- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Tamamen icinde olunan cevre meselesi saniyorum. 29 yasindayim ve bir gun bile "ya evlenemezsem", "ileride esime ne derim", "ya bakire degilim diye istemezse" korkum olmadi cunku bunun hesabini kimsenin bana soramayacagi sekilde yetistirildim. Cevremdeki butun arkadaşlarımın, kiz erkek fark etmez, cinsel hayati var. Yasimiz dolayısıyla cogu birer birer evlendi, kimi çoluk cocuk bile yapti. Hiçbiri de bakire degil diye koca bulamamazlik yasamadi.Katiliyorum.
Yapilan yorumlarda hakim olan duygu, korku. Bu korkunun temeli de din falan degil, toplumun kendisi ve baskisi.
Toplum baskisi altinda kadin bakireligim giderse evlenemem korkusu ile bu baskiyi ozel olma istegi seklinde servis ediyor etrafina.
Kizlik zari olmasaydi acaba bu ozel olmak istiyorum diyen kadinlarin kaci ayni nakaratla kendini paket gibi evlendigi adama sunar ve bundan gurur duyardi ki? Hem de bu cografyanin erkegine? Akil tutulmasi tek kelimeyle.
Kimse kendisini kandirmasin ve toplum baskisini ozel olma istegi olarak da sunmasin.
Yok yok ben de son cumlenize katildigimi belirtmek istemistim, devami konu sahibi icindi :)yok hayır ben karşı değilim onu demek istedim. Karşımdaki erkek için neden kendş hayatımı yaşamaktan vazgeçeyim onların böyle bir derdi yok ki.
Evlilik öncesi cinsel hayatı normal karşılamıyorum
Herşeyin bir sırası var o sıradan biri atlayınca kadın mağdur oluyor
İstersen konuları bul oku erkek arkadaşıyla cinsel ilişki sonrası kızlık zarını diktirmek isteyenleri, eşime anlatmalımıyım diye kendini yiyenleri, hamile kalıp ne yapacağım ben diye ağlayanları, yaşadığı ilişki sonrası yanlış adam olduğunu bile bile evliliğe mecbur hissedip kendini yakanları...
Madem istiyor evlenin mis gibi yaşayın
Açsınlar kardeşTabi ki insanlar ben evlilik öncesi cinsellik yaşadım pişman olmadım, çok mutluyum, adamı kullanıp kirli bir mendil gibi attım, korunmayı bildiğim için hamile kalmadım, hastalık kapmadım diye konu açmıyorlar.
Sen başlat bu akımı şekerimAçsınlar kardeş
Bence sen bakire değilken evlenebilmenin mümkün oldugunun ayaklı kaniti iken bu ulvi görevi ustlenmelisinSen başlat bu akımı şekerim
Erkek arkadaşınızın niyeti bana farklı geldi bence göz boyuyor. Neden size eski sevgilileriyle yaşadığı cinselligi anlatıyor dediğim gibi yolunu yapıyor aklınca.
Sevgililikte cinsellik kişilerin kendi karar ve rızasına bağlı. Ben eşimle 8 yıldır birlikteyim bunun 5 yılı evlilik. Eşimin de benden önce cinsel hayatı olmuş ama hiç birini bana anlatmadı ben anladım ilişki sırasında.
Biz evlendik ama sizin garantiniz yok ben olsam bu kişiye güvenmezdim.
İlişki sırasında acemi değildi kadının ne istediğinden anlıyordu diyeyim siz anlayın artık :)Nasıl anladınız sizden önce biri olduğunu merak ettim. Tabi özelse yazmayabilirsiniz
Anladım evet :)İlişki sırasında acemi değildi kadının ne istediğinden anlıyordu diyeyim siz anlayın artık :)
Bence sen bakire değilken evlenebilmenin mümkün oldugunun ayaklı kaniti iken bu ulvi görevi ustlenmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?