- 4 Ekim 2012
- 16.363
- 31.979
- 798
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Yani bazıları duygusaldır. Bazı konuları çok önemser. Biriyle cinsellik yaşayıp sonra ayrılmak onu üzer. Başka tenleri yadırgar. Ama bazı insanlar daha içgüdüseldir. Sevdiğiyle beraber olur, ayrılır, hayatın akışında bunları olağan görür,. Kişisel bir konu tamamen. Gönlünüzden geçeni yaparsınızAh vah bittim demem.
Kötü biri çıkarsa şükrederim gerçek yüzünü gördüğüm için ayrılırım.
İşin din boyutunda da değilim.
Ama olurda başka bir nedenden ayrılırsam başkasına dokunma fikri, ya da aynı şeyler başkasıyla yaşama fikri midemi bulandırıyor. Bir daha böyle bir şey yaşamak istememekten korkuyorum.
Sonra bu kadar derin düşünme olacağı varsa olur diyorum.
Bilemiyorum. Zaman gösterecek sanırım.
Teşekkür ederim.
Önceki yazışmaları okuduysanız kastettiğimi anlardınız.Kim diyor görev bilinciyle yapıldığını hiç güleceğim yoktu :))) evlilikte cinsellik, bekarlıkta cinsellikten farklı değildir. Üzgün olursun, canın sıkılmıştır, başın ağrır, hastasındır, eşinle çeşitli sebeplerden kavgalısındır... istemiyorum dersin ve eşin yatar uyur. Bu kadar basit. Evlilikte cinselliği böyle varoş bir şeymiş gibi düşünmeyin, eş bu yani yap görevini yoksa boş ol derim demez :)
Yok ben kişiye özel yazmadım zaten. İsimlere bakmam pek, cümleleri görünce direkt alıntıladım. Öyle düşünen bayan okur umarım :))) @lyanna mormontYok bu onun kendi düşüncesi değil zaten.
Bu söylediği başka bir bayanın kendi düşüncesi. "Görev olarak düşünüyorlar,cinselliği böyle görüyorlar" demek istedi. O böyle dediğiniz gibi varoş düşünmüyor yani :)
Dini hassasiyetle ilgili degilse-oyle olsa burda sormayacaginizi dusunuyorum- mantıklı bir şey değil. Çünkü bu ataerkil toplum düzenine tuğla taşıyanların bize öğrettiği şeyler. Kadın yaparda şöyle ,erkek yaparsa böyle . Kadın şöyledir ,erkek böyle vs vs... Başka bir toplumda yetişesseniz belki çok daha farklı düşünecektiniz. Demem o ki sadece sizi ilgilendiren konularda kendi fikrinizi oluşturun, atın üzerinizden başkalarının fikirlerini
Bence erkek arkadaşın bunu gayet rahat doğal anlattığı için sen kendinle çelişkiye düştün ama herkesin hayata bakışı farklı ve birde inanç varsa olması gereken bir doğru var.. Bu yaşına kadar bu bilinçle yaşamışsın bence doğru olanıda yapmışsın herşeyin bir zamanı var ve zamanında yaşamak en hüzeliAslında kafamı kurcalayan her şeyi sıralamışsınız.
Baskıyı yapan erkek arkadaşım değil sanırım kendi kendime yapıyorum.
Şimdiye dek yaşadığım, gerçekten istediğim için yaptığım yaşadığım hiçbir şeyden pişman olmadım.
Bu yüzden dediğiniz gibi en ufak bir şüphem olmayana dek beklemek en mantıklısı sanırım.
Teşekkür ederim :)
Hakkında en hayırlısı olsun canım.Aslında kafamı kurcalayan her şeyi sıralamışsınız.
Baskıyı yapan erkek arkadaşım değil sanırım kendi kendime yapıyorum.
Şimdiye dek yaşadığım, gerçekten istediğim için yaptığım yaşadığım hiçbir şeyden pişman olmadım.
Bu yüzden dediğiniz gibi en ufak bir şüphem olmayana dek beklemek en mantıklısı sanırım.
Teşekkür ederim :)
Evlenmeden önce sevişmedim bu bir ikincisi size cevap vermedim muhatabım siz değilsinizne farkı vardı mesela?
sevgiliyken seviştiğinizde daha mı az haz alıyordunuz?
imzaları nereye attınız?
Cinsellik bence olmali ya belli bir yaş ve farkindalik oluştuktan sonra...
