- 1 Eylül 2014
- 25.899
- 30.318
- 798
- 35
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Hiçte beklentisi yokmuş ay yazıkMerhaba öncelikle herkese.
Kafamı kurcalayan bir konu var şu sıra. Ben 24 yaşındayım ve henüz cinsel bir birliktelik yaşamadım. Oldum olası düşünce yapım bu özel anları evleneceğim adamla yaşamaktı. Büyük anlamlar yüklemiyorum yanlış anlaşılmak istemem. Sadece bana doğru gelen hep buydu çünkü özel olduğunu düşündüğüm bir şeyi herkesle yaşamak istemem. Ama bu aralar kendimi sorgulamaya başladığımı fark ettim. Muhtemelen bunun sebebi erkek arkadaşım. Kendisinin benden önceki kız arkadaşıyla düzenli bir cinsel hayatı varmış. Biz bu konuları onunla da konuştuk ve beni istediğini ama ne olursa olsun benim düşünceme saygı duyduğunu ve asla bir beklentisi olmadığını söyledi. İstediğin kadar bekleriz dedi. Ama nedense o zamandan beri kendi kendimi sorgulamaya başladım. Acaba ben çok mu büyütüyorum? Evlilik öncesi cinsellik normal mi? Olmalı mı? Ben çok mu geri kafalıyım? Kafamda deli sorular. Kendimle şüpheye düşmekten nefret ediyorum!
Bence herkes kendi yaşam tarzı ve kriterlerine göre davranmalı bu konuda, kesinlikle başka akıllarla hareket ederse büyük yanlış olur veya ilişkide karşıdaki insan istiyor diye yaşayacaksa yine aynı şekilde. Ben evlilik öncesi cinsel tecrübe olayına bi erkek kadar basit bakıyorum. İlk tecrübem aşık olduğum biriyleydi.. Tek gecelik ilişkilerim de oldu, yıllar süren ilişkilerim de oldu, evliliklerim de oldu (hala evliyim).. Tabiki sevdiğim, aşık olduğum kişilerle farklı hissettim, hissediyorum ama diğerleri için de bi an bile pişmanlık duymadım. Yaşamak istedim ve yaşadım benim için bu kadar basit. Herkes için aynı olmayabilir.Merhaba öncelikle herkese.
Kafamı kurcalayan bir konu var şu sıra. Ben 24 yaşındayım ve henüz cinsel bir birliktelik yaşamadım. Oldum olası düşünce yapım bu özel anları evleneceğim adamla yaşamaktı. Büyük anlamlar yüklemiyorum yanlış anlaşılmak istemem. Sadece bana doğru gelen hep buydu çünkü özel olduğunu düşündüğüm bir şeyi herkesle yaşamak istemem. Ama bu aralar kendimi sorgulamaya başladığımı fark ettim. Muhtemelen bunun sebebi erkek arkadaşım. Kendisinin benden önceki kız arkadaşıyla düzenli bir cinsel hayatı varmış. Biz bu konuları onunla da konuştuk ve beni istediğini ama ne olursa olsun benim düşünceme saygı duyduğunu ve asla bir beklentisi olmadığını söyledi. İstediğin kadar bekleriz dedi. Ama nedense o zamandan beri kendi kendimi sorgulamaya başladım. Acaba ben çok mu büyütüyorum? Evlilik öncesi cinsellik normal mi? Olmalı mı? Ben çok mu geri kafalıyım? Kafamda deli sorular. Kendimle şüpheye düşmekten nefret ediyorum!
cok kolay engeş olabılir. Bu dini acıdan günah ben hayatta yapmazdım ki yapmadımda evlenınce oldu.Ben evlenmeden önce sevgilimle cinsel birliktelikte bulundum. Ondan ayrıldım. Daha sonra başkası ile sevgili oldum. Onunlayken de sevgililik dönemimizde cinsel ilişkiye girdik. 5 yıldır evliyiz, 1 çocuğumuz var. Birbirimize aşığız. Bir kere bile bana eskileri ima etmedi. Bu yüzden hiç pişman değilim eski yaşadıklarımdan. Bunu sorun eden birisine denk gelseydim muhtemelen yol verirdim.
Ve ben yapmadan duramazdım herhalde ki duramadım da. İnsan birisini çok sever de nasıl engel olur kendine anlamıyorum mesela.
Bilmiyorum 25 yaşındayım, hiç evlenmedim, halen bakire olduğumu hayal edemiyorum ben dayanamazdım, bu sene bile dedim neler kaçırmışım diye
Siz şanslısınız ama ülkemizin gerçeğini de biliyoruz. Ben doğru bulmuyorum ama tabiki herkes kendi bilirAma burası dertlerin anlatıldığı bir platform. Tabi ki insanlar ben evlilik öncesi cinsellik yaşadım pişman olmadım, çok mutluyum, adamı kullanıp kirli bir mendil gibi attım, korunmayı bildiğim için hamile kalmadım, hastalık kapmadım diye konu açmıyorlar. Bu sitenin bdv topiği ile karar verilecek bir şey değil. İnsanların kendi kültürel yapısı ve içinde sosyalleştiği toplum ile alakalı. Benim içinde bulunduğum çevrede burada bir çok arkadaşın yazdığı gibi evlilik öncesi cinsellik yaşamayan yok. Bu kimi zaman farklı insanlarla kimi zaman tek kişiyle yaşanıyor. Bunların arasında evli, mutlu hatta çocuklu olanlar çok. Ben de onlardan biriyim. İlk birliktelik yaşadığım adamla evlenmedim, ayrılan taraf bendim. Çünkü her ne kadar iyi bir insan olsa da evlilik sürdürülecek biri değildi benim için. Sonra eşim çıktı karşıma, bu konular konuşulmadı bile aramızda. Evlendik mutluyuz. Ben mutluyum diye herkes öyle olacak da demiyorum. İçinde bulunduğunuz koşullara ve kişiliğinize bağlı diyorum.
