- Konu Sahibi agresifkiz
Bence başkası yaptı diye kendince yanlış bir şeyi yapmamalısın . sonu pişmanlık olur kendi doğrundan vazgeçme. Herkes yapıyor ya da yapmıyor diye onlara göre hareket etmek zorunda değilsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet tam olarak bu,az kriter ve geniş bir yelpaze kişi istedikten sonraÇelişmiyorlar aslında. Diğer arkadaş da söylemiş bir insanın düzenli cinsel hayatı olması için eşi ya da sevgilisi olması gerekmez. İsteyen herkes düzenli cinsel yaşama sahip olabilir. Evlilik ya da sevgililik çok daha farklı özel durumlar. Karşılıklı bir çok kriterin sağlanması ve karşılanması gerekir. Cinsellik için çok az kriter var.
Zaten böyle bir durum yok. Erkek arkadaşım bu konuları takan birisi değil. Hatta eski kız arkadaşınında ilk birlikte olduğu erkek o değilmiş ki bir erkek bunu yapabiliyorsa kadında yapabilir. Yani karşılıklı bir şey yaşamışlar ve başka bir nedenden dolayı ayrılmışlar.Yorumlardan darlandım. Eski sevgilisiyle sevişti diye artık ne demekse kızı kullanıp atmış olmuyor. İki yetişkin karşılıklı zevk alıyor da erkeğin yanına kar, kadına zarar gibi davranıyor herkes. Kadın da sevmiş, sevişmiş neden bu adam kötülük etmiş kadın mağdur kalmış muamelesi?
Tabii ki sizin bileceğiniz bir durum ama gerek yok benceMerhaba öncelikle herkese.
Kafamı kurcalayan bir konu var şu sıra. Ben 24 yaşındayım ve henüz cinsel bir birliktelik yaşamadım. Oldum olası düşünce yapım bu özel anları evleneceğim adamla yaşamaktı. Büyük anlamlar yüklemiyorum yanlış anlaşılmak istemem. Sadece bana doğru gelen hep buydu çünkü özel olduğunu düşündüğüm bir şeyi herkesle yaşamak istemem. Ama bu aralar kendimi sorgulamaya başladığımı fark ettim. Muhtemelen bunun sebebi erkek arkadaşım. Kendisinin benden önceki kız arkadaşıyla düzenli bir cinsel hayatı varmış. Biz bu konuları onunla da konuştuk ve beni istediğini ama ne olursa olsun benim düşünceme saygı duyduğunu ve asla bir beklentisi olmadığını söyledi. İstediğin kadar bekleriz dedi. Ama nedense o zamandan beri kendi kendimi sorgulamaya başladım. Acaba ben çok mu büyütüyorum? Evlilik öncesi cinsellik normal mi? Olmalı mı? Ben çok mu geri kafalıyım? Kafamda deli sorular. Kendimle şüpheye düşmekten nefret ediyorum!
Bazı kadınlarda kadın cinsellik yaşarsa ayrılamaz, ilişkiyi bitiremez gibi saçma bir algı var. eski sevgilisi için kız ex olmaktan kurtulamamış gibi bir yorumlar okudum yani kızın kendi ayrılma ihtimali çocuktan uzaklaşma ihtimali hiç düşünülmüyor?
cinsellik oldu diye hiç ayrılık olmaz diye bir kural mı var ayrıca?
cinselliğin evlilik içi-dışısı olmaz cinsellik cinselliktir. isterseniz yaparsınız.
ben cinsel olarak etkilenmediğim, net olarak birlikte olmak istemeyeceğim bir erkekle zaten sevgili olmam. o başka bir durumdur. cinselliği sadece erkek için varmış gibi algılamaktan vazgeçmemiz lazım.
ki burda yok özel olmalı filan diye zırvalayan kadınlar bilmez mi erkekler hiç öyle takılmaz özele genele.. yani ben aman evliliğe kalsın diye aylarca-yıllarca kendimi tutacağım ama evleneceğim adam yeri gelince paralı bile olsa gidip kafasına göre takılacak ne güzel iş değil mi?
elin adamı her haltı yesin ama biz ''özel'' olsun diye evliliğe kadar bekleyelim..