• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik öncesi cinsellik?

Belki insanın duruşuyla alakalı bu
Hani sen gidip boynunu bükersen "ehem ehem böyle oldu ama beni kabul eder misin" tarzı tavra girersen
İşte kilit nokta duruş. Şahsen bana da öyle yaklaşan olmadı.. Örnekse iki eşimle de ilk tanıştığım gece sevişmişliğim var ;)

Ben de tek kişiyle görüşmeyi tercih ediyorum. Daha düzgün ilerliyor gibi geliyor bana. Öyle sırf sevişmek için birisiyle tanışıp "e hadi gel yatak" değil mesele bence. Birlikte güzel vakit geçiriliyorsa, bir şeyler paylaşılabiliyorsa, o adamın hayatımda bir şekilde bir yeri olabiliyorsa; ben de istiyorsam neden olmasın. Diğer türlüsü mekanik tatmin bence, bir şey paylaşmadığım adamla olmam.

Aynen ilişkiyi garantilemeye çalışıyordum önceden ya ne çocukmuşum resmen kapağı atmaya çalışıyordum :D
Yaş ilerleyince demek ki bize gelmişler :D

İşte kilit nokta duruş. Şahsen bana da öyle yaklaşan olmadı.. Örnekse iki eşimle de ilk tanıştığım gece sevişmişliğim var :KK66:

Ben bu hikayeyi çok duydum ya böyle olduğunu insanlara
Cinsel çekimin yoğunluğundan ilk buluşmada sevişenler
En son başıma geldi, resmen durdurulamaz gibiydi ama sonu benzese de eşim olsa keşke ah öküzlüğün dibini yapmasa :D

Aynen ilişkiyi garantilemeye çalışıyordum önceden ya ne çocukmuşum resmen kapağı atmaya çalışıyordum :KK70:
Yaş ilerleyince demek ki bize gelmişler :KK70:
Yani ilişki olsa iyi olur tabii ki, yoksa manyak mıyız yok sevgilim olmasın sadece sevişelim diye tutturalım. Ama bazen olmuyor, napak ölek mi :deli: Sen kendini bilir, kiminle ne yaşayacağına dikkatli karar verirsen zaten sorun da olmaz.

Konu yine ya "dini" yorumlara geliyor, ki yasaktır veya evlilik öncesi yaşananlar "genişliğe" bağlanıyor.
Herkesin hayat görüşü farklıdır, dileyen dilediği gibi yaşama hakkına sahiptir, evlilik öncesi ilişkiyi yanlış bulan da doğru bulan da eleştirilip suçlanmamalıdır.

Doğru olan erkek arkadaşlarınızın, çevrenizin isteklerine göre değil, ileri de pişman olup olmayacağınızı ölçüp tartarak kendi iradenizle hareket etmektir.

Back