varsa da yapma bence
Dini hassasiyetle ilgili degilse-oyle olsa burda sormayacaginizi dusunuyorum- mantıklı bir şey değil. Çünkü bu ataerkil toplum düzenine tuğla taşıyanların bize öğrettiği şeyler. Kadın yaparda şöyle ,erkek yaparsa böyle . Kadın şöyledir ,erkek böyle vs vs... Başka bir toplumda yetişesseniz belki çok daha farklı düşünecektiniz. Demem o ki sadece sizi ilgilendiren konularda kendi fikrinizi oluşturun, atın üzerinizden başkalarının fikirleriniBu kişisel bir mevzu aslında. Biriyle birlikte olursam sonra başkasına dokunma fikri bazen midemi bulandırıyor.
Ah vah bittim demem.
Kötü biri çıkarsa şükrederim gerçek yüzünü gördüğüm için ayrılırım.
İşin din boyutunda da değilim.
Ama olurda başka bir nedenden ayrılırsam başkasına dokunma fikri, ya da aynı şeyler başkasıyla yaşama fikri midemi bulandırıyor. Bir daha böyle bir şey yaşamak istememekten korkuyorum.
Sonra bu kadar derin düşünme olacağı varsa olur diyorum.
Bilemiyorum. Zaman gösterecek sanırım.
Teşekkür ederim.
Bana göre evlilik te ilkleri yaşamak çok başka ve özel .Eşinle yaşadığın cinsel haz daha farklı sonuçta sevgilinle yaşadığın cinsellikten başka oluyor.
Kim diyor görev bilinciyle yapıldığını hiç güleceğim yoktu :))) evlilikte cinsellik, bekarlıkta cinsellikten farklı değildir. Üzgün olursun, canın sıkılmıştır, başın ağrır, hastasındır, eşinle çeşitli sebeplerden kavgalısındır... istemiyorum dersin ve eşin yatar uyur. Bu kadar basit. Evlilikte cinselliği böyle varoş bir şeymiş gibi düşünmeyin, eş bu yani yap görevini yoksa boş ol derim demez :)Evliliğin yükümlülüğü cinsellik. Yani evlendiyse zaten o görevi, görev bilinciyle yapılıyor. Adam seks yapmak isterse karşılık olarak nikahı basıyor.
Hepimiz ilklerin son olmalarını dilemişizdir herhalde.
Çoğu insan ilkler özeldir diye düşünür ben aksine sonlar. Herkes ilk öpücüğün öneminden bahseder ben hep son kez kimi öptüğün önemlidir derim.
İlk aşk her zaman farklıdır derler, ömrünün lalanı son aşktadır derim.
Fakat bu soruya cevap veremem.
Karşındaki insandan önce kendinden emin olmak gerek. Karşı tarafta çok önemli.
İnsanları beraberken değil, ayrılırken tanırsınız.
Senin duygusal olarak hazır olman gerekli. İçinde ufacık bir şüphe kırıntısı dahi varsa olmamalı.
Psikolojik şiddete maruz kalmadığından emin olmalısın. Sevgilin değil ama sen sanırım biraz kendine baskı uyguluyorsun. Kendini asla eski ilişkileri ile kıyaslama. Onlar başka sen başkasın.
Enine boyuna düşün. Yarın bir gün ayrılırsak ne hissederim? Deprosyana girer miyim vs...
Eğer kendini hazır hissedersen de kendini yorma :)
Yok bu onun kendi düşüncesi değil zaten.Kim diyor görev bilinciyle yapıldığını hiç güleceğim yoktu :))) evlilikte cinsellik, bekarlıkta cinsellikten farklı değildir. Üzgün olursun, canın sıkılmıştır, başın ağrır, hastasındır, eşinle çeşitli sebeplerden kavgalısındır... istemiyorum dersin ve eşin yatar uyur. Bu kadar basit. Evlilikte cinselliği böyle varoş bir şeymiş gibi düşünmeyin, eş bu yani yap görevini yoksa boş ol derim demez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?