Bazı konuları okurken valla aynı şeyi düşünüyorum. Bekarım ve bekliyor olsaydım hala yapmamış olacaktım piii diye Ben dile getirmemiştim bu düşüncemi ama hazır biri söylemişken katılmadan edemedim
Ay valla tefe koyacaklar bizi, kenardan sessiz sessiz kaçalım
Bilmiyorum 25 yaşındayım, hiç evlenmedim, halen bakire olduğumu hayal edemiyorum ben dayanamazdım, bu sene bile dedim neler kaçırmışım diye
Burası diyanet değil çünkü. Arkadaş dini açıdan sorsaydı diyaneti arardı heralde buraya yazmazdı. Herkesin aklı var fikri var, dini doğruyu heralde bilmeyen yoktur. Kimsenin bu platformda sizin dini bilgilerinize ihtiyacı yok.Ya nasıl dini açıdan değil diyorsunuz ya dinde de yasak haram kılınmış kendi baciniz kardesnize diyormusunz saygı duyarım sen bilirsin ya Allah herşeyi öyle bir yaratıyor düşünüyor ki dinin güzelliğine bakar mısınız seni koruyor aslında cinsel hayatı bu kdr farklı olan bir erkekle eskiden yaşamış .Sana bulaşıcı hastalık geçebilir en önemlisi bu ikincisi yaşadın. Oldu da bitti kendinizi kullanılmış gibi hissedip. Yiyip bitiriyorsunuz. Okdr da geniş olmayın ya hemde burda okdr çok okuduk ki ilişkiye giriyor nişanlı sonra yüzüne vuruyor bakiremisin de bunu istyrsun Dior erkek düşünün. Neyse ya ilk defa yorum yapıyorum Allah hepimizi korusun herkes başlamış bu kendi görüşün vs biride bunun doğrusu şu demez mi
Çok mu şey kaçırıyorum ki?
Benim için ilkinin değecek, benim için önemli bir adam olması gerekiyordu. Öyle de oldu, bugün hala sevgiyle anarım kendisini.Ya kim nereye koyarsa koysun ben seviyorum cinselliği
Bir de önceden ben ayy doğru adam gelsin de bekleyeyim derdim böyle arada 2-3 yıl yaşamadığım beklediğim oldu
Pişmanım valla çünkü mok vardı bekledim doğru adamı değdi mi
Hoşlanıyorsam, cinsel çekim de varsa, değer veriyorsam yaparım artık keyfime bakarım
Siz şanslısınız ama ülkemizin gerçeğini de biliyoruz. Ben doğru bulmuyorum ama tabiki herkes kendi bilir
Örnekleri de görüp kendi hayatını kendi yaşar
Ben memnunumÇok mu şey kaçırıyorum ki?
Benim için ilkinin değecek, benim için önemli bir adam olması gerekiyordu. Öyle de oldu, bugün hala sevgiyle anarım kendisini.
Sırf seks olsun, aman sevişeyim diye birilerini bulup sevişmiyorum. Benim de öyle birbuçuk sene yaşamadığım oldu. Sanırım bakire olmayınca her an herkesle yatıyor olduğumuz gibi bir düşünce varTek gecelik ilişkiler benlik değil ama beyaz atlı prensimi de beklemiyorum. Dediğiniz gibi değer verdiğim birisiyse birlikte olduğum kişi, sevişiyorum
Bazı insanlar kendi şansını kendi yaratabiliyor. Ne ilk eşim ne de şimdiki eşim kendisinden önce kimle ne yaşadığımı ne sordu (ki öyle bişeye zaten kimse cesaret edemez), ne de yüzüme vurmaya kalktı. Bu zaten olması gereken, gerekli eğitim ve kültür seviyesindeki insanların tavrıdır. Zaten daha aşağı seviyelerin benim hayatımda yer edinme şansı olamazSiz şanslısınız ama ülkemizin gerçeğini de biliyoruz. Ben doğru bulmuyorum ama tabiki herkes kendi bilir
Örnekleri de görüp kendi hayatını kendi yaşar
hiç birşey kacırsıgın felan yok.Çok mu şey kaçırıyorum ki?
Bazı insanlar kendi şansını kendi yaratabiliyor. Ne ilk eşim ne de şimdiki eşim kendisinden önce kimle ne yaşadığımı ne sordu (ki öyle bişeye zaten kimse cesaret edemez), ne de yüzüme vurmaya kalktı. Bu zaten olması gereken, gerekli eğitim ve kültür seviyesindeki insanların tavrıdır. Zaten daha aşağı seviyelerin benim hayatımda yer edinme şansı olamaz
Ben de tek kişiyle görüşmeyi tercih ediyorum. Daha düzgün ilerliyor gibi geliyor bana. Öyle sırf sevişmek için birisiyle tanışıp "e hadi gel yatak" değil mesele bence. Birlikte güzel vakit geçiriliyorsa, bir şeyler paylaşılabiliyorsa, o adamın hayatımda bir şekilde bir yeri olabiliyorsa; ben de istiyorsam neden olmasın. Diğer türlüsü mekanik tatmin bence, bir şey paylaşmadığım adamla olmam.Yav he seks meşiniz biz
Her gün sevişecek kadar hoşlandığımız adamı nerede bulacağız ya
Aynen ben de pek tatlı bulmuyorum o tek gecelikleri, bir şey hissetmeyince, tanıdıklık hissi olmayınca garip oluyor ama baktım hoş, takılıyoruz
Bir de genelde monogamik takılıyorum ben, bir kişiyle deniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?