Evlilik öncesi cinsellik?

Burda biri konu açmıştı sanirim nisanlisiyla birlikte olmuştu ve hpv gibi bir virus bulaşmıştı bu konuda cok sıkıntı yaşamıştı. Isin bir de sağlık boyutu var bence..
İyi de o üye evlendikten sonra seviştiğinde de hpv kapacaktı eşinden.
Yani evlendikten sonra sevişmek sağlık garantisi değil ki.

İhtiyaçlarını ücretsiz karşılamak ne demek Allah aşkına? Biz ililkiye girdik diye erkeklerin ihtiyaçlarını bedava karşılamış mı oluyoruz? Cinsellik sizin ihtiyacınız değil mi?
Siz eşinizin ihtiyaçlarını bedava karşılıyorsunuz,peki siz zevk almıyor musunuz?
Eşinizin ihtiyaçlarını bedava karşılamanız için size hediye edilen şey resmi nikah mı?
Evet normal buluyorum,ilişkiye girdim hatta ayrılan da bendim. Ama ben konu açmadım,gidip diktirmedim,hastalık kapmadım. Her normal bulan bunları yaşayacak mı oluyor? Böyle bir kaide mi var?
O zaman neden insanlar aldatılıyor.
Ya da şöyle sorayım.
Bakire evleniyorlar,kocalarının isteklerini resmi nikah karşılığında karşılıyorlar ama aldatılıyorlar. Neden erkek aldatıyor? Sonuçta bedava karşılayan var? Her iki tarafın iyisi olduğu gibi kötüsü de var kabul edin. Normal göreni de burada taşlayamazsınız. Herkes sizinle aynı dinde olmak zorunda da değil.

Bu arada keşke bizim cinselliğimizi düşeneceğinize biraz türkçe derslerinize ağırlık verseydiniz. Ne dediğinizi anlamak için kalın türkçe sözlüğü kullandım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Aslında en çok kafamı kurcalayan bu sanırım.
Ya bu ilişkimizi zedelerse?
Bunu istemek ve beklemek en doğal hakkı. Ama benimde kendi doğrularım olmasından doğal bir şey olamaz.
Bu durumda arada kalıyorum.

Bana göre evlilik te ilkleri yaşamak çok başka ve özel .Eşinle yaşadığın cinsel haz daha farklı sonuçta sevgilinle yaşadığın cinsellikten başka oluyor.
Mantık ters geldi ya neyse. Ya da yasamadiginiz şeyler üzerine yorum yapiyorsunuz

Ne kadar da doğru yazmışsınız canım. Tam da dediğiniz gibi. "Eski kız arkadaşıyla düzenli sex hayatı varmış" yani sen eksiksin mesajı vermeye çalışmış. Lakin kız ex olmaktan kurtulamamış.

Olasılıkları gayet iyi sıralamışsınız.

İyi de o üye evlendikten sonra seviştiğinde de hpv kapacaktı eşinden.
Yani evlendikten sonra sevişmek sağlık garantisi değil ki.
Oyle tabi de simdi nisanliyken de boyle bi durumla karailasmak bas etmek ve tedavi sureci cok da kolay degil

Uğraşmayın anlatamazsınız.
Karşılıklı zevk alınan bir ilişkiyi "erkeğin ihtiyacını ücretsiz karşılamak" olarak nitelendiren bir zihniyete satırlarca yazsanız da faydası yok. Boşuna polemik olur ban yediğinizle kalırsınız.

Çünkü malum cinsellik erkeğin ihtiyacıdır, nikahlandıktan sonra bu konuda memnun etmek kadının görevidir. Kadın görev olarak seks eyler, zevk almak kadının istemesi falan asla zinhar mevzu olamaz.

Bana göre evlilik te ilkleri yaşamak çok başka ve özel .Eşinle yaşadığın cinsel haz daha farklı sonuçta sevgilinle yaşadığın cinsellikten başka oluyor.
İkisinin hiç bir farkı yok,eşinle ilk kez yapınca madalya veriyorlar da sevgilinle ilk kez yapınca kirleniyor musun? Yaşanılan şey aynı,hissedilen şeyde aynı. Nikah farklı hissettirmez.

Kadın zevk alır mı yahu onun bu hayattaki varolma amacı kocasına yemek yapıp cinsellik ihtiyacını bedavadan karşılamak.
Görevini düzgün yapamayınca aldatılır.
Ama kocası kesinlikle suçlu olmaz,kadın ayartmıştır..
Zihniyetler leş,iğrendim yahu.
Bedava ihtiyaç diyor,haddini bilmiyor.

Evlendikten sonra erkeğin ihtiyaçlarını karşılarken ne oluyor peki? O kısmı bi türlü anlayamıyorum ben. Kocalarından her gece para mı alıyorlar yoksa koca evin ihtiyaçlarını karşıladığı için ücreti peşin ödemiş mi oluyor?

neden zevki erkek alıyor ki?kadın almıyormu? kadn ömrü boyunca erkek zevk alsın diyemi giriyor o yatağa yada üreyeyim diye mi?

bir gün bir fkra dinlemistim buraya da yazayim.... cocuk bir gun babasına sormuş "baba erkekmi zevk alır kadn mi" diye baba da demiş ki burnunu kaşıdığında parmağn mı zevk alıyor burnun mu

neyse konu sahibi arkadaşada cevap vereyim ... olmalı yada olması gerekiyormu diye bir şey yok sen istiyormusun? sonrasında olurda ayrılırsan bu seni üzermi burda diğer konu açan kzlar gibi bakire degilim yeni sevgilime nasl söylerim diye dertlenip hayatını zindan edermisin ? yoksa istedim yaptım hayat benim hesap vermem mi dersin ... böyle bir konu fikir alınacak bir konu değil ... hayatınla ilgili sorunun tek cevabı vardr oda sende dir

Yazık aslında, bir kadının kendi cinselliğini sadece erkeğin ihtiyacını karşılayıcı şekilde konumlandırması üzücü.

yani ben bunun böyle aşırı planlı olmasını filan da garip buluyorum. mesela ben kendi erkek arkadaşımla ilk ilişkimi yaşadığımda sevgili değildik flörttük hatta sarhoştuk ama eminim dünyadaki en ayık insan olsam yine aynı kararı verirdim. adamdan etkileniyorum çünkü.

akışına bırakmak en güzeli. "hadi bakalım sevişelim" diye bir atak başlatmak elde de patlayabilir. çiftlerin artık birbirlerine olan duygularını saklayamadıkları bir an olur, spontane gelişirse daha iyi olur diye düşünüyorum. şimdilik rafa kaldırsanız iyi olur, zamanı gelince zaten uzun uzun hesap yapmaya vakit bile olmaz.

Bence insanları bu kadar kolay yargılamayın.
Kendisi bu konu hakkında konuşmak istemedi onun üzerine ben gittim. Hatta tartıştık geçmişi neden kurcalıyorsun biz kendimize bakalım dedi. Niyeti asla beni kandırmak eksik hissettirmek olamaz çünkü böyle hissetmeyeceğimi biliyor. Kararı da her zaman bana bırakıyor.

Yazık aslında, bir kadının kendi cinselliğini sadece erkeğin ihtiyacını karşılayıcı şekilde konumlandırması üzücü.
Kendisine değer vermeyene biz neden değer verelim ki? Anlatmaya çalışsak da anlamayacak. Bırakalım o öyle konumlansın,biz kariyerimize mutlu yuvamıza bakalım.

Söylediklerinizi dikkate alacağım.
Teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…