Farz edelim ki kisi bir sekilde evlenmedi? E bence buyuk kayip...ihtimal yani
Bence bir kadinin duzenli cinsel hayati olmali medeni durumu fark etmeksizin
Evlilik; biriyle yaşlanmak, mümkünse onunla ölmek için verilen bir sözdür. Cinsellikte çok özel ve mahrem bir olay, insanlar ruhen birbirine asla o anda olduğu kadar yakın olamıyor. Bunu gerçekten aşık insanlar adına söylüyorum. Bu kadar kendim olduğum bir olayı tek 1 kişiyle yapmak isterim. Eşim ölse evlenme ihtimalini düşünmem bile, çünkü; başka bir adamla cinsellik yaşayabilme ihtimalim yok. Korkunç bir şey.
Velhasıl; evlenince yaşanmalı. Evliliklerde bitebilir ama en azından hiçbir evliliğe bitecek niyeti ile başlamıyorsunuz.
Bende emin olmak istiyorum sanırım.İyice tanıyıp emin olmadan böyle şeylere kalkışma derim ben.Bi zaman sonra ilişki sadece cinsellik üzerine kurulabilir.El ele,diz dize oturmalar,masum öpüşmeler falan yalan olur.Kendi tercihin yinede..
Hayır büyütmüyorsunuz. Olması gereken gibi bir duruş benimsemişsiniz. Sadece önceki hikayeyi dinlemek kafanızı karıştırmış. Bunun kendi doğrunuzdan ödün verdirmesine izin vermeyin.Merhaba öncelikle herkese.
Kafamı kurcalayan bir konu var şu sıra. Ben 24 yaşındayım ve henüz cinsel bir birliktelik yaşamadım. Oldum olası düşünce yapım bu özel anları evleneceğim adamla yaşamaktı. Büyük anlamlar yüklemiyorum yanlış anlaşılmak istemem. Sadece bana doğru gelen hep buydu çünkü özel olduğunu düşündüğüm bir şeyi herkesle yaşamak istemem. Ama bu aralar kendimi sorgulamaya başladığımı fark ettim. Muhtemelen bunun sebebi erkek arkadaşım. Kendisinin benden önceki kız arkadaşıyla düzenli bir cinsel hayatı varmış. Biz bu konuları onunla da konuştuk ve beni istediğini ama ne olursa olsun benim düşünceme saygı duyduğunu ve asla bir beklentisi olmadığını söyledi. İstediğin kadar bekleriz dedi. Ama nedense o zamandan beri kendi kendimi sorgulamaya başladım. Acaba ben çok mu büyütüyorum? Evlilik öncesi cinsellik normal mi? Olmalı mı? Ben çok mu geri kafalıyım? Kafamda deli sorular. Kendimle şüpheye düşmekten nefret ediyorum!
Herkesin naçizane kendi fikri...
Ben olsam evlenmeden birlikte olmam
Benden önceki sevgilisiyle düzenli cinsel hayat yaşadığını anlatan biriyle de olamam.
Ya tam cevap yazacağım alıyor beni bir gülme!Bana göre evlilik te ilkleri yaşamak çok başka ve özel .Eşinle yaşadığın cinsel haz daha farklı sonuçta sevgilinle yaşadığın cinsellikten başka oluyor.
eğer ilerde mutlu bir ailenin hayalini kuruyorsan yapma..Merhaba öncelikle herkese.
Kafamı kurcalayan bir konu var şu sıra. Ben 24 yaşındayım ve henüz cinsel bir birliktelik yaşamadım. Oldum olası düşünce yapım bu özel anları evleneceğim adamla yaşamaktı. Büyük anlamlar yüklemiyorum yanlış anlaşılmak istemem. Sadece bana doğru gelen hep buydu çünkü özel olduğunu düşündüğüm bir şeyi herkesle yaşamak istemem. Ama bu aralar kendimi sorgulamaya başladığımı fark ettim. Muhtemelen bunun sebebi erkek arkadaşım. Kendisinin benden önceki kız arkadaşıyla düzenli bir cinsel hayatı varmış. Biz bu konuları onunla da konuştuk ve beni istediğini ama ne olursa olsun benim düşünceme saygı duyduğunu ve asla bir beklentisi olmadığını söyledi. İstediğin kadar bekleriz dedi. Ama nedense o zamandan beri kendi kendimi sorgulamaya başladım. Acaba ben çok mu büyütüyorum? Evlilik öncesi cinsellik normal mi? Olmalı mı? Ben çok mu geri kafalıyım? Kafamda deli sorular. Kendimle şüpheye düşmekten nefret ediyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?